Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest bernulka
Posted

ja już się nie moge doczekac gdy was wszystkich poznam/ ponownie zobacze :) :D

paździoszki

Posted

A czy ktoś orientuje się co jedzie tam z Katowic? A może ktoś z Katowic się wybiera na taką wystawe? Może i my byśmy się pokazali :lol: albo chociaż ja sama :grins: :lol:

Guest bernulka
Posted

HebaNova mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze wstawie twojego posta 8) :oops:

"19 listopada odbędzie się w Hali Widowiskowo-Sportowej II Dąbrowska Wystawa Psów Nierasowych. Wszystkich właścicieli wraz ze swoimi pupilami zapraszamy od godziny 9:00 na teren parkingu podziemnego. Wystawę organizuje dąbrowski oddział TOZ-u. Pieski będą oceniane w 4 kategoriach wiekowych: szczenięta do 12m-cy, od 12-24 m-cy, od 24 m-cy do 7 lat oraz seniorzy. Oceniany będzie ich wygląd oraz kondycja. Czworonogi będą mogły sprawdzić się także w konkurencjach: co mój pies potrafi oraz najpiękniejszy pies wystawy. Będą również kiermasze z karmą dla psów oraz stoisko ze smyczami. "

Byłam na takiej wystawie w zeszlym roku, przyznam ze nie bylo zbyt duzo ludzi, moze dlatego ze impreza byla slabo reklamowana, poza tym pogoda niezbyt dopisala. Ale ogólnie było fajnie. Bilet kosztował 2 zł i zyski przekazane zostały na potrzeby schronu. Muszę się pochwalić, że mój Hebanek zdobył złoty medal w kategorii młodzież
http://www.dabrowa-gornicza.pl/?nodeid=529&_aph_tekst_glowny_stage=show&_aph_tekst_glowny_template=show&_aph_tekst_glowny_id=3890
Imprezę otwierał i zamykał prezydent miasta, pan Talkowski - w tym roku pewnie też będzie i pewnie będzie wspominał o poważnych planach budowy dąbrowskiego schroniska na os. Lipówka.

Wszystkich dogomaniaków serdecznie zapraszam, ja na 99% będę.

Aha, jeszsze jak dojechać z Katowic: autobusy odjeżają spod Empiku i trzeba bilet KZK GOP na 3 miasta. Linie: 801, 807, 811, 814, 831, wszystkie mają inne trasy więc nie podam na którym z kolei przystanku trzeba wysiąść bo to bez sensu. Powiem tylko że ten przystanek nazywa się "Dąbrowa Górnicza Aleja Róż" i to jest jeden przystanek za centrum. Jeśli w centrum wysiądziecie to też nie problem bo te dwa przystanki są blisko siebie. Szukając Hali warto kierować się namiarem na Aquapark Nemo - bo są one obok siebie, każdy wskaże drogę. Wszystkimi autobusami jedzie się ok. 50 min oprócz 801 i 831 - około 30 min. Podaję stronę z rozkładami jazdy gdzie można sobie sprawdzic godziny odjazdów (u góry po prawej w menu jest rozkład jazdy)
http://www.kzkgop.pl/start/?type=html

Nio :* To ludziki juz po jutrze do zobaczyska :*

Kati Kati wpadnij też :)

paździoszki

Guest bernulka
Posted

Asikk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kati supcio.
Ja też raczej będe napewno :D

paździoszki

Posted

no i co, :-? miało być tylu dogomaniaków na wystawie, a spotkałam tylko Bernulke i jej Here. Gdzie się reszta podziała. :roll:
Jutro wstawie fotki. :D