Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinya napisał(a):
Mam pytanie: czy Kicia ma w końcu dt czy szukamy dalej? Kilka osób które chciało jej pomóc czeka na odpowiedź i głupio mi, że je zbywam :oops:

no wszystko się skomplikowało bo koteczka źle się czuje.....ma biegunkę i wymiotuje......to na 99% jakieś paskudne robale
zgłosiła się babeczka z bolesławca która chciałaby ją przygarnąć, ale zdrową dlatego musimy odczekać kilka dni aby to unormować, na ten czas ma opiekę

Posted

dzisiaj o 15.00 Śnieżka jedzie do bolesławca......jeśli dotychczasowa rezydentka domu (wredna kotka) nie będzie molestowała naszej sieroty to zostanie tam na zawsze:multi::multi::multi:

Posted

Biała królewna dzisiaj została zawieziona do nowego domku:multi::multi: ..... ....w przeciągu kilku dni zdzwonimy się z babeczką i będzie wiadomo jak została przyjęta przez wredotę....zarówno Ona jak i mąż czekali na kicię z wieeelką niecierpliwością :cool3:
ja tak się bałam ,że kaleka koteczka będzie długo czekała na domek a tu taka miła niespodzianka, aż sama jestem zszokowana tak błyskawicznym odzewem na ogłoszenia:lol:

Kinya składam wielkie pokłony i podziękowania za pomoc:loveu::loveu:

Posted

ŚNIEŻYNKA UMARŁA:placz::placz::placz:

przedwczoraj wieczorem zadzwoniła P.irwina, że coś się z kotką złego dzieje.....cały dzień miała kiepski apetyt a wieczorem zaczęła strasznie, bezustannie wymiotować....mariola ją szybko zabrała do weta, on przypuszczał że to wynik jeszcze zarobaczenia, podał też antybiotyki
wczoraj przestała już wogóle jeśc i tarfiła pod kroplówkę.....dziś w nocy umarła.......wet nie potrafi powiedziec co sie stało

:placz::placz::placz::placz:

Posted

Kinya napisał(a):
Nie wierzę :placz:

Czy to nie panleukopenia? Typowe objawy.

nie wiem Kinya:-(........Mariola jest lekarką i też nie potrafi powiedzieć dokładnie co się stało......wszystkie włącznie z dziewczyną która zaadoptowała koteczkę rozpaczamy:-(