Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto miejsce gdzie mieszka Filip, parking przy stacji benzynowej w Węzykach. Poznałam go przy okazji interwencji w której główną rolę grała ciężarna sunia. Sunię wtedy udało się zabrać z parkingu - Filip został. Od tamtego czasu minął chyba rok. Zobaczcie jak jest mały.

Wielokrotnie widywałam go siedzącego na parkingu i wpatrzonego w okna cięzarówek. Czekał na coś do jedzenia. Nigdy nie udało mi się zrobić zdjęcia, aż do dziś.

To jest FILIP. Popatrzcie i pokochajcie małego, dzielnego pieska, który swoje życie spędza na żebraniu o jedzenie.

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filip bardzo jest głodny, ale też bardzo boi się podejsć po jedzenie, może juz wie co moze oznaczać wyciągnieta ręka i nie koniecznie musi to być ruch przyjazny.

Posted

Renata5 napisał(a):
Ciotka aleś Ty goła:-o,nie masz ani jednego banerka:mad:
Tak jak ja:eviltong:

Bo mi kurcze wywalili a miałam regulaminowy podpis...to już narazie nie wstawiam bo przecież wiesz, że nawet za to (paranoja dawać bany za za duży banerek :angryy:) dają bana a tego nie chce :eviltong:
No to mam naszą stronkę i jak ktoś tam wejdzie to są linki do dogo pod opisem każdego psiaka...mam wszystkie banery w jednym :evil_lol:

Posted

nie jezdzi do nuiego nikt.- za daleko. Ziutka wysypała mu biedronkowego papu a ten żarł jak rarytasy. Da się pewnie nabrać na jakiś środek usypiajacy mam nadzieję

Posted

Jak on przypomina mi naszego Amisia, pamiętasz Asiam , to ty go łapałaś. Skąd wy ciągle znajdujecie takie cuda? Myślałam ,że w mazowieckim jest mniej wyrzucanych psów. Czy nie ma żadnej możliwości umieszczenia gdzieś tego biedaka? Nie dość ,że kojarzy mi się z Amikiem, to jeszcze ma na imię Filip ,jak mój syn:diabloti:.