lolka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Kinya napisał(a):Mam pytanie: czy Kicia ma w końcu dt czy szukamy dalej? Kilka osób które chciało jej pomóc czeka na odpowiedź i głupio mi, że je zbywam :oops: no wszystko się skomplikowało bo koteczka źle się czuje.....ma biegunkę i wymiotuje......to na 99% jakieś paskudne robale zgłosiła się babeczka z bolesławca która chciałaby ją przygarnąć, ale zdrową dlatego musimy odczekać kilka dni aby to unormować, na ten czas ma opiekę Quote
lolka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 dzisiaj o 15.00 Śnieżka jedzie do bolesławca......jeśli dotychczasowa rezydentka domu (wredna kotka) nie będzie molestowała naszej sieroty to zostanie tam na zawsze:multi::multi::multi: Quote
lolka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Biała królewna dzisiaj została zawieziona do nowego domku:multi::multi: ..... ....w przeciągu kilku dni zdzwonimy się z babeczką i będzie wiadomo jak została przyjęta przez wredotę....zarówno Ona jak i mąż czekali na kicię z wieeelką niecierpliwością :cool3: ja tak się bałam ,że kaleka koteczka będzie długo czekała na domek a tu taka miła niespodzianka, aż sama jestem zszokowana tak błyskawicznym odzewem na ogłoszenia:lol: Kinya składam wielkie pokłony i podziękowania za pomoc:loveu::loveu: Quote
Kinya Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :multi: ale dziękować nie ma za co, chciałam tylko pomóc :oops: Cudownie po prostu! Taka wiadomość w ten paskudny dzień :multi: Quote
lolka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 ŚNIEŻYNKA UMARŁA:placz::placz::placz: przedwczoraj wieczorem zadzwoniła P.irwina, że coś się z kotką złego dzieje.....cały dzień miała kiepski apetyt a wieczorem zaczęła strasznie, bezustannie wymiotować....mariola ją szybko zabrała do weta, on przypuszczał że to wynik jeszcze zarobaczenia, podał też antybiotyki wczoraj przestała już wogóle jeśc i tarfiła pod kroplówkę.....dziś w nocy umarła.......wet nie potrafi powiedziec co sie stało :placz::placz::placz::placz: Quote
Kinya Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nie wierzę :placz: Czy to nie panleukopenia? Typowe objawy. Quote
lolka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Kinya napisał(a):Nie wierzę :placz: Czy to nie panleukopenia? Typowe objawy. nie wiem Kinya:-(........Mariola jest lekarką i też nie potrafi powiedzieć dokładnie co się stało......wszystkie włącznie z dziewczyną która zaadoptowała koteczkę rozpaczamy:-( Quote
Recommended Posts