Agappe Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 chyba do późnego wieczora na fotki będzie trzeba poczekać.. albo nawet do jutra Quote
dorotal Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Troche fotek z BIS-ow Z BIS puppy Z BIS Junior Z BIS junior BIS junior finalowa trojka BIS junior finalowa trojka Quote
dorotal Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Patrzlam na numer beagla z BIS Junior ale to jest podpiety nume mopsa 471 W I owczarek niemiecki, II Shar-pei, VIII flat , IX spaniel tybetanski Sadze ze zdjecia i finaly powinny pojawic sie dosc szybko na stronach oddzialu w Bialymstoku Quote
Agappe Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 JustynaJK napisał(a):super jednak są fotecki! tylko troszke małe i mało.. ale dobra nie będę marudzić :p Quote
truflaistrucel Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 GRattulacje dorotal za 2-BIS Junior!!!!!! Quote
takatuka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Matagi Brawooo!!! :lol: Gratulacje dla wszystkich psiaków i ich właścicieli :D Pozdrawiam Elka Quote
donya Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 BIS I - Kerry Blue Terrier II - Szpic Wilczy III - Owczarek Niemiecki z Białegostoku Quote
Lotos Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Wielkie brawa dla wszystkich! :klacz: W tv regionalnej widziałam urywek z wystawy i strasznie żałuję że nie mogłam być i kibicować. Dlatego z niecierpliwością czekam na następne fotki :lol: [quote name='donya']BIS I - Kerry Blue Terrier II - Szpic Wilczy III - Owczarek Niemiecki z Białegostoku Z jakiej hodowli był ten ON? Quote
kingula Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='donya']BIS I - Kerry Blue Terrier II - Szpic Wilczy III - Owczarek Niemiecki z Białegostoku Ło matko :o To coz to byl za szpic? :o Musial byc chyba wyjatkowo piekny, bo szpice wilcze nie czesto zajmuja cos w grupach, a co dopiero w BISach... Ogromne gratulacje dla wlascicieli! Ma ktos moze jakas jego fotke? Quote
donya Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Lotos']Wielkie brawa dla wszystkich! :klacz: W tv regionalnej widziałam urywek z wystawy i strasznie żałuję że nie mogłam być i kibicować. Dlatego z niecierpliwością czekam na następne fotki :lol: [quote name='donya']BIS I - Kerry Blue Terrier II - Szpic Wilczy III - Owczarek Niemiecki z Białegostoku Z jakiej hodowli był ten ON? Hodowla Z Krywlan Quote
donya Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='kingula'][quote name='donya']BIS I - Kerry Blue Terrier II - Szpic Wilczy III - Owczarek Niemiecki z Białegostoku Ło matko :o To coz to byl za szpic? :o Musial byc chyba wyjatkowo piekny, bo szpice wilcze nie czesto zajmuja cos w grupach, a co dopiero w BISach... Ogromne gratulacje dla wlascicieli! Ma ktos moze jakas jego fotke? Nie nasz :wink: Chyba z Litwy. Matagi sama nie wiedziała Quote
dorotal Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Byly dwa szpice wilcze. Oba z Łotwy, pies i suka w championach Quote
kadziumia Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Dzięki za GRATKI;) Było fajnie, wystawa mała, kameralna, w bardzo miłej atmosferze. Cieszę się bardzo, że udało się nam skończyć Championat Polski w tak krótkim czasie i to u tak wymagającego względem Samków sędziego :) A i wystawy terminami tak fajnie podpasowały. Pierwszy raz w życiu wystawialam BASENJI, ciekawe przeżycie i nowe zupełnie doświadczenie, tak iść szybkim krokiem, zamiast galopować po ringu ;). No ale Hipka ukończyła Championat Młodzieży pod nieobecność swojej właścicielki, która to w tym czasie "walczyła" na ringu na Łotwie :):) I to jest najważniejsze w tym moim dzisiejszym debiucie :) Szpice wilcze z Łotwy (wystawiane dzisiaj w Augustowie) są w zupełnie innym typie niż te, które zwykliśmy oglądać na polskich ringach. Były to egzemplarze dosyć zjawiskowe. Zapewne, jeśli ktoś opublikuje ich zdjecia w "galerii", sami będziecie mogli to zobaczyć. No a ja teraz spadam, bo po 300 km drogi powrotnej mam jeszcze do przygotowania szczenię "do wydania", bo jutro przylatuje po nie Dunka.... GRATKI dla wszystkich wystawiających dzisiaj swoich pupili!!!! Życząc miłego pisania na forum pozdrawiam wszystkich serdecznie Quote
takatuka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='kadziumia']Dzięki za GRATKI;) Szpice wilcze z Łotwy (wystawiane dzisiaj w Augustowie) są w zupełnie innym typie niż te, które zwykliśmy oglądać na polskich ringach. Były to egzemplarze dosyć zjawiskowe. Zapewne, jeśli ktoś opublikuje ich zdjecia w "galerii", sami będziecie mogli to zobaczyć. Czy to nie czasem Keeshond, czyli te nie w typie niemieckim (nie pamiętam dokładnie jaki kraj je tak "ukształtował"), czyli puchata kulka :roll: Mam nadzieję, ze nic nie pokręciłam :roll: Typ o którym pisze wyglada tak: Kasia gratuluje Championatu :D Pozdrawiam Elka Quote
KORONA Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 To i Ja się pochwalę :angel: Moje psie dziecko HIPOGRYF Korona Borealis na swojej pierwszej w zyciu wystawie (w wieku 9ciu miesięcy). Zdobył zw. młodzieży, NPwR i BOB :angel: :angel: Jestem dumna :oops: :oops: Quote
dorotal Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Kozber chyba lubi "puchate kulki" bo oprocz BOG V wybieral tez BOG IX i wygral spaniel tybetanski a za nim byl pekinczyk. Quote
Justi0022 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 KORONA napisał(a):To i Ja się pochwalę :angel: Moje psie dziecko HIPOGRYF Korona Borealis na swojej pierwszej w zyciu wystawie (w wieku 9ciu miesięcy). Zdobył zw. młodzieży, NPwR i BOB :angel: :angel: Jestem dumna :oops: :oops: Brzmi pięknie :lol: Jest z czego być dumną 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 A ma ktoś jakieś fotki z finałów? ;) Quote
Zeliika Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Gratuluje Wszystkim wystepow w Augustowie. My tez jestesmy zadowoleni - w klasie posredniej oc. dosk, I lok, CWC i NPwR. Konkurencji nie bylo, ale plan wykonany - rozpoczety dorosly championat. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 A ja się pochwalę za naszą "rodzinkę" ;) : KOCHLIWA SZAŁAPUTKA Lekarstwo na Miłość "Frida" - Ex.I, Zw.Młodzieży - Rozpoczeła Championat ;) IMPRESSION Dostojne Szałaputy "Coco" - Ex.II ILLUMINATION Dostojne Szałaputy "Milka" - Ex.I, CWC POMONA Dziesiątka z Wolocy "Dusia" - Ex.I, CWC, NSwR, BOB, BOG II MONA LISA z Arislandu "Iza" - Ex.I, BIS Weteranów II :D :drinking: Quote
KORONA Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Justi0022 napisał(a):KORONA napisał(a):To i Ja się pochwalę :angel: Moje psie dziecko HIPOGRYF Korona Borealis na swojej pierwszej w zyciu wystawie (w wieku 9ciu miesięcy). Zdobył zw. młodzieży, NPwR i BOB :angel: :angel: Jestem dumna :oops: :oops: Brzmi pięknie :lol: Jest z czego być dumną 8) Dziękuję :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts