gossia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witam.! Chciałam Wam przedstawić mojego Doziaka. A więc trochę o nim ;] imię: Scooby Doo - Piotruś Pan Myśliwi Wodana. rasa: Dog Niemiecki ur. 18.01.09 r. maść: merle ulubione zabawy: nie złapiesz mnie.., przeciąganie. ulubione smakołyki: Kabanoski, ciasteczka ( dla psów ) a nie wspomnę, że najlepiej to mu się je porcje rosołowe, kurczaczka :eviltong: Uwielbia zabawę i jedzenie.. :D Pojętny z niego psiak.. ale szkudny jak większość. Maluszek: trochę starszy: Quote
gossia Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 piękne oczęta ;*** - ale spojrzenie ^^ Quote
Bartiśkowa_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Cudny jest :loveu: niestety nie widzę niektórych fotek Quote
sunshine Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 http://img129.imageshack.us/img129/3209/s6305040.jpg Co za spojrzenie ;D Witamy się po raz pierwszy z dogasem i jego panią :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 cudowny merlaczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Berneska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ach jaki wielkolud :loveu: Mam nadzieję że jeśli ty i ja pojedziemy na zlot, to uda mi się go wykiziać :loveu: Quote
tonacja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ma cudowne umaszczenie :loveu: i jest taki duuuży :diabloti: Quote
Avaloth Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 piękny jest :loveu::loveu: o tu zdjęcia jakieś wyraźniejsze niż na fbl, jeszcze bardziej widać tą cudną mordę :loveu: daj więcej zdjęć :)) a tak z ciekawości, wiesz ile on waży ? tu fairytalle.photoblog.pl :) Quote
Ainee Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fajny misiek, jak się ludzie zachowują, gdy go widzą na spacerze? :D Quote
sunshine Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 oo widzę że doguś na zlot się wybiera :razz: :loveu:. Super wyściskam go jak diabli :multi: Quote
Cerber Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 proszę proszę a cóż to moje oczęta widzą :) kolejny włocławianin dogomaniak :] grono się powiększa, a i widzę, ze jedziemy na ten sam zlot :> Pięknego masz marlaczka! ja uwielbiam merlaki :] Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
gossia Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 oo.. Jak miło :loveu: Tyle ludzisków Nas odwiedziło :cool3: hmm.. ile waży ? Napewno duuuzio:p a jak jest na spacerku to ludzie odsuwają się co najmniej na 3 metry :D Powinnam doc jakieś foty hmm.. ;/ Quote
gossia Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 a z Dogusiem raczej się nie wybiorę bo ma inny charakterek.. :evil_lol: ale to psina która prawdopodobnie będzie dotrzymywac mi towarzystwa: Mały Gizmo xD mierzący niecałe 20 cm :razz: Fajnie to będzie wyglądało w domku z niufkiem i Berneńczykiem :D Cho nie wiem jeszcze czy przyjadę na 100 % :( bo mam 1 warunek.. poprawic angol..:placz: ale cóż.. bydziem się starac.. Quote
Skibka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='gossia']a z Dogusiem raczej się nie wybiorę bo ma inny charakterek.. :evil_lol: ale to psina która prawdopodobnie będzie dotrzymywac mi towarzystwa: Mały Gizmo xD mierzący niecałe 20 cm :razz: Fajnie to będzie wyglądało w domku z niufkiem i Berneńczykiem :D Cho nie wiem jeszcze czy przyjadę na 100 % :( bo mam 1 warunek.. poprawic angol..:placz: ale cóż.. bydziem się starac.. Witamy! Przyszłyś my poznać kolejnego zlotowicza.:lol: Ja prawdopodobnie też będę z Bartiśkową w domku to do zestawu niufek+ berneńczyk dołączą york i mały ratlerek.:loveu: Jeżeli się zjawicie to Twój pies będzie chyba jako jedyny mniejszy od mojego kurdupelka.:loveu: Quote
tonacja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://img63.imageshack.us/img63/4721/s6305165.jpg Ale ogromny pychol :crazyeye: :evil_lol: Jakby go wprowadzić do mojego malutkiego mieszkanka, to zająłby cały salon :evil_lol: Quote
gossia Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='tonacja']http://img63.imageshack.us/img63/4721/s6305165.jpg Ale ogromny pychol :crazyeye: :evil_lol: Jakby go wprowadzić do mojego malutkiego mieszkanka, to zająłby cały salon :evil_lol: haha.. no pewnie tak.. bardzo lubi spać na kanapie xD Skibka: no może i tak :D a fajnie by było^^ może jeszcze jeden taaki mały dołączy do nas .. lub ogromny ^^ Quote
Skibka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 gossia napisał(a):haha.. no pewnie tak.. bardzo lubi spać na kanapie xD Skibka: no może i tak :D a fajnie by było^^ może jeszcze jeden taaki mały dołączy do nas .. lub ogromny ^^ No najprawdopodobniej jeśli pojedzie będzie z nami moja koleżanka której pies też nie jest zbyt malutki. Co owczarkowato podobne.:lol: Quote
gossia Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Skibka napisał(a):No najprawdopodobniej jeśli pojedzie będzie z nami moja koleżanka której pies też nie jest zbyt malutki. Co owczarkowato podobne.:lol: To super ;] Będzie się do czego przytulać :loveu::loveu::loveu: Quote
Cavy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Przyszliśmy się przywitać, po raz pierwszy. :cool3: http://img63.imageshack.us/img63/4721/s6305165.jpg Ta piłke to prawie połyka w całości, fajny, taki wielki. :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Cavy']Przyszliśmy się przywitać, po raz pierwszy. :cool3: To tak jak ja :lol::lol::lol: Scooby jest przepiękny :loveu: Będę zaglądać ;) Quote
gossia Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 witam wszystkich.! no raczej nie maleństwo hah ^^ Quote
bianka19 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Śliczniasty Scooby. :loveu: Widać , że lubi piłeczki :evil_lol: Quote
Recommended Posts