ciapuś Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Od niedzieli koty zostają bez jedzenia bo ostatnia osoba wyjeżdża z działek.Zaczynają się przymrozki. Jeśli nie zdążymy z pomocą do niedzieli to może nie być już czego ratować. Błagam o DT zapewnię im karmę ,i wszelkie szczepienia tylko niech ktoś się zdecyduje je zabrać PROSZĘ Quote
BIANKA1 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 W okolicy Wrocławia jest azyl dla kotów . Musza byc poszczepione i ta Pani może by je wzieła . Tylko że jak tam wdepną , to raczej juz nie wyjdą :roll: Adopcji tam nie ma . Quote
Agnieszka88 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ile jest tych kociaków?? Trzeba by dla wszystkich razem dt czy osobno będziecie szukały? Ps.Który to ten jasno szary?Bo na zdjęciach to jak dla mnie wszystkie takie same :D Poza ostatnim ;) Quote
Niewiasta_21 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A co z naszym schroniskiem? To chyba lepsze niż pozostawienie ich tam na pastwe losu. U nas wolontariusze bardzo fajnie radzą sobie z kotami. Quote
ciapuś Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Byłam dzisiaj w schronisku i jeśli trzeba będzie to je tam zawiozę.Niestety nie maja one szczepień co nie rokuje najlepiej. Quote
ciapuś Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='Agnieszka88']Ile jest tych kociaków?? Trzeba by dla wszystkich razem dt czy osobno będziecie szukały? Ps.Który to ten jasno szary?Bo na zdjęciach to jak dla mnie wszystkie takie same :D Poza ostatnim ;) Są 4 kociaki ,prawdopodobnie 2 kotki i 2 koty. Kociaki mogą iść osobno do domów. Jasno szary to ten na 1 zdjeciu ,ale dokładniej różnicę widać na tym zdjęciu Quote
Agnieszka88 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Śliczny jest :) Jak on się ogólnie zachowuje?Dzikusek z niego czy raczej przytulaśny jest? Aha,i gdzie kociaki przebywają?Jak z transportem? Tylko pytam ;) Quote
Korciaczki Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nieustannie Was podziwiamy. Za kociaki kciuki trzymamy Quote
ciapuś Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Trzy kotki w DT JEDEN W DOMU STAŁYM :cunao::cunao: Quote
Agnieszka88 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ale niesamowita akcja :) Ciesze się :) Jak wam się to udało? Czyli wszystkie już bezpieczne tak? Quote
ciapuś Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Agnieszka88 napisał(a):Ale niesamowita akcja :) Ciesze się :) Jak wam się to udało? Czyli wszystkie już bezpieczne tak? Tak wszystkie już bezpieczne Teraz szukamy domków stałych Niestety okazało się że ich mama ma już kolejny miot.Wczoraj nie udało mi sie znaleźć gdzie ,więc dzisiaj jadę jeszcze raz.Postanowiliśmy też zrobić coś w rodzaju ciepłej budy ale niestety nie znam zwyczajów kotów więc nie wiem czy kociczka skorzysta i przyniesie maluchy. Quote
nika28 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Super że kociaki już bezpieczne :loveu: Jak kocica odkarmi maluchy, trzeba ją będzie ciachnąć... Quote
ciapuś Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Trzy kociaczki szukają domów stałych Proszę nie zapominajmy o tym Quote
Doda_ Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 super, ze koty juz bezpieczne :multi::multi::multi: Quote
ciapuś Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Przypominam wątek bo widzę że wszyscy o nim zapomnieli a kociaki trzeba ponownie odrobaczyć i zaszczepić Quote
ciapuś Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Poszukuję kogoś z Łodzi lub okolic kto mógłby przetrzymać kotkę ok 2 tygodni po sterylizacji SPRAWA PILNA Quote
ciapuś Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Kar0la napisał(a):Moje psy by jej nie dały spokoju... Niestety u mnie jest ten sam problem :-( Quote
_Pixia_ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
ciapuś Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Z BAZARKÓW ZEBRAŁAM 50ZŁ I OCZYWIŚCIE KUPIŁAM ZA TO KARMĘ Z NASZEJ STOŁÓWKI ZACZĘŁO KORZYSTAĆ WIĘCEJ KOTÓW NIŻ SĄDZILIŚMY W SOBOTE W CIĄGU GODZINY NALICZYLIŚMY ICH 7. WIĘKSZOŚĆ Z NICH TO DZIKUSY KTÓRE POJAWIAJĄ SIĘ TYLKO WTEDY KIEDY NIE MA LUDZI W POBLIŻU. BARDZO POTRZEBUJEMY POMOCY W KUPNIE KARMY ZAPRASZAMY WIĘC NA KOLEJNY BAZAREK http://www.dogomania.pl/threads/178790-OGROMNY-BAZAREK-Z-RA-A-NOA-CIAMI-na-psa-z-lasu-i-koty-do-02-02?p=13991239#post13991239 Quote
aikowo Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 w przyszły weekend przerzucam troche karmy dla psow do wolontariuszek lowickiego schroniska, mam tez karme dla kotow ktora moge ze soba zabrac, jak macie opcje zorganizowac transport z lowicza do lodzi to bylo by super:) Quote
ciapuś Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Niestety nie mamy takiej opcji Jedyne rozwiązanie to to przesyłka pocztowa Quote
Recommended Posts