:: FiGa :: Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Sunia (omg, jak masz na imie? :lol:), czy moglabys napisac krotki tekst o suni? Zrobie duuuuzo ogloszen, moze wyrozione allegro? ;) Zdjecia sa jakie sa, ale jak bedziemy czekac na lepsze to nigdy jej tego domu nie znajdziemy a czas leci ;) Quote
azalia Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Hera jest piękną sunią,dzięki Figa,że czuwasz nad nią i dzięki sunia2000.Oby znalazła dom,a myślę że nie będzie z nią dużych problemów,problemem jej jest miejsce w którym przebywa. Quote
sunia2000 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Sunia (omg, jak masz na imie? :lol:), czy moglabys napisac krotki tekst o suni? Zrobie duuuuzo ogloszen, moze wyrozione allegro? ;) Zdjecia sa jakie sa, ale jak bedziemy czekac na lepsze to nigdy jej tego domu nie znajdziemy a czas leci ;) Często cierpie na brak weny ale może coś wyskrobie:) Jutro zaryzykuje i pobaraszkujemy z Hercią bez smyczy-zobaczymy jak jej posłuszeństwo:) Mam na uwadze cały czas lepsze zdjęcia, ale nie nikt z aparatem nie odwiedza schronu a moją komórką to nie zaszaleje:) Wiem,że sunia 2000 to głupi nick ale na wszystkich psich stronach taki mam co by zapamietać, no i to imię mojej suczki ukochanej. A na imię mi Patrycja (ewentualnie Pat,żadne PATI:angryy:) Quote
:: FiGa :: Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Ok, Pati :loveu: :lol: Zastanawiam kogo by zmolestowac o zdjecia dla Herci :hmmmm: Ciocia Koperek ma lanie jak nawiedze Wrocek :evil_lol: Wysle pare pw :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dzien dobry Herciu.... DObry dzien na znalezienie domku dla Ciebie :cool3: Quote
sunia2000 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Hera mała przy kratach stała i na wszystkich ludzi szczekała Wystraszyć ich nie chciała lecz na swój sposób pokazywała jaka z niej sunia kochana i chętna do głaskania Poetką to nie będę, ale takie coś mi się ułożyło w głowie podczas spaceru z Hercią:) Dziś Hercia weszła w świat kotów, na ich teren i co? I nic! Rzuciła okiem na prawo i lewo, zaznaczyła teren koty mając daleko gdzieś. Czekam na maila z fotkami z dzisiejszej sesji. Quote
Basia1244 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 nie taki diabeł straszny :) - Hera poza boksem całkiem normalnieje, zwyczajnie zbiorowy boks jej nie służy. Quote
azalia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ano właśnie,schron obrzydliwy Heruni nie służy,domku jej trzeba,tylko gdzie ten domek? Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Kurrrcze, jak ja dawno tego nie robilam ;) Wyroznione allegro Herci ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1650896980 Mam naturalnie pozwolenie Koperkowej na to by dawac kontakt na nia ;) A jak to nie pomoze to nastepne allegro bedzie na stronie glownej. Tak sie szarpne, a co :evil_lol: Reszta ogloszen jak wroce do domu bo lece na zakupy z TZtem (juz wlasciwie jestem chhhhholernie spozniona :evil_lol:) Quote
sunia2000 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Hercia już 50 wejść....Kochana oby się ktoś zakochał w twoich oczętach:) Quote
:: FiGa :: Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Ja nie mialam mozliwosci wiec poprosilam Vilene o ale.gratke, dzieki kochana :loveu:: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/13905711_ratunku_zagryza_mnie.html A reszta ogloszonek jutro ;) Quote
sunia2000 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Hercia dziś trafiła na zbiorowe, do nowego boksu i chwilę później już miała starcie z nową współlokatorką-trzeba ją jak najszybciej wyciągnąć ze schronu, bo jak będzie w dalszym ciągu robiła awantury w boksie to jeszcze gotowi ją uśpić:( Quote
:: FiGa :: Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Ona musi znalezc domek... 2 lata temu tez non stop urzadzala bojki jednak nie zapadla decyzja o uspieniu... Quote
sunia2000 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Na razie takiej decyzji nie ma, ale wiem, że nad niektórymi psami wisi taka groźba, a zbliżają się wakacje, schronisko będzie przepełnione i może im coś tak głupiego wpaść do głowy! Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Zawsze kiedy siadam do ogloszen to cos mi wypada innego... Dzis wieczorem postaram sie to zrobic :splat: Quote
:: FiGa :: Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 O to trzeba Koperka pytac :cool3: Ale mysle ze gdyby byl to dalaby znac :( Quote
Recommended Posts