Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A może skończy się tylko na rozmowie ostrzegawczej? Ale ja też nadal jestem za!
Pzdr.

Jak tak,to ją zagadamy :wink: !!!!Wytoczymy ciężkie argumenty! :wink: :lol: I będzie sławetne:" nie chcem,ale muszem" :wink: :lol: :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
A Kadziumia jutro tu zajrzy i nas :2gunfire: za te niecne plany zorganizowania jej życia wystawowego :mdrmed:

O Wy Koleżanki Przesympatyczne, Spiskowczynie Dwie :user: :wink: :lol: .
Ale ta w sumie to Was zaskoczę, bo nie mam nic przeciwko, tylko za efekty nie gwarantuję :roll: . Bo wiecie, po tym, jak skonczyłam Ch.Pl Azzisowi u p.Kozbera (to bardzo wymagający i ostry sędzia, jeśli chodzi o Samoyedy), to się wyciszyłam i spowrotem nabrałam ochoty na udział w wystawach, ale teraz to już tak rekraacyjnie, bo mamy "z górki" (jak mawiają starzy Polacy ;) ). Po 5.12 trzeba będzie skończyń jeszcze "Intera", bo niestety mojemu niespełna 2-letniemu Aziutkowi czasu ciągle brakuje (CACIBy już są :lol: ) ) , no a potem na kanapę "na emeryturkę" a na wystawy sporadycznie i tylko w suuuuuuuuuuuper formie ;), bo trzeba sie będzie młodszymi zająć no i jeszcze jedno podejście tzn. jeden sezon, spróbować, czy Sissy się przypadkiem nie odminiło" i może zacznie się wystawiać. No a tak całkiem serio, to mam słabość do jednego z synków Azia i Sissy, skórkobany coś w sobie ma i chciałabym go mieć na współwłasności, ale gdzieś blisko siebie tzn. Elbląga ;) Z tym, że najpierw muszę kogoś zaufanego znaleźć, komu nie będzie przeszkadzało, że pupila ciągle na wystawy będę "wlekła" :lol: :wink:

mfg

ps: A co do "zestawu" wystawianych psów, to proszę mnie odpowiednio wcześniej poinformować, co bym czas miała na ustalenie kolorystyczne i fasonowe garderoby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Kadziumia, trzymamy Cię za słowo. O zestaw kolorystyczny i fasonowy - nie martw się; było OK. A poza tym, nasze psiaki (Matagi i Asiaczkowe) są tak uniwersalne w kolorach, że na pewno będziecie do siebie pasować! :sweetCyb:

Matagi - nie będzie rękoczynów ze strony Kadziumi, nie będzie rozmów ostrzegawczych. Kadziumia wytrąciła nam broń z ręki, godząc się na nasze warunki. Olaboga, a ja już spakowana, z cebula i czosnkiem czekałam na wyrok...
Pzdr.

Posted

sh_maniak napisał(a):
Dopiero dzisiaj tu wdepnełam ....... :lol:

Lilka gratulacje :klacz:

Znasz moze huszcze wyniki :roll:

Dzięki,Martuś!!! :P :P :P

Nie znam wyników :( ale na finały czekała suczka z klasy pośredniej LEILA Fortunatus,więc coś tam zawalczyla.... :wink: :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Kadziumia, trzymamy Cię za słowo. O zestaw kolorystyczny i fasonowy - nie martw się; było OK. A poza tym, nasze psiaki (Matagi i Asiaczkowe) są tak uniwersalne w kolorach, że na pewno będziecie do siebie pasować! :sweetCyb:

Matagi - nie będzie rękoczynów ze strony Kadziumi, nie będzie rozmów ostrzegawczych. Kadziumia wytrąciła nam broń z ręki, godząc się na nasze warunki. Olaboga, a ja już spakowana, z cebula i czosnkiem czekałam na wyrok...
Pzdr.

No taaak :wink: Kadziumia nas zażyła :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek']Kadziumia, trzymamy Cię za słowo. O zestaw kolorystyczny i fasonowy - nie martw się; było OK. A poza tym, nasze psiaki (Matagi i Asiaczkowe) są tak uniwersalne w kolorach, że na pewno będziecie do siebie pasować! :sweetCyb:

Pzdr.

No taaak :wink: Kadziumia nas zażyła :wink: :wink: :wink:
Pewnie jeszcze nie raz nas zaskoczy! Taka-ci Ona jest... Niech tylko złapie oddech po szczeniakach i wtedy trzeba czekać na "wyrok". Coś Ona za łagodna była...
Pzdr.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja jestem dalej, a więc mogę chyba spać spokojnie...?
Pzdr.

:lol: A wiesz,że tak za bardzo dalej to nie jesteś...... :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

[quote name='tikrasbildukas']a to my!

Gratuluje BOBa i 3. miejsca na grupie! Fajnie, ze jest z nami dogomaniak z Litwy :lol: Pamietam, ze kiedys pomoglas mi przesylajac adres Zwiazku Kynologicznego w Kownie. Dzieki :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ło matko, teraz Matagi mnie straszy...
Pzdr.

Ciiiiiiichaj :wink: jak co,to makitę Ci podeślę :lol: Nie bojaj się :wink: :wink: :lol: :lol:

Posted

OK. Jak tak, to się nie bojam.
"Makitka mała do obrony doskonała!!!"

I nie straszna nam Kadziumia ze swoimi samkami.
"Samek biały, mały do zabawy doskonały!!!

A co na to baski?
Basek zgrabny, basek mały, on do wystaw doskonały!!! (Może być?)
Pzdr.

Posted

A(leksand)ra&Ar(i)a napisał(a):

P.S. Nie mogę się do Ciebie dodzwonić :-? stypę już przerobiłyśmy to teraz CWC trzeba oblać :wink: i od razu debiucik Twojego chłopczyka :D

Jak zwyklę odpisuje 100 lat po terminie :roll:

Trzeba sie koniecznie spotkać... Jakoś sie dogadamy i umówimy. Buźka!!

Posted

[quote name='Asiaczek']OK. Jak tak, to się nie bojam.
"Makitka mała do obrony doskonała!!!"

I nie straszna nam Kadziumia ze swoimi samkami.
"Samek biały, mały do zabawy doskonały!!!

A co na to baski?
Basek zgrabny, basek mały, on do wystaw doskonały!!! (Może być?)
Pzdr.
:klacz:

Posted

witam

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH

Nam też super poszło. Fanny - wyżlica weimarska zdobyła I miejsce CWC dosk NSwR przegralismy porownanie o rase z naprawde ładnym psem

pozdrowienia