ara Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 A nas nie było :placz: Ale miałam rację :B-fly: mówiłam że przesadzasz... Gratulujemy :klacz: Quote
KORONA Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Dzięki Olu :angel: A dlaczego Was nie było? :-? Quote
ara Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Bo sprzęgło które sypało nam się już ze dwa lata w końcu padło :( Ale do Sopotu powinniśmy dojechać :lol: P.S. Nie mogę się do Ciebie dodzwonić :-? stypę już przerobiłyśmy to teraz CWC trzeba oblać :wink: i od razu debiucik Twojego chłopczyka :D Quote
Asiaczek Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 A ja bardzo serdecznie gratuluje wszystkim "osiągniętych osiągów", a w szczególności: - Kadziumia - za tempo w robieniu Championatu Polski + za zakończenie z Hipka Młodzieżowego Championatu Polski, - Matagi (oj, rośnie mi konkurencja w parach hodowlanych; GRATULACJE za II miejsce), - Agabass - za odwagę zabrania na wystawę Hipki i dowiezienia jej tam i nazad. Z tych rezultatów cieszę się najbardziej, a pozostałym też ciepło gratuluję!!! Pzdr. Quote
agabass Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Asiaczek napisał(a):A ja bardzo serdecznie gratuluje wszystkim "osiągniętych osiągów", a w szczególności: - Kadziumia - za tempo w robieniu Championatu Polski + za zakończenie z Hipka Młodzieżowego Championatu Polski, - Matagi (oj, rośnie mi konkurencja w parach hodowlanych; GRATULACJE za II miejsce), - Agabass - za odwagę zabrania na wystawę Hipki i dowiezienia jej tam i nazad. Z tych rezultatów cieszę się najbardziej, a pozostałym też ciepło gratuluję!!! Pzdr. z przyjemnością opiekowaliśmy sie Hipunią słodkie maleńatwo Quote
Justi0022 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 No dobra, my tu gadu gadu a Matagi obiecała foty. A może gdzieś są? :lol: Quote
Matagi Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 [quote name='Justi0022']No dobra, my tu gadu gadu a Matagi obiecała foty. A może gdzieś są? :lol: Jasne,że są! :lol: Jedyny leoś na wystawie dostał ocene doskonałą,ale goły złoty medal bez tytułów- wiem,bo wypytałam właściciela :wink: Nice! :P Sorki,że zrobiłam tylko fotkę jednemu corgasowi,ale Paddington i TITUS wyglądały tak samo jak w Lublinie,Ofelia Kusa regalia albo mi nawiała,albo jej nie było :roll: ,capnęłam tylko Pepito Canis Venatici :oops: Zdjęcia niektórych psów są potrójne,albo i poczwórne,ale warto zobaczyc je w kilku pozycjach :wink: Nie wszystkie robiłam sama,niektóre zostały mi przesłane,przyznaje sie bez bicia,fot innych ras oprócz akit jest......tylko kilka :wink :oops: Akitowe są oczywiście w galerii akit,również z Koszalina.Poprawie się na wystawie w Białymstoku - obiecuję!!! :P a to dla fanek boksiowych :lol: :VALENTINO Optimo Grata :lol: ,z właścicielem tych bokserów,Adamem,przegrałam w Parach Hodowlanych :wink: Pary hodowlane: i kawałek z BOG-a V grupy,bez pudła ,na które nie załapałam się,ale weszły: szpic wilczy,pomeranian i łajka/kolejność gdzieś została tutaj zapisana/ ,reszta V dostała pucharki za BOB-a :lol: Quote
Justi0022 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Matagi napisał(a): Jedyny leoś na wystawie dostał ocene doskonałą,ale goły złoty medal bez tytułów- wiem,bo wypytałam właściciela :wink: Kochana jesteś :calus: Quote
Matagi Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Justi0022 napisał(a):Matagi napisał(a): Jedyny leoś na wystawie dostał ocene doskonałą,ale goły złoty medal bez tytułów- wiem,bo wypytałam właściciela :wink: Kochana jesteś :calus: Przeca obiecałam :wink: :lol: Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Matagi czuje sie dopieszczona ;) czyz on nie jest boski boshe jaki on jest piekny Quote
Genia Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Pierwszy raz bylam na wystawie w Augustowie i tak bardzo mi sie podobalo,ze napewno przyjade tu tez w przyszlym roku ! :D . Moj maly czarny terier tybetanski- gr.IX dostal Zw. MBodziezy i w porownaniu z psem z klasy posredniej zostal Zwyciezca Rasy-BOB ! Grupe IX wygral sliczny spaniel tybetanski P.Mariusza Ciborowskiego. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Matagi - dzięki za zdjęcia z Augustowa. Czy możesz mi przysłać te z Hipką na maila? basenji@onet.pl Z góry dziękuję. Kadziumia - jaka Ty byłaś elegancka!!! Piękne jest to zdjęcie , gdy puszczasz oko do nas (a może do sędziego?). Rzeczywiście szkoda, że Hipka nie została na BOJ i BOG, bo dostałaby pucharek za BOG. Pzdr. Quote
Matagi Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 [quote name='Asiaczek']Matagi - dzięki za zdjęcia z Augustowa. Czy możesz mi przysłać te z Hipką na maila? basenji@onet.pl Z góry dziękuję. Kadziumia - jaka Ty byłaś elegancka!!! Piękne jest to zdjęcie , gdy puszczasz oko do nas (a może do sędziego?). Rzeczywiście szkoda, że Hipka nie została na BOJ i BOG, bo dostałaby pucharek za BOG. Pzdr. Asiaczku! :P Obiecałam szpiegować Hipcię przecie! :wink: Jutro Ci prześlę! :P :lol: Quote
Atik Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 dbsst VALENTINO to piękny pies. Dla niewtajemniczonych dodam, że to tegoroczny Zwycięzca Europy :D Quote
nice_girl Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Matagi'] Nice! :P Sorki,że zrobiłam tylko fotkę jednemu corgasowi,ale Paddington i TITUS wyglądały tak samo jak w Lublinie,Ofelia Kusa regalia albo mi nawiała,albo jej nie było :roll: ,capnęłam tylko Pepito Canis Venatici :oops: Nie masz za co przepraszać. :wink: Właściciele corgi już Cię pewnie znają jako corgowego fotoreportera. :lol: A, jeszcze raz gratuluję sukcesów! :drinking: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek']Matagi - dzięki za zdjęcia z Augustowa. Czy możesz mi przysłać te z Hipką na maila? basenji@onet.pl Z góry dziękuję. Kadziumia - jaka Ty byłaś elegancka!!! Piękne jest to zdjęcie , gdy puszczasz oko do nas (a może do sędziego?). Rzeczywiście szkoda, że Hipka nie została na BOJ i BOG, bo dostałaby pucharek za BOG. Pzdr. Asiaczku! :P Obiecałam szpiegować Hipcię przecie! :wink: Jutro Ci prześlę! :P :lol: Z góry dziękuję!!! Masz moje oficjalne pozwoleństwo na takie cudowno-zdjęciowe szpiegowanie Hipolka-głupolka. :P Pzdr. Quote
agabass Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Hipcia pieknie sie prezentowała, choć zdjęcia nie najlepsze zrobiłam wygrana może jeszcze coś jutro wstawię Quote
kadziumia Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Dzięki AGABASS za fajne zdjęcia. No, no jeszcze parę takich sesji i zacznę się glęboko zastanawiać kto kogo wystawia, ja psy, czy może one mnie :o :lol: pozdrawiam Quote
Matagi Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Dzięki ,Agabass!!!! :P :P :P Wyniki z finałów w Augustowie!!! :D http://www.zkwp.bialystok.pl/finaly-Au'2005.htm fotki będą niedługo też! :D Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='kadziumia']Dzięki AGABASS za fajne zdjęcia. No, no jeszcze parę takich sesji i zacznę się glęboko zastanawiać kto kogo wystawia, ja psy, czy może one mnie :o :lol: pozdrawiam Kadziumia - prezentowałaź się bardzo efektownie i elegancko! A z Hipką podwójnie elegancko i efektownie. Duże gratki za debiut i rezultaty. Może kiedyś zaprezentujesz jakiegoś baska na wystawie, co? Tak dobrze Ci poszło, że aż żal nie wykorzystać Twoich umiejętności. Pzdr. Quote
Matagi Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='kadziumia']Dzięki AGABASS za fajne zdjęcia. No, no jeszcze parę takich sesji i zacznę się glęboko zastanawiać kto kogo wystawia, ja psy, czy może one mnie :o :lol: pozdrawiam Kadziumia - prezentowałaź się bardzo efektownie i elegancko! A z Hipką podwójnie elegancko i efektownie. Duże gratki za debiut i rezultaty. Może kiedyś zaprezentujesz jakiegoś baska na wystawie, co? Tak dobrze Ci poszło, że aż żal nie wykorzystać Twoich umiejętności. Pzdr. Super pomysł!!!Jestem za!!! :lol: :lol: :lol: Jeszcze jej makity podrzucę,coby sie nie nudziła i nie obijała na wystawach! :roflt: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Jestem za. Kadziumia, razem ze swoim 1 lub 2 samkami, ewidentnie nudzi się na wystawach. Ja jej dorzucam 1 baska, w porywach 2. A Matagi - 1 akitkę. I już nie ma problemu z porównaniami. Bardzo dobry pomysł! A co na to Kadziumia? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Jestem za. Kadziumia, razem ze swoim 1 lub 2 samkami, ewidentnie nudzi się na wystawach. Ja jej dorzucam 1 baska, w porywach 2. A Matagi - 1 akitkę. I już nie ma problemu z porównaniami. Bardzo dobry pomysł! A co na to Kadziumia? Pzdr. A Kadziumia jutro tu zajrzy i nas :2gunfire: za te niecne plany zorganizowania jej życia wystawowego :mdrmed: Quote
Recommended Posts