Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bernulka,

my takze postaramy sie przyjechac i stawic w Yorkach :D

Napisz cos wiecej o tym na jakiej to bedzie zasadzie?

Czy to bedzie wygladalo podobnie do normalnych wystaw psow rodowodowych?
Czy pies musi umiec stac w pozie wystawowej, bo jak tak to kapa :-?
Czy musi umiec chodzic na ringowce itp?
Jestem ciekawa ...
Daj znac cokolwiek bedziesz wiedziala

Aha no i adres :)

Guest bernulka
Posted

Adres... hmm... nie znam;) Ale podczas szukania wystarczy powiedziec "hala sportowo widowiskowa "Centrum"", albo ewentualnie "agua park Nemo(bo hala jest obok). Ato nie takie cos;) to wystawa psów nie rasowych;) wiec to nie bedzie tak ze bedzie podzielone na bernenczyki itd. chyba;) tak mi sie wydaje;) A według mnie rasowy = rodowodwy, wiec Herke wystawiam ;) Jesli chodzi o pozycje to nie mam pojecia ;) Ale ringówka to chyba nie potrzebna;) Ja pozycze sobie ringówke i jak ładnie Herka bedzie sie zachowywac to ja na niej wystawie;) Ale to to chyba nie koniecznie ;) jak bede wiedziec wiecej to napisze :D OLEK FAJNIE ŻE BEDZIESZ :) :evilbat:

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
Cimi napisał(a):
To ja się chyba wybiorę 8) ;)

super :D
Wasiu niestety nie mam namiarów :(

paździoszki

Paździoszku - proszę proszę spytaj tej znajomej o jakiś namiar na tą fryzjerkę :modla:

Guest bernulka
Posted

malawaszka napisał(a):
bernulka napisał(a):
Cimi napisał(a):
To ja się chyba wybiorę 8) ;)

super :D
Wasiu niestety nie mam namiarów :(

paździoszki

Paździoszku - proszę proszę spytaj tej znajomej o jakiś namiar na tą fryzjerkę :modla:

próbuje sie do Reni dodzwonic i nic :/ W gorach jest i chyba zasiegu nie ma :( Ale jak wroci to napewno Wasiu dam ci znac ;)

Ale juz nas coraz wiecej widze :evilbat: 8) :D

paździoszki

Guest bernulka
Posted

Herka bedzie w klasie tej 24 mies. do 7 latek ;) Z kim będziemy? 8) Kurde ale my nie mamy szans :cry: Kondycja - Herka nam coś przytyła ostatnio po sterylce... i mamy teraz diete :evilbat: , ale do... (myślałam że jest 17 :o , 19 przeciez wypada w poniedziałek :o ....) wystawy to raczej zbytnio sie nie uda :lol: ale bede napewno :lol:

paździosziki

EDIT
A nie, faktycznie 19 - ale ze mnie gapa ;) i to sobota na złą kartke kalendarza popatrzałam :evilbat: :lol:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

no stara stara bo w lutym 3 latka bedzie miała 8) A mam pytanie. Jak to jest na wystawach, czy moze jakos sprawdzic czy jest wysterylizowana i czy to moze "przeszkodzic" ?

paździoszki

Guest bernulka
Posted

JA chce widziec Metke na ringu :evil: i koniec ! .

Czyli co, trzeba wziąść ksiązeczke zdrowia - i co jeszcze?

paździoszki

Posted

a ja się chcialam zapytać czy psy trzeba wcześniej zapisać czy wszytso klaruje się w dniu wystawy? My także byibyśmy w tej ks do 7 latek, ale nie wiem czy mielibyśmy jakiekolwek szanse hihi :lol: zabawić się można, więc sprobujemy :lol:

Guest bernulka
Posted

Daguś to jesteśmy w jednej klasie :evilbat: ale z kondychą i włochami (okropne po sterylce) Herki to nie mamy żadnych szans 8) Ale tak tylko dla zabawy idzimy ;)

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
Daguś to jesteśmy w jednej klasie :evilbat: ale z kondychą i włochami (okropne po sterylce) Herki to nie mamy żadnych szans 8) Ale tak tylko dla zabawy idzimy ;)

paździoszki

bernulka grunt to dobrze sie bawic :lol: :lol: :lol: :lol: