Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.! Chciałam Wam przedstawić mojego Doziaka. A więc trochę o nim ;]

imię: Scooby Doo - Piotruś Pan Myśliwi Wodana.
rasa: Dog Niemiecki
ur. 18.01.09 r.
maść: merle
ulubione zabawy: nie złapiesz mnie.., przeciąganie.
ulubione smakołyki: Kabanoski, ciasteczka ( dla psów ) a nie wspomnę, że najlepiej to mu się je porcje rosołowe, kurczaczka :eviltong:
Uwielbia zabawę i jedzenie.. :D
Pojętny z niego psiak.. ale szkudny jak większość.

Maluszek:

trochę starszy:

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piękny jest :loveu::loveu:
o tu zdjęcia jakieś wyraźniejsze niż na fbl, jeszcze bardziej widać tą cudną mordę :loveu:
daj więcej zdjęć :))
a tak z ciekawości, wiesz ile on waży ?

tu fairytalle.photoblog.pl :)

Posted

proszę proszę a cóż to moje oczęta widzą :) kolejny włocławianin dogomaniak :] grono się powiększa, a i widzę, ze jedziemy na ten sam zlot :>

Pięknego masz marlaczka! ja uwielbiam merlaki :]

Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

oo.. Jak miło :loveu: Tyle ludzisków Nas odwiedziło :cool3: hmm.. ile waży ? Napewno duuuzio:p
a jak jest na spacerku to ludzie odsuwają się co najmniej na 3 metry :D Powinnam doc jakieś foty hmm.. ;/

Posted

a z Dogusiem raczej się nie wybiorę bo ma inny charakterek.. :evil_lol: ale to psina która prawdopodobnie będzie dotrzymywac mi towarzystwa:
Mały Gizmo xD mierzący niecałe 20 cm :razz: Fajnie to będzie wyglądało w domku z niufkiem i Berneńczykiem :D Cho nie wiem jeszcze czy przyjadę na 100 % :( bo mam 1 warunek.. poprawic angol..:placz: ale cóż.. bydziem się starac..

Posted

[quote name='gossia']a z Dogusiem raczej się nie wybiorę bo ma inny charakterek.. :evil_lol: ale to psina która prawdopodobnie będzie dotrzymywac mi towarzystwa:
Mały Gizmo xD mierzący niecałe 20 cm :razz: Fajnie to będzie wyglądało w domku z niufkiem i Berneńczykiem :D Cho nie wiem jeszcze czy przyjadę na 100 % :( bo mam 1 warunek.. poprawic angol..:placz: ale cóż.. bydziem się starac..

Witamy!
Przyszłyś my poznać kolejnego zlotowicza.:lol:
Ja prawdopodobnie też będę z Bartiśkową w domku to do zestawu niufek+ berneńczyk dołączą york i mały ratlerek.:loveu:
Jeżeli się zjawicie to Twój pies będzie chyba jako jedyny mniejszy od mojego kurdupelka.:loveu:

Posted

gossia napisał(a):
haha.. no pewnie tak.. bardzo lubi spać na kanapie xD Skibka: no może i tak :D a fajnie by było^^ może jeszcze jeden taaki mały dołączy do nas .. lub ogromny ^^

No najprawdopodobniej jeśli pojedzie będzie z nami moja koleżanka której pies też nie jest zbyt malutki. Co owczarkowato podobne.:lol:

Posted

Skibka napisał(a):
No najprawdopodobniej jeśli pojedzie będzie z nami moja koleżanka której pies też nie jest zbyt malutki. Co owczarkowato podobne.:lol:

To super ;] Będzie się do czego przytulać :loveu::loveu::loveu: