sunia2000 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie mamy niestety żadnych zdjęć:( Hercia bardzo ładnie się zaprezentowała, nie wiedziałam, że tak swobodnie się porusza po mieście wśród ruchu samochodowego i tramwajowego:) Każdemu rozdawała całuski, nawet psom, które skakały do niej z zębami (Fochu wie kogo mam na myśli:)) chciała za wszelką cene dać całuska. Normalnie dziewczyna złoto:) Nic, tylko brać do domu:) Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 sunia2000 napisał(a):Nie mamy niestety żadnych zdjęć:( Hercia bardzo ładnie się zaprezentowała, nie wiedziałam, że tak swobodnie się porusza po mieście wśród ruchu samochodowego i tramwajowego:) Każdemu rozdawała całuski, nawet psom, które skakały do niej z zębami (Fochu wie kogo mam na myśli:)) chciała za wszelką cene dać całuska. Normalnie dziewczyna złoto:) Nic, tylko brać do domu:) Brawo Hercia.:klacz::klacz::klacz: Quote
sunia2000 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Herciu kilka dni mnie nie będzie-bądź grzeczna paróweczko:) Quote
fochu Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 jedna fotka Herki mało jest ale zawsze cos :) Quote
barb Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Pies, ktory ma nad soba to maleństwo to Hera? Quote
NikaEla Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 barb napisał(a):Pies, ktory ma nad soba to maleństwo to Hera? tak to Hera :) a maleństwo to Pelasia (tez szuka domu) Quote
barb Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Nikaragua napisał(a):tak to Hera :) a maleństwo to Pelasia (tez szuka domu) Pelasia jest szczeniaczkiem? Ale bedzie chyba malym pieskiem? Śliczne to zdjęcie. Tak wogole to trzeba by chyba zmienić tytul wątku. Moze na: Hera idealny pies do adopcji albo coś w tym stylu Quote
Zosia123 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Hercia mieszka teraz z niegrzecznym amstafem. Jutro Basia będzie apelować o przeniesienie go do innego boksu. Quote
Basia1244 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tak. Niestety ten amstaf (co mnie zdumiewa, bo jest facetem, choć bez jaj) gryzie Herę i zupełnie przegania od ludzi. Hera nie podchodzi już do krat, a kolega jej spuszcza łomot, jak tylko ma ochotę, całe szczęście, że Hera mu ustępuje, co mnie tez zdumiewa. Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Basia1244 napisał(a):Tak. Niestety ten amstaf (co mnie zdumiewa, bo jest facetem, choć bez jaj) gryzie Herę i zupełnie przegania od ludzi. Hera nie podchodzi już do krat, a kolega jej spuszcza łomot, jak tylko ma ochotę, całe szczęście, że Hera mu ustępuje, co mnie tez zdumiewa. Wredne bydlę. Biedna Hera. A nie ma możliwości go przenieść ? Quote
fochu Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dokładnie ,stafik zdominował Herkę :( biedna taka wystraszona Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 fochu napisał(a):dokładnie ,stafik zdominował Herkę :( biedna taka wystraszona I przenieść go nie można? Quote
fochu Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 barb napisał(a):I przenieś go nie można? Basia pewnie jutro będzie próbowała coś wskórać Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 fochu napisał(a):Basia pewnie jutro będzie próbowała coś wskórać Próbujcie, koniecznie !!! Szkoda Herci :-( Quote
Basia1244 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A tu się uspokoiło - dziś spali w jednej budzie, jak przyszłam rano, to leżeli obok siebie na deseczkach i opalali się w słoneczku. Paweł mówi, że nie jest źle i żeby nie ruszać. Quote
barb Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Basia1244 napisał(a):A tu się uspokoiło - dziś spali w jednej budzie, jak przyszłam rano, to leżeli obok siebie na deseczkach i opalali się w słoneczku. Paweł mówi, że nie jest źle i żeby nie ruszać. Oby było juz dobrze. Quote
rutta Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ten pies nazywa się Tygrys. I nie jest wrednym bydlęciem. Od ponad 8 miesięcy siedział sam na kwarantannie. Herci trafił się nieokrzesany współlokator. Oby nabrał manier i był dobrym kumplem. Quote
fochu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 no to trzymamy kciuki za poukładanie relacji między nimi :) Quote
barb Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 rutta napisał(a):Ten pies nazywa się Tygrys. I nie jest wrednym bydlęciem. Od ponad 8 miesięcy siedział sam na kwarantannie. Herci trafił się nieokrzesany współlokator. Oby nabrał manier i był dobrym kumplem. Sorki, za to nieładne określenie :oops: ale bardzo mi bylo szkoda Hery jak czytalam, że ją gryzie. Quote
sunia2000 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Trochę nie wyraźne bo z komórki, ale tak się miewa Hera z nowym kolegą, wyglądają niczym podczas miesiąca miodowego:) Quote
barb Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 fochu napisał(a):no to trzymamy kciuki za poukładanie relacji między nimi :) Wygląda na to, że się poukładało. :multi::lol: Quote
sunia2000 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A może coś więcej i bedzie trzeba szukać jednego domu dla dwóch psów:) Quote
Recommended Posts