Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzlam na numer beagla z BIS Junior ale to jest podpiety nume mopsa 471
W I owczarek niemiecki, II Shar-pei, VIII flat , IX spaniel tybetanski
Sadze ze zdjecia i finaly powinny pojawic sie dosc szybko na stronach oddzialu w Bialymstoku

Posted

Wielkie brawa dla wszystkich! :klacz:
W tv regionalnej widziałam urywek z wystawy i strasznie żałuję że nie mogłam być i kibicować. Dlatego z niecierpliwością czekam na następne fotki :lol:

[quote name='donya']BIS

I - Kerry Blue Terrier
II - Szpic Wilczy
III - Owczarek Niemiecki z Białegostoku

Z jakiej hodowli był ten ON?

Posted

[quote name='donya']BIS

I - Kerry Blue Terrier
II - Szpic Wilczy

Ło matko :o To coz to byl za szpic? :o Musial byc chyba wyjatkowo piekny, bo szpice wilcze nie czesto zajmuja cos w grupach, a co dopiero w BISach... Ogromne gratulacje dla wlascicieli! Ma ktos moze jakas jego fotke?

Posted

[quote name='Lotos']Wielkie brawa dla wszystkich! :klacz:
W tv regionalnej widziałam urywek z wystawy i strasznie żałuję że nie mogłam być i kibicować. Dlatego z niecierpliwością czekam na następne fotki :lol:

[quote name='donya']BIS

I - Kerry Blue Terrier
II - Szpic Wilczy

Z jakiej hodowli był ten ON?

Hodowla Z Krywlan

Posted

[quote name='kingula'][quote name='donya']BIS

I - Kerry Blue Terrier
II - Szpic Wilczy

Ło matko :o To coz to byl za szpic? :o Musial byc chyba wyjatkowo piekny, bo szpice wilcze nie czesto zajmuja cos w grupach, a co dopiero w BISach... Ogromne gratulacje dla wlascicieli! Ma ktos moze jakas jego fotke?

Nie nasz :wink:
Chyba z Litwy. Matagi sama nie wiedziała

Posted

Dzięki za GRATKI;)

Było fajnie, wystawa mała, kameralna, w bardzo miłej atmosferze.
Cieszę się bardzo, że udało się nam skończyć Championat Polski w tak krótkim czasie i to u tak wymagającego względem Samków sędziego :) A i wystawy terminami tak fajnie podpasowały.

Pierwszy raz w życiu wystawialam BASENJI, ciekawe przeżycie i nowe zupełnie doświadczenie, tak iść szybkim krokiem, zamiast galopować po ringu ;). No ale Hipka ukończyła Championat Młodzieży pod nieobecność swojej właścicielki, która to w tym czasie "walczyła" na ringu na Łotwie :):) I to jest najważniejsze w tym moim dzisiejszym debiucie :)

Szpice wilcze z Łotwy (wystawiane dzisiaj w Augustowie) są w zupełnie innym typie niż te, które zwykliśmy oglądać na polskich ringach. Były to egzemplarze dosyć zjawiskowe. Zapewne, jeśli ktoś opublikuje ich zdjecia w "galerii", sami będziecie mogli to zobaczyć.

No a ja teraz spadam, bo po 300 km drogi powrotnej mam jeszcze do przygotowania szczenię "do wydania", bo jutro przylatuje po nie Dunka....

GRATKI dla wszystkich wystawiających dzisiaj swoich pupili!!!!

Życząc miłego pisania na forum pozdrawiam wszystkich serdecznie

Posted

[quote name='kadziumia']Dzięki za GRATKI;)
Szpice wilcze z Łotwy (wystawiane dzisiaj w Augustowie) są w zupełnie innym typie niż te, które zwykliśmy oglądać na polskich ringach. Były to egzemplarze dosyć zjawiskowe. Zapewne, jeśli ktoś opublikuje ich zdjecia w "galerii", sami będziecie mogli to zobaczyć.

Czy to nie czasem Keeshond, czyli te nie w typie niemieckim (nie pamiętam dokładnie jaki kraj je tak "ukształtował"), czyli puchata kulka :roll:
Mam nadzieję, ze nic nie pokręciłam :roll:
Typ o którym pisze wyglada tak:

Kasia gratuluje Championatu :D

Pozdrawiam
Elka

Posted

To i Ja się pochwalę :angel: Moje psie dziecko HIPOGRYF Korona Borealis na swojej pierwszej w zyciu wystawie (w wieku 9ciu miesięcy). Zdobył zw. młodzieży, NPwR i BOB :angel: :angel:

Jestem dumna :oops: :oops:

Posted

KORONA napisał(a):
To i Ja się pochwalę :angel: Moje psie dziecko HIPOGRYF Korona Borealis na swojej pierwszej w zyciu wystawie (w wieku 9ciu miesięcy). Zdobył zw. młodzieży, NPwR i BOB :angel: :angel:

Brzmi pięknie :lol: Jest z czego być dumną 8)

Posted

Gratuluje Wszystkim wystepow w Augustowie. My tez jestesmy zadowoleni - w klasie posredniej oc. dosk, I lok, CWC i NPwR. Konkurencji nie bylo, ale plan wykonany - rozpoczety dorosly championat.

Posted

A ja się pochwalę za naszą "rodzinkę" ;) :

KOCHLIWA SZAŁAPUTKA Lekarstwo na Miłość "Frida" - Ex.I, Zw.Młodzieży - Rozpoczeła Championat ;)

IMPRESSION Dostojne Szałaputy "Coco" - Ex.II

ILLUMINATION Dostojne Szałaputy "Milka" - Ex.I, CWC

POMONA Dziesiątka z Wolocy "Dusia" - Ex.I, CWC, NSwR, BOB, BOG II

MONA LISA z Arislandu "Iza" - Ex.I, BIS Weteranów II

:D :drinking:

Posted

Justi0022 napisał(a):
KORONA napisał(a):

Brzmi pięknie :lol: Jest z czego być dumną 8)

Dziękuję :angel: :angel: :angel: