GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Rottka- starsza...boli ją noga, ledwo łazi, strasznie bolałao ja ucho jak byłam wtedy w schronie, ciągle trzepała główką i ma straszną nadwage....i jest wymarzoną kondydatką do uśpienia..... zaraz zdjęcia Quote
:: FiGa :: Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ona chyba ledwo trafiła? Została oddana? Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Będziemy coś myśleć ;) Na razie wstawiam na ROTTKĘ Pomorską- dam linka, jak skończę.... Oto i on: http://www.rottka.pl/forum/viewtopic.php?t=1334 Quote
iwa77 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzisiaj widziałam się z niuńką - ona jest przekochana , w tej chwili jest w trakcie leczenia tych uszu. Musimy za wszelką cenę pomóc biedulce ! Quote
izzie1983 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wrzucam sunię na stronę adopcyjną dla starszych psów. Na kogo kontakt podać? Jeśli to możliwe fajnie by było z mailem. Quote
GoskaGoska Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 0792 333 938 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]magoko@interia.pl[/FONT] gg- 2128752 Quote
Koperek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tekst do ogłoszeń (beznadziejny, ale zawsze): GUBUSIA- czy coś jeszcze może spotkać psa?! Starsza, boli ją noga, ledwo chodzi, strasznie bolało ją ucho- teraz jest w trakcie leczenia, ciągle trzepała główką, ma straszną nadwage... i jest wymarzoną kondydatką do uśpienia!!! Piękna, spokojna, przełagodna, domowa, układna, grzeczna, posłuszna, cicha! Czego człowieku chcesz więcej- POMÓŻ, jak nie możesz zabrać ze sobą! :placz: Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 albo do iwy albo do kikou - a najlepiej to dwa nr podawac :cool3: moze byc tez moje gg2128752 Quote
ecci Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dzięki Gośka... a jakiś tekścik do ogłoszeń??? Czy ma ktoś dzisiaj wenę??? Quote
Cajus JB Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 siekowa napisał(a):Sunia jest w schronisku we Wrocławiu. Wielkie dzięki Już mam. Nie pomyślałem. Quote
GoskaGoska Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 jzu wiedzę, ze masz odpowiedz :cool3: Quote
czarna1977 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Gubusia ma tyle ogłoszeń :multi: Mam nadzieję, że to pomoże jej w znalezieniu domku. www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.najpewniej.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.neeon.pl www.1001ogloszen.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.vendito.pl www.autogielda.pl www.kokosy.pl www.adsy.pl www.psiamania.pl www.kupsprzedaj.pl www.psy.low.pl www.alegratka.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia.moje.pl www.ogloszenia-drobne.com.pl www.drobne.pl www.cafeanimal.pl www.bono-polska.pl www.pies.pl Quote
Recommended Posts