Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gossia napisał(a):
Nosi.. bo czasem odbija mu szajba i niestety skacze na ludzi bo chcę się witać więc dla spokojniejszej głowy nosi kaganiec.

I dobrze ... :roll: Bo taki duży jak skoczy to może przewrócić i potem się nie wypłacisz za odszkodowania :shake: Nie wszyscy są tak wyrozumiali i kochają pieski :eviltong: Ja bym się ciszyła jakby mnie taki oblizał wieeelkim jęzorem :loveu:

Posted

[FONT=Georgia]wiesz co mi pokazać żebym się zakochała :loveu:
uwielbiaaaam dogi, moje marzenie i już piszę to po raz tysięczny na dogo :)
chciałabym błękitnego

czekam na nowe zdjęcia słodziaka :loveu:
[/FONT]

Posted

wiki4 napisał(a):
I dobrze ... :roll: Bo taki duży jak skoczy to może przewrócić i potem się nie wypłacisz za odszkodowania :shake: Nie wszyscy są tak wyrozumiali i kochają pieski :eviltong: Ja bym się ciszyła jakby mnie taki oblizał wieeelkim jęzorem :loveu:

Ja też... labek sąsiadów jak mnie widzi na korytarzu do podbiega i skacze po mnie, próbując dać mi buzi :diabloti: ale niestety byłam kiedyś świadkiem, jak akurat sąsiadka wychodziła z mieszkania, młody podbiegł do niej i skoczył żeby się przywitać...oj...była straszna awantura. Leciały wyzwiska etc. od tamtego czasu trzeba chodzić z psami po korytarzu na paluszkach :shake:

Posted

mineralna_ napisał(a):
świetny dożek :loveu:
ostatnio przejeżdżałam obok takiego, zaśliniłam całą szybe w samochodzie :evil_lol:

Dziękuję ;) a Wy macie galerie.?

Posted

tonacja napisał(a):
Ja też... labek sąsiadów jak mnie widzi na korytarzu do podbiega i skacze po mnie, próbując dać mi buzi :diabloti: ale niestety byłam kiedyś świadkiem, jak akurat sąsiadka wychodziła z mieszkania, młody podbiegł do niej i skoczył żeby się przywitać...oj...była straszna awantura. Leciały wyzwiska etc. od tamtego czasu trzeba chodzić z psami po korytarzu na paluszkach :shake:

no właśnie.. takich problemów unikamy :roll:

Posted

- wiem.. brzydko.. przeze mnie :eviltong: - a na foci Ja i Mikrus ^^ i wgl. aparacik się popsuł.. :( W częściach jest :placz:
- cień Tu$ki :loveu:
- Gizmuś, Mikrus :loveu:
- mały Skubi$ :loveu::loveu::loveu:
- Mikrus - spacerek :p

Posted

[quote name='mineralna_']a mamy ;)

a co to za pinczerek? :cool3:
heh.. to nie Pinczerek :eviltong: taki kundliszon.. niby Ratlerek ale po : 1 - nie ma takiej rasy wpisanej ;) po. 2 Nie ma rodowodu xD ( choć może dają rodowód rasowości u kundelków heh:cool3: ) trochę fot ;] Niestety wszystkie zła jakość i fonem robione bo aparat się roz***ał ;/

oto moje maleństwo kochane:loveu: Kruszynka :eviltong: Pigi - świnka Wietnamska. Mam jeszcze chłopaczka xD one mają jakieś 4 miechy. Bo CHCIAŁAM PRZYPOMNIEĆ ŻE JA TO MAM TAKIE MAŁE ZOOOOO :evil_lol:

Tusia od tyłu ;] nieprawdaż że piękna..? Żałować tylko że rodowodu nie ma :( To taki Pinczerek w typie.

Moja drugA kruszynka i Ja :cool3: Taki mały ale za to jaki cudowny charakterek ma :loveu:
w 5 min. nauczyłam go komendy - zostań.! ;]