Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja się zapytowywuję, kto bedzie oceniał basenji? Mnie, w zasadzie, obojetnie czy p. Kozber czy p. Fiszdon.
I czy będzie katalog przedwystawowy? Byłoby superowo, gdyby był.

Ja na razie wysłałam zgoszenie + pozostałe wymagane dokumenty. Opłatę zrobię przez Internet może jutro. A potem zacznę dopytywać się, czy wszystko jest OK. Może trzeba będzie skorzystać z pomocy Matagiinu?
Pzdr.

Matagi zawsze pomocna!!!! :lol: :P :D Jak coś potrzeba - pisz! :P Katalog ,jak pisałam wyżej zapewne będzie :D Futrzaki z V "robi" p.Fiszdon,więc chyba baski p.Kozber....ale... :wink:
Jak co to,sprawdzę,czy wszystko jest OK :D
Do usług :D :wink:

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Ja się zapytowywuję, kto bedzie oceniał basenji? Mnie, w zasadzie, obojetnie czy p. Kozber czy p. Fiszdon.
I czy będzie katalog przedwystawowy? Byłoby superowo, gdyby był.

Ja na razie wysłałam zgoszenie + pozostałe wymagane dokumenty. Opłatę zrobię przez Internet może jutro. A potem zacznę dopytywać się, czy wszystko jest OK. Może trzeba będzie skorzystać z pomocy Matagiinu?
Pzdr.

Matagi zawsze pomocna!!!! :lol: :P :D Jak coś potrzeba - pisz! :P Katalog ,jak pisałam wyżej zapewne będzie :D Futrzaki z V "robi" p.Fiszdon,więc chyba baski p.Kozber....ale... :wink:
Jak co to,sprawdzę,czy wszystko jest OK :D
Do usług :D :wink:

Dzięki. Ale na razie spróbuję sama poustalać.
Natomiast gdyby były problemy - piszę do Ciebie w ciemno z prośbą o pomoc.
Pzdr.

Posted

Dzisiaj zakończono przyjmowanie zgłoszeń 8) Tak na "oko" zgłoszonych jest ponad 500 psów :wink: wystawa jak zwykle nie będzie duża,ale fajna!Kto był kiedyś to wie! :D :D :D

Posted

witam

a ja mam takie skromne p[ytanko kto bedzie sedziowal hovowarty i jak moze ktos wie czy duzo ich sie zglosilo?

pozdrawiam z gory dzieki(chyba ze juz katalog przedwystawowy jest)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czy Oddział pokusi się o katalog przedwystawowy? Albo może będzie ktoś tak uprzejmy i uda mu się uzyskać informacje drogą poufną nt. stawki basenji?
Pzdr.

Jestem uprzejma,jestem uprzejma!!!! :lol: :lol: :lol: Zapewne będzie przedwystawowy katalog,jak nie to coś tam zawsze uwidze i powiem! :wink: Asiaczkowe zgłoszenie widziałam i sama zapakowałam z resztą do pudła i wysłałam w delegację :wink: W poniedziałek powinno być już jakieś info :wink: :D :P

Posted

O, dzięki!!! Pytam o stawkę, bo Hipka po raz pierwszy będzie sama na wystawie, i to na dodatek beze mnie :cry: Boję się, że maleństwo może się trochę zestresować i nie pokazać tak, jak powinna. Co prawda dookoła będzie miała samych życzliwych ludzi (głównie kobitki!), ale nie będzie "mamusi"!
Czekam do poniedziałku, wtorku - jak powiesz, tak będę czekała. Już teraz dzięki.
Pzdr.

Posted

Matagi
Okazalo sie ,ze moje zgł. nie doszło -tylko kopia rodowodu.
Wyslalam jeszcze raz .
Zerknij czy czy juz wszystko macie w komplecie -terier tybetanski-
Mindoling Sengge. !

Dzieki ! :)

Posted

Genia napisał(a):
Matagi
Okazalo sie ,ze moje zgł. nie doszło -tylko kopia rodowodu.
Wyslalam jeszcze raz .
Zerknij czy czy juz wszystko macie w komplecie -terier tybetanski-
Mindoling Sengge. !

Dzieki ! :)

Wysłałam Ci pw! :P

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, dzięki!!! Pytam o stawkę, bo Hipka po raz pierwszy będzie sama na wystawie, i to na dodatek beze mnie :cry: Boję się, że maleństwo może się trochę zestresować i nie pokazać tak, jak powinna. Co prawda dookoła będzie miała samych życzliwych ludzi (głównie kobitki!), ale nie będzie "mamusi"!
Czekam do poniedziałku, wtorku - jak powiesz, tak będę czekała. Już teraz dzięki.
Pzdr.

Gomez się ciotką dobrze zajmie :wink: na jakiś browar ją przed wystawką zabierze, aby się kobitka wyluzowała
Nie martw się postaramy się zapewnić niestresującą podróż i będziemy ją od czasu do czasu maltretować :diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Katalog przedwystawowy będzie w środę,niestety :( - problemy techniczne :evil:

Ależ ja dzisiaj ok. godz. 22.00 byłam na stronie o/Białystok i tam jest już katalog. Wynika mi z niego, że Hipka nie ma konkurencji.
Pzdr.

Posted

agabass napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Gomez się ciotką dobrze zajmie :wink: na jakiś browar ją przed wystawką zabierze, aby się kobitka wyluzowała
Nie martw się postaramy się zapewnić niestresującą podróż i będziemy ją od czasu do czasu maltretować :diabloti:

Proszę pamiętać, że ciotka-Hipka jest jeszcze nieletnia i dlatego uprasza się o niedemoralizowanie nieletnich.
Na PW napiszę Ci moja propozycję co do Augustowa, OK?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi napisał(a):
Katalog przedwystawowy będzie w środę,niestety :( - problemy techniczne :evil:

Ależ ja dzisiaj ok. godz. 22.00 byłam na stronie o/Białystok i tam jest już katalog. Wynika mi z niego, że Hipka nie ma konkurencji.
Pzdr.

Znaczy się nasz webmaster jest :angel: :angel: :angel: !!!!! :lol: :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zgadzam się! Pochwalić, poklepać po pleckach, uścisnąć łapkę, wyściskać, może wycałować itp. O ile webmaster się zgodzi na takie objawy czułości. :D
Pzdr.

Nooo tak... :lol: A później dedektyf powie,że ja nawiązywałam przyjacielskie stosunki z webem i dlatego wygrywam na wystawach u niego :wink: on za moment /webmaster :P / będzie sędziował V gr.... :lol: :lol: :lol: