wiki4 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://img63.imageshack.us/img63/4721/s6305165.jpg Jeej ! Jaki on wielki :-o Nie dziwię się, ze na ulicy się ludzie odsuwają :diabloti: Na spacerach ma kaganiec ? :roll: Quote
gossia Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='wiki4']http://img63.imageshack.us/img63/4721/s6305165.jpg Jeej ! Jaki on wielki :-o Nie dziwię się, ze na ulicy się ludzie odsuwają :diabloti: Na spacerach ma kaganiec ? :roll: Nosi.. bo czasem odbija mu szajba i niestety skacze na ludzi bo chcę się witać więc dla spokojniejszej głowy nosi kaganiec. Quote
wiki4 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 gossia napisał(a):Nosi.. bo czasem odbija mu szajba i niestety skacze na ludzi bo chcę się witać więc dla spokojniejszej głowy nosi kaganiec. I dobrze ... :roll: Bo taki duży jak skoczy to może przewrócić i potem się nie wypłacisz za odszkodowania :shake: Nie wszyscy są tak wyrozumiali i kochają pieski :eviltong: Ja bym się ciszyła jakby mnie taki oblizał wieeelkim jęzorem :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [FONT=Georgia]wiesz co mi pokazać żebym się zakochała :loveu: uwielbiaaaam dogi, moje marzenie i już piszę to po raz tysięczny na dogo :) chciałabym błękitnego czekam na nowe zdjęcia słodziaka :loveu:[/FONT] Quote
tonacja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 wiki4 napisał(a):I dobrze ... :roll: Bo taki duży jak skoczy to może przewrócić i potem się nie wypłacisz za odszkodowania :shake: Nie wszyscy są tak wyrozumiali i kochają pieski :eviltong: Ja bym się ciszyła jakby mnie taki oblizał wieeelkim jęzorem :loveu: Ja też... labek sąsiadów jak mnie widzi na korytarzu do podbiega i skacze po mnie, próbując dać mi buzi :diabloti: ale niestety byłam kiedyś świadkiem, jak akurat sąsiadka wychodziła z mieszkania, młody podbiegł do niej i skoczył żeby się przywitać...oj...była straszna awantura. Leciały wyzwiska etc. od tamtego czasu trzeba chodzić z psami po korytarzu na paluszkach :shake: Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 gossia napisał(a): no raczej nie maleństwo hah ^^A co Ty wygadujesz, toż to kruszynka jest :loveu: :diabloti: :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 świetny dożek :loveu: ostatnio przejeżdżałam obok takiego, zaśliniłam całą szybe w samochodzie :evil_lol: Quote
gossia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 :: FiGa :: napisał(a):A co Ty wygadujesz, toż to kruszynka jest :loveu: :diabloti: :evil_lol: no .. masz rację - merlakowa Chihuahua :D Quote
gossia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 mineralna_ napisał(a):świetny dożek :loveu: ostatnio przejeżdżałam obok takiego, zaśliniłam całą szybe w samochodzie :evil_lol: Dziękuję ;) a Wy macie galerie.? Quote
gossia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 tonacja napisał(a):Ja też... labek sąsiadów jak mnie widzi na korytarzu do podbiega i skacze po mnie, próbując dać mi buzi :diabloti: ale niestety byłam kiedyś świadkiem, jak akurat sąsiadka wychodziła z mieszkania, młody podbiegł do niej i skoczył żeby się przywitać...oj...była straszna awantura. Leciały wyzwiska etc. od tamtego czasu trzeba chodzić z psami po korytarzu na paluszkach :shake: no właśnie.. takich problemów unikamy :roll: Quote
gossia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 - wiem.. brzydko.. przeze mnie :eviltong: - a na foci Ja i Mikrus ^^ i wgl. aparacik się popsuł.. :( W częściach jest :placz: - cień Tu$ki :loveu: - Gizmuś, Mikrus :loveu: - mały Skubi$ :loveu::loveu::loveu: - Mikrus - spacerek :p Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Uch, małe to nie terroryzuje Twojej kruszyny? :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 widzę tylko jedno zdjęcie :roll: ale słodziak :loveu: Quote
wiki4 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 No ja też tylko jedno ... :roll: Śliczna kruszynka :loveu: Quote
mineralna_ Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 gossia napisał(a):Dziękuję ;) a Wy macie galerie.? a mamy ;) a co to za pinczerek? :cool3: Quote
gossia Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Uch, małe to nie terroryzuje Twojej kruszyny? :diabloti: haha.. to właśnie moja kruszyna terroryzuje to małe biedactwo :D Quote
gossia Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='mineralna_']a mamy ;) a co to za pinczerek? :cool3: heh.. to nie Pinczerek :eviltong: taki kundliszon.. niby Ratlerek ale po : 1 - nie ma takiej rasy wpisanej ;) po. 2 Nie ma rodowodu xD ( choć może dają rodowód rasowości u kundelków heh:cool3: ) trochę fot ;] Niestety wszystkie zła jakość i fonem robione bo aparat się roz***ał ;/ oto moje maleństwo kochane:loveu: Kruszynka :eviltong: Pigi - świnka Wietnamska. Mam jeszcze chłopaczka xD one mają jakieś 4 miechy. Bo CHCIAŁAM PRZYPOMNIEĆ ŻE JA TO MAM TAKIE MAŁE ZOOOOO :evil_lol: Tusia od tyłu ;] nieprawdaż że piękna..? Żałować tylko że rodowodu nie ma :( To taki Pinczerek w typie. Moja drugA kruszynka i Ja :cool3: Taki mały ale za to jaki cudowny charakterek ma :loveu: w 5 min. nauczyłam go komendy - zostań.! ;] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witamy :loveu: coś dalej fotek nie widze :roll: nie wiem czy tylko ja Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pigi - świnka Wietnamska. Mam jeszcze chłopaczka xD one mają jakieś 4 miechy. Teraz, kiedy już wiem, że masz prośki to będę się bez przerwy upominała o ich zdjęcia :evil_lol: Musisz mieć wesoło w domu :lol::lol: Quote
tonacja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img106.imageshack.us/img106/6161/dsc03067b.jpg :crazyeye: o jaaaa... masz świnki?!!! kocham świnki :iloveyou: mogę do Ciebie przyjechać i je wygłaskać? :loveu: Quote
sunshine Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ale super prosiak :loveu: A jakie co masz jeszcze w tym zoo??:diabloti: Quote
wiki4 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jejciu ale masz super włosy :loveu: Od niedawna zaczęły mi się podobać rudzielce :eviltong: Quote
gossia Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 heh ^^ obiecam duuzio fociszy ;] a tak wgl. to Ja nie rudzielec :D Tylko grzywka :eviltong: w zoo.. hmm.. jeszcze 3 chomiki i 2 kocice :cool3: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Georgia]aaaaaaaaaaaaaaa masz świnki :loveu::loveu: ile ja bym dała żeby móc mieć małego warchlaka :) proszę o wiecej zdjęć :) [/FONT] Quote
Recommended Posts