Jump to content
Dogomania

Hera - pies jednego pana jest teraz szczesliwym psiakiem calej rodziny :)

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia (omg, jak masz na imie? :lol:), czy moglabys napisac krotki tekst o suni? Zrobie duuuuzo ogloszen, moze wyrozione allegro? ;)
Zdjecia sa jakie sa, ale jak bedziemy czekac na lepsze to nigdy jej tego domu nie znajdziemy a czas leci ;)

Posted

Hera jest piękną sunią,dzięki Figa,że czuwasz nad nią i dzięki sunia2000.Oby znalazła dom,a myślę że nie będzie z nią dużych problemów,problemem jej jest miejsce w którym przebywa.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Sunia (omg, jak masz na imie? :lol:), czy moglabys napisac krotki tekst o suni? Zrobie duuuuzo ogloszen, moze wyrozione allegro? ;)
Zdjecia sa jakie sa, ale jak bedziemy czekac na lepsze to nigdy jej tego domu nie znajdziemy a czas leci ;)

Często cierpie na brak weny ale może coś wyskrobie:) Jutro zaryzykuje i pobaraszkujemy z Hercią bez smyczy-zobaczymy jak jej posłuszeństwo:) Mam na uwadze cały czas lepsze zdjęcia, ale nie nikt z aparatem nie odwiedza schronu a moją komórką to nie zaszaleje:)

Wiem,że sunia 2000 to głupi nick ale na wszystkich psich stronach taki mam co by zapamietać, no i to imię mojej suczki ukochanej. A na imię mi Patrycja (ewentualnie Pat,żadne PATI:angryy:)

Posted

Hera mała przy kratach stała
i na wszystkich ludzi szczekała
Wystraszyć ich nie chciała
lecz na swój sposób pokazywała
jaka z niej sunia kochana
i chętna do głaskania

Poetką to nie będę, ale takie coś mi się ułożyło w głowie podczas spaceru z Hercią:)
Dziś Hercia weszła w świat kotów, na ich teren i co? I nic! Rzuciła okiem na prawo i lewo, zaznaczyła teren koty mając daleko gdzieś.
Czekam na maila z fotkami z dzisiejszej sesji.

Posted

Hercia dziś trafiła na zbiorowe, do nowego boksu i chwilę później już miała starcie z nową współlokatorką-trzeba ją jak najszybciej wyciągnąć ze schronu, bo jak będzie w dalszym ciągu robiła awantury w boksie to jeszcze gotowi ją uśpić:(

Posted

Na razie takiej decyzji nie ma, ale wiem, że nad niektórymi psami wisi taka groźba, a zbliżają się wakacje, schronisko będzie przepełnione i może im coś tak głupiego wpaść do głowy!