Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo sprzęgło które sypało nam się już ze dwa lata w końcu padło :(

Ale do Sopotu powinniśmy dojechać :lol:

P.S. Nie mogę się do Ciebie dodzwonić :-? stypę już przerobiłyśmy to teraz CWC trzeba oblać :wink: i od razu debiucik Twojego chłopczyka :D

Posted

A ja bardzo serdecznie gratuluje wszystkim "osiągniętych osiągów", a w szczególności:
- Kadziumia - za tempo w robieniu Championatu Polski + za zakończenie z Hipka Młodzieżowego Championatu Polski,
- Matagi (oj, rośnie mi konkurencja w parach hodowlanych; GRATULACJE za II miejsce),
- Agabass - za odwagę zabrania na wystawę Hipki i dowiezienia jej tam i nazad.

Z tych rezultatów cieszę się najbardziej, a pozostałym też ciepło gratuluję!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja bardzo serdecznie gratuluje wszystkim "osiągniętych osiągów", a w szczególności:
- Kadziumia - za tempo w robieniu Championatu Polski + za zakończenie z Hipka Młodzieżowego Championatu Polski,
- Matagi (oj, rośnie mi konkurencja w parach hodowlanych; GRATULACJE za II miejsce),
- Agabass - za odwagę zabrania na wystawę Hipki i dowiezienia jej tam i nazad.

Z tych rezultatów cieszę się najbardziej, a pozostałym też ciepło gratuluję!!!
Pzdr.

z przyjemnością opiekowaliśmy sie Hipunią słodkie maleńatwo

Posted

[quote name='Justi0022']No dobra, my tu gadu gadu a Matagi obiecała foty. A może gdzieś są? :lol:

Jasne,że są! :lol:
Jedyny leoś na wystawie dostał ocene doskonałą,ale goły złoty medal bez tytułów- wiem,bo wypytałam właściciela :wink:
Nice! :P Sorki,że zrobiłam tylko fotkę jednemu corgasowi,ale Paddington i TITUS wyglądały tak samo jak w Lublinie,Ofelia Kusa regalia albo mi nawiała,albo jej nie było :roll: ,capnęłam tylko Pepito Canis Venatici :oops:
Zdjęcia niektórych psów są potrójne,albo i poczwórne,ale warto zobaczyc je w kilku pozycjach :wink: Nie wszystkie robiłam sama,niektóre zostały mi przesłane,przyznaje sie bez bicia,fot innych ras oprócz akit jest......tylko kilka :wink :oops: Akitowe są oczywiście w galerii akit,również z Koszalina.Poprawie się na wystawie w Białymstoku - obiecuję!!! :P

a to dla fanek boksiowych :lol: :VALENTINO Optimo Grata :lol: ,z właścicielem tych bokserów,Adamem,przegrałam w Parach Hodowlanych :wink:

Pary hodowlane:

i kawałek z BOG-a V grupy,bez pudła ,na które nie załapałam się,ale weszły: szpic wilczy,pomeranian i łajka/kolejność gdzieś została tutaj zapisana/ ,reszta V dostała pucharki za BOB-a :lol:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Matagi napisał(a):

Jedyny leoś na wystawie dostał ocene doskonałą,ale goły złoty medal bez tytułów- wiem,bo wypytałam właściciela :wink:

Kochana jesteś :calus:

Przeca obiecałam :wink: :lol:

Posted

Pierwszy raz bylam na wystawie w Augustowie i tak bardzo mi sie podobalo,ze napewno przyjade tu tez w przyszlym roku ! :D .

Moj maly czarny terier tybetanski- gr.IX dostal Zw. MBodziezy i w porownaniu z psem z klasy posredniej zostal Zwyciezca Rasy-BOB !

Grupe IX wygral sliczny spaniel tybetanski P.Mariusza Ciborowskiego.

Posted

Matagi - dzięki za zdjęcia z Augustowa. Czy możesz mi przysłać te z Hipką na maila?
basenji@onet.pl
Z góry dziękuję.

Kadziumia - jaka Ty byłaś elegancka!!! Piękne jest to zdjęcie , gdy puszczasz oko do nas (a może do sędziego?). Rzeczywiście szkoda, że Hipka nie została na BOJ i BOG, bo dostałaby pucharek za BOG.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi - dzięki za zdjęcia z Augustowa. Czy możesz mi przysłać te z Hipką na maila?
basenji@onet.pl
Z góry dziękuję.

Kadziumia - jaka Ty byłaś elegancka!!! Piękne jest to zdjęcie , gdy puszczasz oko do nas (a może do sędziego?). Rzeczywiście szkoda, że Hipka nie została na BOJ i BOG, bo dostałaby pucharek za BOG.
Pzdr.

Asiaczku! :P Obiecałam szpiegować Hipcię przecie! :wink: Jutro Ci prześlę! :P :lol:

Posted

[quote name='Matagi']
Nice! :P Sorki,że zrobiłam tylko fotkę jednemu corgasowi,ale Paddington i TITUS wyglądały tak samo jak w Lublinie,Ofelia Kusa regalia albo mi nawiała,albo jej nie było :roll: ,capnęłam tylko Pepito Canis Venatici :oops:

Nie masz za co przepraszać. :wink: Właściciele corgi już Cię pewnie znają jako corgowego fotoreportera. :lol:
A, jeszcze raz gratuluję sukcesów! :drinking:

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek']Matagi - dzięki za zdjęcia z Augustowa. Czy możesz mi przysłać te z Hipką na maila?
basenji@onet.pl
Z góry dziękuję.

Pzdr.

Asiaczku! :P Obiecałam szpiegować Hipcię przecie! :wink: Jutro Ci prześlę! :P :lol:
Z góry dziękuję!!! Masz moje oficjalne pozwoleństwo na takie cudowno-zdjęciowe szpiegowanie Hipolka-głupolka. :P
Pzdr.

Posted

Dzięki ,Agabass!!!! :P :P :P

Wyniki z finałów w Augustowie!!! :D

http://www.zkwp.bialystok.pl/finaly-Au'2005.htm

fotki będą niedługo też! :D

Posted

[quote name='kadziumia']Dzięki AGABASS za fajne zdjęcia. No, no jeszcze parę takich sesji i zacznę się glęboko zastanawiać kto kogo wystawia, ja psy, czy może one mnie :o :lol:

pozdrawiam
Kadziumia - prezentowałaź się bardzo efektownie i elegancko! A z Hipką podwójnie elegancko i efektownie. Duże gratki za debiut i rezultaty. Może kiedyś zaprezentujesz jakiegoś baska na wystawie, co? Tak dobrze Ci poszło, że aż żal nie wykorzystać Twoich umiejętności.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='kadziumia']Dzięki AGABASS za fajne zdjęcia. No, no jeszcze parę takich sesji i zacznę się glęboko zastanawiać kto kogo wystawia, ja psy, czy może one mnie :o :lol:

pozdrawiam
Kadziumia - prezentowałaź się bardzo efektownie i elegancko! A z Hipką podwójnie elegancko i efektownie. Duże gratki za debiut i rezultaty. Może kiedyś zaprezentujesz jakiegoś baska na wystawie, co? Tak dobrze Ci poszło, że aż żal nie wykorzystać Twoich umiejętności.
Pzdr.

Super pomysł!!!Jestem za!!! :lol: :lol: :lol: Jeszcze jej makity podrzucę,coby sie nie nudziła i nie obijała na wystawach! :roflt:

Posted

Jestem za. Kadziumia, razem ze swoim 1 lub 2 samkami, ewidentnie nudzi się na wystawach. Ja jej dorzucam 1 baska, w porywach 2. A Matagi - 1 akitkę. I już nie ma problemu z porównaniami. Bardzo dobry pomysł! A co na to Kadziumia?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jestem za. Kadziumia, razem ze swoim 1 lub 2 samkami, ewidentnie nudzi się na wystawach. Ja jej dorzucam 1 baska, w porywach 2. A Matagi - 1 akitkę. I już nie ma problemu z porównaniami. Bardzo dobry pomysł! A co na to Kadziumia?
Pzdr.

A Kadziumia jutro tu zajrzy i nas :2gunfire: za te niecne plany zorganizowania jej życia wystawowego :mdrmed: