Matagi Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Asiaczek napisał(a):Ja się zapytowywuję, kto bedzie oceniał basenji? Mnie, w zasadzie, obojetnie czy p. Kozber czy p. Fiszdon. I czy będzie katalog przedwystawowy? Byłoby superowo, gdyby był. Ja na razie wysłałam zgoszenie + pozostałe wymagane dokumenty. Opłatę zrobię przez Internet może jutro. A potem zacznę dopytywać się, czy wszystko jest OK. Może trzeba będzie skorzystać z pomocy Matagiinu? Pzdr. Matagi zawsze pomocna!!!! :lol: :P :D Jak coś potrzeba - pisz! :P Katalog ,jak pisałam wyżej zapewne będzie :D Futrzaki z V "robi" p.Fiszdon,więc chyba baski p.Kozber....ale... :wink: Jak co to,sprawdzę,czy wszystko jest OK :D Do usług :D :wink: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Matagi napisał(a):Asiaczek napisał(a):Ja się zapytowywuję, kto bedzie oceniał basenji? Mnie, w zasadzie, obojetnie czy p. Kozber czy p. Fiszdon. I czy będzie katalog przedwystawowy? Byłoby superowo, gdyby był. Ja na razie wysłałam zgoszenie + pozostałe wymagane dokumenty. Opłatę zrobię przez Internet może jutro. A potem zacznę dopytywać się, czy wszystko jest OK. Może trzeba będzie skorzystać z pomocy Matagiinu? Pzdr. Matagi zawsze pomocna!!!! :lol: :P :D Jak coś potrzeba - pisz! :P Katalog ,jak pisałam wyżej zapewne będzie :D Futrzaki z V "robi" p.Fiszdon,więc chyba baski p.Kozber....ale... :wink: Jak co to,sprawdzę,czy wszystko jest OK :D Do usług :D :wink: Dzięki. Ale na razie spróbuję sama poustalać. Natomiast gdyby były problemy - piszę do Ciebie w ciemno z prośbą o pomoc. Pzdr. Quote
Matagi Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Jeżeli ktoś się spóźnił ze zgłoszeniem.....to jeszcze można,przez moment jakiś.....fax działa,mailem też można.... :wink: :lol: :lol: Quote
Matagi Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Dzisiaj zakończono przyjmowanie zgłoszeń 8) Tak na "oko" zgłoszonych jest ponad 500 psów :wink: wystawa jak zwykle nie będzie duża,ale fajna!Kto był kiedyś to wie! :D :D :D Quote
karolaGd Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 witam a ja mam takie skromne p[ytanko kto bedzie sedziowal hovowarty i jak moze ktos wie czy duzo ich sie zglosilo? pozdrawiam z gory dzieki(chyba ze juz katalog przedwystawowy jest) Quote
mar Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Matagi - dzięki za pomoc :) Wszystko już wiem - w Augustowie będziemy (debiutować w klasie championów)! Quote
Asiaczek Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 A czy Oddział pokusi się o katalog przedwystawowy? Albo może będzie ktoś tak uprzejmy i uda mu się uzyskać informacje drogą poufną nt. stawki basenji? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Asiaczek napisał(a):A czy Oddział pokusi się o katalog przedwystawowy? Albo może będzie ktoś tak uprzejmy i uda mu się uzyskać informacje drogą poufną nt. stawki basenji? Pzdr. Jestem uprzejma,jestem uprzejma!!!! :lol: :lol: :lol: Zapewne będzie przedwystawowy katalog,jak nie to coś tam zawsze uwidze i powiem! :wink: Asiaczkowe zgłoszenie widziałam i sama zapakowałam z resztą do pudła i wysłałam w delegację :wink: W poniedziałek powinno być już jakieś info :wink: :D :P Quote
Asiaczek Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 O, dzięki!!! Pytam o stawkę, bo Hipka po raz pierwszy będzie sama na wystawie, i to na dodatek beze mnie :cry: Boję się, że maleństwo może się trochę zestresować i nie pokazać tak, jak powinna. Co prawda dookoła będzie miała samych życzliwych ludzi (głównie kobitki!), ale nie będzie "mamusi"! Czekam do poniedziałku, wtorku - jak powiesz, tak będę czekała. Już teraz dzięki. Pzdr. Quote
Genia Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Matagi Okazalo sie ,ze moje zgł. nie doszło -tylko kopia rodowodu. Wyslalam jeszcze raz . Zerknij czy czy juz wszystko macie w komplecie -terier tybetanski- Mindoling Sengge. ! Dzieki ! :) Quote
Matagi Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Genia napisał(a):Matagi Okazalo sie ,ze moje zgł. nie doszło -tylko kopia rodowodu. Wyslalam jeszcze raz . Zerknij czy czy juz wszystko macie w komplecie -terier tybetanski- Mindoling Sengge. ! Dzieki ! :) Wysłałam Ci pw! :P Quote
Matagi Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 BeataK napisał(a):a kiedy bedzie katalog przedwystawowy :lol: Może już jutro :wink: Quote
karolaGd Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 o jak fajnie zdaze jeszcze przed wyjazdem zobaczyc :lol: Quote
agabass Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Asiaczek napisał(a):O, dzięki!!! Pytam o stawkę, bo Hipka po raz pierwszy będzie sama na wystawie, i to na dodatek beze mnie :cry: Boję się, że maleństwo może się trochę zestresować i nie pokazać tak, jak powinna. Co prawda dookoła będzie miała samych życzliwych ludzi (głównie kobitki!), ale nie będzie "mamusi"! Czekam do poniedziałku, wtorku - jak powiesz, tak będę czekała. Już teraz dzięki. Pzdr. Gomez się ciotką dobrze zajmie :wink: na jakiś browar ją przed wystawką zabierze, aby się kobitka wyluzowała Nie martw się postaramy się zapewnić niestresującą podróż i będziemy ją od czasu do czasu maltretować :diabloti: Quote
Matagi Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Katalog przedwystawowy będzie w środę,niestety :( - problemy techniczne :evil: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Matagi napisał(a):Katalog przedwystawowy będzie w środę,niestety :( - problemy techniczne :evil: Ależ ja dzisiaj ok. godz. 22.00 byłam na stronie o/Białystok i tam jest już katalog. Wynika mi z niego, że Hipka nie ma konkurencji. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 agabass napisał(a):Asiaczek napisał(a):O, dzięki!!! Pytam o stawkę, bo Hipka po raz pierwszy będzie sama na wystawie, i to na dodatek beze mnie :cry: Boję się, że maleństwo może się trochę zestresować i nie pokazać tak, jak powinna. Co prawda dookoła będzie miała samych życzliwych ludzi (głównie kobitki!), ale nie będzie "mamusi"! Czekam do poniedziałku, wtorku - jak powiesz, tak będę czekała. Już teraz dzięki. Pzdr. Gomez się ciotką dobrze zajmie :wink: na jakiś browar ją przed wystawką zabierze, aby się kobitka wyluzowała Nie martw się postaramy się zapewnić niestresującą podróż i będziemy ją od czasu do czasu maltretować :diabloti: Proszę pamiętać, że ciotka-Hipka jest jeszcze nieletnia i dlatego uprasza się o niedemoralizowanie nieletnich. Na PW napiszę Ci moja propozycję co do Augustowa, OK? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Asiaczek napisał(a):Matagi napisał(a):Katalog przedwystawowy będzie w środę,niestety :( - problemy techniczne :evil: Ależ ja dzisiaj ok. godz. 22.00 byłam na stronie o/Białystok i tam jest już katalog. Wynika mi z niego, że Hipka nie ma konkurencji. Pzdr. Znaczy się nasz webmaster jest :angel: :angel: :angel: !!!!! :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Zgadzam się! Pochwalić, poklepać po pleckach, uścisnąć łapkę, wyściskać, może wycałować itp. O ile webmaster się zgodzi na takie objawy czułości. :D Pzdr. Quote
Matagi Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Asiaczek napisał(a):Zgadzam się! Pochwalić, poklepać po pleckach, uścisnąć łapkę, wyściskać, może wycałować itp. O ile webmaster się zgodzi na takie objawy czułości. :D Pzdr. Nooo tak... :lol: A później dedektyf powie,że ja nawiązywałam przyjacielskie stosunki z webem i dlatego wygrywam na wystawach u niego :wink: on za moment /webmaster :P / będzie sędziował V gr.... :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts