stonka1125 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Milkę zgarnął złomiarz do swojego wózka z czyjegoś podwórka,było z tym wszystkim dużo zamieszania ale w końcu Milkę zabralismy dziadowi i umieściliśmy w domu tymczasowym,miała wtedy osiem tygodni............teraz ma jedenaście i żadnych perspektyw,to bardzo pilna adopcja,jej opiekunka wyjeżdża na trzy miesiące do londynu,nie możemy szczylka przerzucać jak worka z pyrami ciągle gdzie indziej,potrzebuje własnego domu i stabilizacji,jest świetnym małym łobuzem,wesoła i gotowa do nowego domu,zdarza jej sie jeszcze załatwić w domu ale coraz rzadziej,uwielbia jeść i wydurniać się,nie boi się niczego i jest ogólnie cudna.Mam nadzieje że pomożecie jej znaleźć nowy dom i wspaniałych ludzi,ma niewiele czasu..................... Quote
auraa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cudo! W jakim mieście obecnie się tymczasuje? Quote
Poker Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 cudna jest :loveu:, trzeba ogłoszenia porobić, pójdzie jak woda. Quote
beka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ale ślicznotka :). Jak nie znajdzie domu do czasu w yjazdu tymczasowej pańci to moge ja potymczasować > Quote
Glorien Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kolejny śliczny szczeniaczek aż trudno uwierzyć że jeszcze nie znalazła domu. Ona raczej malutka będzie? Czy ktoś mógłby napisać ładny tekst do ogłoszeń to powrzucam na różne portale. Quote
stonka1125 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 dzięki dziewczyny że jesteście z tym małym smrodkiem,postaram się sklecić coś do ogłoszeń a teraz tak w skrócie,milutek ma 11 tygodni,siura w domu coraz rzadziej,jest teraz u mnie,bo iza była w londynie ,ale wraca zaraz do niej(ja nie daje rady z sześcioma psami w bloku,wymiękam:smhair2:),iza niestety niedługo znowu jedzie do londynu i niestety już na dłużej,postaramy się znaleźć jej dom do tego czasu(ma dwa miesiące:cool3:),jest wyjątkowo oryginalna sunią,będzie malutka(teraz ma jakieś 12cm w kłębie:evil_lol:)raczej niskopodwoziowa,no i jest obronna,poszczekuje na psy na spacerach,taki wielki duch w małym ciele,no i uszy ma duuużeeee,taki fajny mały szczyl,u mnie poza psami są koty i goni je zabawowo,ale koty mają ją gdzieś więc się przestaje interesować ,suki zaczepia do zabawy i moga się wydurniać godzinami,ale nacięła sie na mojego 14 letniego sosa który nijak do zabawy chętny nie jest,u izy urządza dzikie harce z jej psem badziakiem,przyjazna pinda jest i wesolutka.....tylko domku brak:-( Quote
beka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ona ma jeszcze 2 miesiące? eee to kupa czasu. napewno znajdzie dom. Quote
stonka1125 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 beka napisał(a):ona ma jeszcze 2 miesiące? eee to kupa czasu. napewno znajdzie dom. mam nadzieje ,ale nie jest łatwo na tym zadupiu jakim jest jarocin niespecjalnie ludzie chcą podpisywać umowy:angryy: Quote
funia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ania ty to ładne pieski wynajdujesz .masz talent do tego:siara: Quote
stonka1125 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 funia napisał(a):Ania ty to ładne pieski wynajdujesz .masz talent do tego:siara: a może kasia chcesz ślicznego szczylka?:evil_lol: Quote
iwlajn Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 No nie, Stonka, Ty to masz "szczęście" do tych potrzebujących psiaków:) Quote
GochaT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No to podnosze gremlinka . Zapewniam ,że ten kto ja weźmie bedzie miał ubaw po pachy tak jak ona się bawi z innymi psami to zaden inny psi dzieciak - tak sie ostatnio uśmiałam,że..................................... Quote
stonka1125 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 no uszy to milutka ma totalnie gremlinie:lol: dlaczego nikt nie chce takiego slicznego szczylka:placz::placz::placz: Quote
GochaT Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 stonka1125 napisał(a):no uszy to milutka ma totalnie gremlinie:lol: dlaczego nikt nie chce takiego slicznego szczylka:placz::placz::placz: Kto by chciał z takimi radarami chodzić przecież ona uszami tamuje ruch na chodniku , a dwa miechy to wcale nie jest tak długo żeby jej domek znaleźć chociaż pierdziel sparaliżowany bez zębów, dora sikająca pod siebie , Lady z piątą łapą rzeczywiście Ania jak ty je wypatrujesz , każdy jakiś defekt ma a podobno słabsi muszą odejść Quote
GochaT Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 pilne pilne dla czego nikt nie podnosi , opiekunka za chwilę wyjedzie do UK a gremlinek na smietnik, ruszcie się dziewczyny , czy nikt nie chce szczeniaczka z podsłuchem? Quote
stonka1125 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 milka ma niewiele czasu,pomocy!!!!!jej opiekunka tymczasowa niedługo zacznie sie pakować,a co z milutkiem wtedy??????? Quote
GochaT Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 no dziewczyny trzeba śmieszulke rozpropagować , przecież ma radary gratis może do służb specjalnych ja wezmą , jak myślicie? Quote
Recommended Posts