olekg89 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Ta ale to nie wystawa Dla kundli :( szkoda Cimi-ciekawe musiałbym kaje wystawic w ONACH i foxterierach :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bernulka, my takze postaramy sie przyjechac i stawic w Yorkach :D Napisz cos wiecej o tym na jakiej to bedzie zasadzie? Czy to bedzie wygladalo podobnie do normalnych wystaw psow rodowodowych? Czy pies musi umiec stac w pozie wystawowej, bo jak tak to kapa :-? Czy musi umiec chodzic na ringowce itp? Jestem ciekawa ... Daj znac cokolwiek bedziesz wiedziala Aha no i adres :) Quote
Guest bernulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Adres... hmm... nie znam;) Ale podczas szukania wystarczy powiedziec "hala sportowo widowiskowa "Centrum"", albo ewentualnie "agua park Nemo(bo hala jest obok). Ato nie takie cos;) to wystawa psów nie rasowych;) wiec to nie bedzie tak ze bedzie podzielone na bernenczyki itd. chyba;) tak mi sie wydaje;) A według mnie rasowy = rodowodwy, wiec Herke wystawiam ;) Jesli chodzi o pozycje to nie mam pojecia ;) Ale ringówka to chyba nie potrzebna;) Ja pozycze sobie ringówke i jak ładnie Herka bedzie sie zachowywac to ja na niej wystawie;) Ale to to chyba nie koniecznie ;) jak bede wiedziec wiecej to napisze :D OLEK FAJNIE ŻE BEDZIESZ :) :evilbat: paździoszki Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 dzięki za info jak bedziesz wiedziala jakies szczegóły daj znac ! Quote
Cimi Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Ta Olek przecież jak to dziś powiedziałeś to masz miniaturowego owczarka niemieckiego użytkowego :lol: Quote
KarolinkaAndRoni Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Moze my tez sie jakos zjawimy:) ale jak bedziecie cos wiecej wiedziec napiszcie:) Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 bernulka napisał(a):Cimi napisał(a):To ja się chyba wybiorę 8) ;) super :D Wasiu niestety nie mam namiarów :( paździoszki Paździoszku - proszę proszę spytaj tej znajomej o jakiś namiar na tą fryzjerkę :modla: Quote
Guest bernulka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 malawaszka napisał(a):bernulka napisał(a):Cimi napisał(a):To ja się chyba wybiorę 8) ;) super :D Wasiu niestety nie mam namiarów :( paździoszki Paździoszku - proszę proszę spytaj tej znajomej o jakiś namiar na tą fryzjerkę :modla: próbuje sie do Reni dodzwonic i nic :/ W gorach jest i chyba zasiegu nie ma :( Ale jak wroci to napewno Wasiu dam ci znac ;) Ale juz nas coraz wiecej widze :evilbat: 8) :D paździoszki Quote
HebaNova Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 tu wszystkie szczegoly jakie udalo mi sie znalezc http://dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1225373#1225373 Quote
Guest bernulka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Herka bedzie w klasie tej 24 mies. do 7 latek ;) Z kim będziemy? 8) Kurde ale my nie mamy szans :cry: Kondycja - Herka nam coś przytyła ostatnio po sterylce... i mamy teraz diete :evilbat: , ale do... (myślałam że jest 17 :o , 19 przeciez wypada w poniedziałek :o ....) wystawy to raczej zbytnio sie nie uda :lol: ale bede napewno :lol: paździosziki EDIT A nie, faktycznie 19 - ale ze mnie gapa ;) i to sobota na złą kartke kalendarza popatrzałam :evilbat: :lol: paździoszki Quote
Cimi Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 My będziemy w klasie młodzieży, Olek zresztą też 8) Quote
olekg89 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Niom bo kajutek miesiąc starszy od fionidła :P :lol: a hera to już stara dupa :D Quote
Guest bernulka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 no stara stara bo w lutym 3 latka bedzie miała 8) A mam pytanie. Jak to jest na wystawach, czy moze jakos sprawdzic czy jest wysterylizowana i czy to moze "przeszkodzic" ? paździoszki Quote
HebaNova Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 w zeszlym roku nikt nie pytal o sterylki, niektórym sprawdzali książeczki zdrowia (czy szczepiony), ale poza tym nie bylo zadnych problemow. Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hej!! Jak będzie wygląd i kondycja oceniana to z Metką pasujemy :lol:Przyjedziemy pokibicować wam :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 JA chce widziec Metke na ringu :evil: i koniec ! . Czyli co, trzeba wziąść ksiązeczke zdrowia - i co jeszcze? paździoszki Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hej!! Dziękuje,nie skorzystam-Mecia i tak dla mnie najpiekniejsza :wink: Quote
olekg89 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Chce ktos mojego psa wystawic????bo ja nie zamierzam :P Quote
M&M&O&I Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 a może ktoś mojego yorkopodobnego psa wystawił ?? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 a ja się chcialam zapytać czy psy trzeba wcześniej zapisać czy wszytso klaruje się w dniu wystawy? My także byibyśmy w tej ks do 7 latek, ale nie wiem czy mielibyśmy jakiekolwek szanse hihi :lol: zabawić się można, więc sprobujemy :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Daguś to jesteśmy w jednej klasie :evilbat: ale z kondychą i włochami (okropne po sterylce) Herki to nie mamy żadnych szans 8) Ale tak tylko dla zabawy idzimy ;) paździoszki Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 bernulka napisał(a):Daguś to jesteśmy w jednej klasie :evilbat: ale z kondychą i włochami (okropne po sterylce) Herki to nie mamy żadnych szans 8) Ale tak tylko dla zabawy idzimy ;) paździoszki bernulka grunt to dobrze sie bawic :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts