Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze trochę starych fot :p Trzeba wykorzystać zbiory ^^ a jutro mam nadzieję że Wam porobię :razz:
Scooby^^ :loveu:

Mikrusek - poza:loveu::loveu::loveu::loveu:

Kiciusia: Scooty ( skoti ) :loveu:

Kiciusia Tweety ( tłiti ):loveu:i to na dziś już koniec ;*

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:crazyeye: ale mikroskopijny :loveu:
małe psy są urocze ale ja bym nie mogła takiego mieć bo nawet klepnąć nie można :roll:
[/FONT]

no prawda :lol: Ty masz po czym poklepać xD:razz: może wybrałabyś się na zlot ze swoim psiulem?
Wiki4 - może.. :cool3:

Dzięki że Wam się podobają ;**
Ps. Jakie napisy:hmmmm::mdrmed:

Posted

gossia napisał(a):
no prawda :lol: Ty masz po czym poklepać xD:razz: może wybrałabyś się na zlot ze swoim psiulem?
Wiki4 - może.. :cool3:

Dzięki że Wam się podobają ;**
Ps. Jakie napisy:hmmmm::mdrmed:

Jak to może ?! :mad: Wstaw i już! :cool3:

P.s Przyznaj się ! :eviltong: Tam jest coś na ręce napisane :evil_lol: Jeszcze nie wiem co ... :cool3:

Posted

Witamy się:cool3:
Co tu dużo pisać...Gosiu,tyle gadamy a ja nie wiedziałam że masz świniaki :mad: Kocham takie prosiaczki...;)

Scooby'iś jak i reszta są wspaniałe :)

Posted

[quote name='gossia']no prawda :lol: Ty masz po czym poklepać xD:razz: może wybrałabyś się na zlot ze swoim psiulem?

[FONT=Georgia]Ostatnio jak widziałam się z kolegą (poznanym na dogo), rozmawialiśmy o zlocie i zaistniał taki pomysł żeby jechać ale nic nie wiadomo. Pewnie wrócimy do tej rozmowy dopiero jakiś czas przed zlotem.
[/FONT]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']jonQuilla ty wiesz że musisz jechać :loveu::diabloti:

[FONT=Georgia]sama nie przyjadę, nie ma szans :shake:
Salsa jest za głupia więc nawet spanie z innymi pieskami w pomieszczeniu nie wchodzi w grę. Musiałby być to namiot. Gadaliśmy z Dorianem, nasze suki się dogadują, chociaż też bywa czasami ostro. Kilka razy do siebie doskoczyły, z tym że to Salsa zabiera się od razu do gryzienia a Santa ma radochę bo myśli że to zabawa.
Salsa różnie reaguje i ciężko przewidzieć do którego psa doskoczy, dlatego wolałabym żeby miała tą swoją Santę na którą może ujadać, którą może podgryzać a która guzik sobie z tego robi.
Z Dorianem rozmawialiśmy czysto teoretycznie, zero planowania... po prostu zobaczymy co z tego wyniknie.
[/FONT]

Posted

tonacja napisał(a):
Ja moje maleństwo też wciąż maltretuję :diabloti:

Ale Twoje to chyba trochę większe ? :lol: I nie trzęsie się tak chyba :evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
A gdzie zdjęcia seterki i tej ala'bokserki co ma czerwone oczy?

Ta a'la bokserka to właśnie Elza o którą pytałam i nie dostałam jeszcze odpowiedzi... :shake::-(