Jump to content
Dogomania

Hera - pies jednego pana jest teraz szczesliwym psiakiem calej rodziny :)

Recommended Posts

Posted

Nie mamy niestety żadnych zdjęć:( Hercia bardzo ładnie się zaprezentowała, nie wiedziałam, że tak swobodnie się porusza po mieście wśród ruchu samochodowego i tramwajowego:) Każdemu rozdawała całuski, nawet psom, które skakały do niej z zębami (Fochu wie kogo mam na myśli:)) chciała za wszelką cene dać całuska. Normalnie dziewczyna złoto:) Nic, tylko brać do domu:)

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia2000 napisał(a):
Nie mamy niestety żadnych zdjęć:( Hercia bardzo ładnie się zaprezentowała, nie wiedziałam, że tak swobodnie się porusza po mieście wśród ruchu samochodowego i tramwajowego:) Każdemu rozdawała całuski, nawet psom, które skakały do niej z zębami (Fochu wie kogo mam na myśli:)) chciała za wszelką cene dać całuska. Normalnie dziewczyna złoto:) Nic, tylko brać do domu:)

Brawo Hercia.:klacz::klacz::klacz:

Posted

Nikaragua napisał(a):
tak to Hera :)
a maleństwo to Pelasia (tez szuka domu)

Pelasia jest szczeniaczkiem? Ale bedzie chyba malym pieskiem? Śliczne to zdjęcie.

Tak wogole to trzeba by chyba zmienić tytul wątku. Moze na: Hera idealny pies do adopcji albo coś w tym stylu

Posted

Tak. Niestety ten amstaf (co mnie zdumiewa, bo jest facetem, choć bez jaj) gryzie Herę i zupełnie przegania od ludzi. Hera nie podchodzi już do krat, a kolega jej spuszcza łomot, jak tylko ma ochotę, całe szczęście, że Hera mu ustępuje, co mnie tez zdumiewa.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Tak. Niestety ten amstaf (co mnie zdumiewa, bo jest facetem, choć bez jaj) gryzie Herę i zupełnie przegania od ludzi. Hera nie podchodzi już do krat, a kolega jej spuszcza łomot, jak tylko ma ochotę, całe szczęście, że Hera mu ustępuje, co mnie tez zdumiewa.

Wredne bydlę. Biedna Hera. A nie ma możliwości go przenieść ?

Posted

Basia1244 napisał(a):
A tu się uspokoiło - dziś spali w jednej budzie, jak przyszłam rano, to leżeli obok siebie na deseczkach i opalali się w słoneczku. Paweł mówi, że nie jest źle i żeby nie ruszać.

Oby było juz dobrze.

Posted

Ten pies nazywa się Tygrys. I nie jest wrednym bydlęciem. Od ponad 8 miesięcy siedział sam na kwarantannie. Herci trafił się nieokrzesany współlokator. Oby nabrał manier i był dobrym kumplem.

Posted

rutta napisał(a):
Ten pies nazywa się Tygrys. I nie jest wrednym bydlęciem. Od ponad 8 miesięcy siedział sam na kwarantannie. Herci trafił się nieokrzesany współlokator. Oby nabrał manier i był dobrym kumplem.

Sorki, za to nieładne określenie :oops: ale bardzo mi bylo szkoda Hery jak czytalam, że ją gryzie.