Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rany, aż tak?! No to powiedz, te wszystkie *ściski* są od Asiaczka. Trudno, najwyżej konkurencja mnie oskarży o korupcję, nepotyzm, łapówkarstwo, kwaśne deszcze, trujące grzyby i smog nad NY.
Pzdr.

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
O rany, aż tak?! No to powiedz, te wszystkie *ściski* są od Asiaczka. Trudno, najwyżej konkurencja mnie oskarży o korupcję, nepotyzm, łapówkarstwo, kwaśne deszcze, trujące grzyby i smog nad NY.
Pzdr.

Łokej! :wink: :lol: mówisz-masz! :lol: :lol: :lol:

Posted

ehhh... ale Wam zazdroszcze :roll: , chętnie bym się wybrała do Augustowa :D Wystawa pewnie bedzie super, bo i oddz. niezawodny :D
Zróbcie prosze dużo fotek, to sobie chociaż pooglądam :roll:

Posted

Kochani, ja mam takie niedyskretne pytanie - nie wiecie czy dałoby sie cos jednak zrobić żeby konkurencja MŁODEGO PREZENTERA się jednak odbyła? Przeczytałam info o wystawie w Augustowie i tam stoi na czerwono, że nie ma kokurencji " młody prezenter" z powodu braku sędziego!!!!! Dzieci są bardzo zawiedzione :cry: :cry: :cry: - moze jednak znalazłby sie jakiś sędzia, który mógłby posędziowac?

Posted

carotina napisał(a):
taigan, z tego co widze, to chyba faktycznie nie ma sędziego z uprawnieniami :roll:

to niech doproszą :roll: a moze wsrod uczestnikow by sie jakis znalazł - można tak???? :-? dzieci nieszczęśliwe....

Posted

Fuka napisał(a):
carotina napisał(a):
taigan, z tego co widze, to chyba faktycznie nie ma sędziego z uprawnieniami :roll:

to niech doproszą :roll: a moze wsrod uczestnikow by sie jakis znalazł - można tak???? :-? dzieci nieszczęśliwe....

Staraliśmy się "doprosić",niestety,guzik z tego wyszło :( Na wystawie będzie trójka sędziów,którzy nie wystawiają,ale niestety nie mają uprawnień :( "Wypadła" nam p.Sowińska w ostatniej chwili,staraliśmy sie jak tylko można,ale niestety :( I tak nastąpiły zmiany w sędziowaniu,trzeba było robić roszady.... :-?

Posted

Ciężkie jest życie organizatora...

A potwierdzenia to kiedy zostały wysłane? Pytam nie bez kozery, bo w czwartek przed wystawą Hipka idzie do Agabass i chciałabym jej przekazac całą dokumentację wystawową. A jak nie będzie potwierdzenia, to dosyć dużo tłumaczenia, gdzie, co, kiedy, juz nie mówiąc o dodatkowym stresie dla Agabass.
Może jakieś potwierdzenie na maila (basenji@onet.pl)?
Pzdr.

Posted

Kasiaak - witaj! Dawno Cię nie słyszałam na forum. I miałaś rację, dzisiaj (tj. czwartek) dostałam potwierdzenie (priorytet) z Augustowa. Wystawa opłacona, konkurencja wykoszona, to i jechać można, prawda?
Pzdr.

Posted

trochę mnie nie było bo komputer podrużował :)
bardzo się cieszę, że potwierdzenie doszo bo to mniej załatwiania na samej wystawie. Co do konkurencji masz całkowitą rację. Trochę mało psów. U nas każdy dog będzie osamotniony w swojej klasie. Szkoda. Ale to w końcu środek wakacji.

pozdrowionka :)

Posted

Matagi napisał(a):
No a my w oddziale udamy się jutro do Szamana,coby odpowiednią pogodę zamówić na niedzielę :lol: :lol: :lol:

Tak jest. Zamawiajcie, bo u nas w W-wie pogoda się spsiła.
Pzdr.

Posted

kasiaak napisał(a):
trochę mnie nie było bo komputer podrużował :)
bardzo się cieszę, że potwierdzenie doszo bo to mniej załatwiania na samej wystawie. Co do konkurencji masz całkowitą rację. Trochę mało psów. U nas każdy dog będzie osamotniony w swojej klasie. Szkoda. Ale to w końcu środek wakacji.

pozdrowionka :)

No i mniej nerwów przed wystawą.
Pzdr.

Posted

Agabass, Kadziumia, Matagi i Hipka (moja malutka rybka kochana!) - za Was wszystkie mocno trzymam kciuki!!!
Opiekujcie się Hipką, bo to gówniara, aby nie płakała i dobrze się pokazała!!!
Pzdr.