Lulka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 o Blinkina nikt nie pytal:( co do teriera w schronie nie mam zadnych innych info - przyszli jacys ludzie do schronu i go zabrali Quote
Onaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jakiej wielkości jest psiaczek ? A jak myślisz Lulka, nadaje się do mieszkania do bloku ? A do dzieci ? Wiadomo coś jak się zachowuje ? A do innych psów, suczek ? A szczepienia, odrobaczenie ? Może dobrze byłoby to wszytsko napisać w ogłoszeniu. Quote
Onaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Aha i jak sobie radzi z tym, że jest niewidomy? Dobrze ? Quote
rita60 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Lulka co z psiakiem,odpowiedz chociaz na pytania:cool3: Quote
Lulka Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 nie wiem jak sobie radzi, raz go widzialam na oczy, ale raczej slabo jak to stary slepy pies, wpadal na wszystko. siedzi nadal w boksie i czeka na dom:( Quote
rita60 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Pokaz sie piesku i przypomnij,ze czekasz na domek........ Quote
Lulka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 niestety siedzi nadal jak zaklety:( Quote
Onaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dobrze przynajmniej że jest bezpieczny w hoteliku. Quote
Lulka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 niestety jest mu tam strasznie zimno, bo to boksy w stajni:( no i nie ma swojego czlowieka, wiekszosc czasu jest sam Quote
Onaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To może trzeba go do innego hoteliku dać albo mu poszukać domowego DT ? Bo strasznie mało o nim wiadomo. Szkoda psiaka. A to płatny jest hotelik ? Quote
Lulka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ale do jakiego innego hoteliku? domowych DT jak na lekarstwo :( tak, ten hotel jest platny a jakie info potrzebujesz? ;-) Quote
Lulka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 dzieki wielkie, super banerek, ale ja juz nie mam gdzie wlozyc:( Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 kamilawa napisał(a):Na prośbę Renatki - banerek. Dziękuję bardzo za piękny banerek :). Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Lulka napisał(a):ale do jakiego innego hoteliku? domowych DT jak na lekarstwo :( tak, ten hotel jest platny a jakie info potrzebujesz? ;-) Chodziło mi o taki gdzie nie będzie siedział ciągle samotny, np. u ZuziM jest taki hotelik , też kojcowy, ale właśnie szczególnie dla starszych , kalekich piesków. Domowy Dt to np. u Donki. Quote
Lulka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ale pies nie jest pod moja opieką, zalozylam mu watek jedynie jesli ktos moglby pomoc w zrobieniu masy ogloszen dla Blinkina byloby super Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Lulka, a w takim razie czy mogłabyś się dowiedzieć o piesku, bo do ogłoszeń potrzebne są informacje, a poza tym nawet jak już domki jakieś się zgłaszają to pytają o różne rzeczy, dlatego to ważne żeby jak najwięcej wiedzieć o piesku. Jakiej wielkości jest psiaczek, średni ale ile może mieć wysokości, a waga ok 10,15 kg ? Czy nadaje się do mieszkania do bloku ? A do dzieci ? Wiadomo coś jak się zachowuje ? Jak z zachowaniem czystości ? A do innych psów, suczek ? A szczepienia, odrobaczenie ? Quote
Lulka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 sredni, pod kolano, na oko jakies 15 kg nie wiem jak z mieszkaniem w bloku ani zachowaniem czystosci, nikt nie zna jego przeszlosci, ale to starszy pies, spokojny wiec z pewnoscia nie broi, a co do załatwiania sie na dworze to mozna nauczyc jesli nie umie. z dziecmi ok - ma kontakt z 10 latkiem. Wiadomo, ze dom z dziecmi malymi dla starego psa nie jest dobrym pomyslem. Do zwierzat ok. Tu rowniez podobnie - nie powinnien trafic do domu z mlodym, energicznym psem, ktory bedzie go meczyl. On jest slepy i stary wiec nie bardzo w glowie mu psoty. Szczepiony i odrobaczony. Quote
Lulka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 tak wychodzi, w lecie na wybieg na dluzej, a teraz na smyczy Quote
Daga&Maks Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 zaznaczam na razie. W pod koniec tygodnia mogę pomóc w ogłoszeniach Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dzięki :). Ja zrobiłam psiaczkowi tylko gumtree. Quote
Recommended Posts