Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam wszystkich do Augustowa!!! :P
Nieduża,kameralna wystawa,ZAWSZE super pogoda,dobra organizacja,mnóstwo atrakcji / w tym słynne wyścigi jamników :lol: /.Można przyjechać kilka dni wcześniej i wypocząć przed wystawą,albo zostać po wystawie na kilka dni i "odreagować " po wystawie.W okolicy full ośrodków wypoczynkowych,pensjonatów,kwater prywatnych,gospodarstw agroturystycznych. :D

PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA:
GRUPA I:

Katarzyna Fiszdon

Iwona Magdziarska

GRUPA II:

Jan Gajewski

Iwona Giczela

Iwona Magdziarska

Jerzy Mrugasiewicz

Małgorzata Sowińska

GRUPA III:

Jan Gajewski

Viva Soleckyj Szpunar

GRUPA IV:

Aleksander Skrzyński

GRUPA V:

Katarzyna Fiszdon

Maciej Kozber

GRUPA VI:

Jan Ryk

GRUPA VII:

Aleksander Skrzyński

GRUPA VIII:

Maciej Kozber

Małgorzata Wierzchowska-Wieremiejczyk

GRUPA IX:

Maciej Kozber

GRUPA X:

Jerzy Mrugasiewicz

MŁODY PREZENTER:

Małgorzata Sowińska

Uwaga! Obsada sędziowska może ulec zmianie !

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja spróbuję być, niestety tylko jako widz. Ale będę kibicować wszystkim dogomaniakom! :lol:

Augustów również polecam! Świetna miejscowość wypoczynkowa (wiem z doświadczenia :wink: ) :D

Posted

[quote name='Matagi']Zapraszam wszystkich do Augustowa!!! :P
Nieduża,kameralna wystawa,ZAWSZE super pogoda,dobra organizacja,mnóstwo atrakcji ...

Brzmi zachecajaco - jedziemy. Slyszalam duzo dobrego o wystawach organizowanych przez bialostocki oddzial, a do Bialegostoku pod koniec sierpnia nie jedziemy, wiec Augustow jest w sam raz :)

Posted

[quote name='Zeliika'][quote name='Matagi']Zapraszam wszystkich do Augustowa!!! :P
Nieduża,kameralna wystawa,ZAWSZE super pogoda,dobra organizacja,mnóstwo atrakcji ...

Brzmi zachecajaco - jedziemy. Slyszalam duzo dobrego o wystawach organizowanych przez bialostocki oddzial, a do Bialegostoku pod koniec sierpnia nie jedziemy, wiec Augustow jest w sam raz :)

Oooo,to super!!!!Zdaje mi się ,że moja sąsiadka z ....no prawie z na przeciwka to rodzina Dakara :wink: I ma za kumpli yoraski :wink: To sie spotkamy w Augustowie! :D :P

Posted

Matagi napisał(a):
Ooo,to super!!!!Zdaje mi się ,że moja sąsiadka z ....no prawie z na przeciwka to rodzina Dakara :wink: I ma za kumpli yoraski :wink: To sie spotkamy w Augustowie! :D :P

Dokladnie wiem o kim mowa :D O siostrzyczce Dakocie :lol:
Swiat jest maly!

Posted

kto bedzie sedziowal terriery typu bull? konkretnie bull terriery miniaturowe? Pan Gajewski czy pani Viva? bo to znaczaca roznica ;-)
pozdrawiam
Krzysztof

Posted

kia napisał(a):
kto bedzie sedziowal terriery typu bull? konkretnie bull terriery miniaturowe? Pan Gajewski czy pani Viva? bo to znaczaca roznica ;-)
pozdrawiam
Krzysztof

Dowiem sie kto i "zapodam" :D

Posted

A może zrobimy inaczej! :wink: Może Wy mi powiecie ,jakiego sędziego widzielibyście w swojej rasie :wink: I wtedy ja bym coś tam pokombinowała? Akity na pewno sędziuje p.K.Fiszdon :wink: :D

Posted

Matagi napisał(a):
A może zrobimy inaczej! :wink: Może Wy mi powiecie ,jakiego sędziego widzielibyście w swojej rasie :wink: I wtedy ja bym coś tam pokombinowała? Akity na pewno sędziuje p.K.Fiszdon :wink: :D

Ja widze dla samoyedów i malamutów "ostrego jak brzytwa" :wink: p.Kozbera
chociaż sama nie jade,ale co tam :wink:
pozdrawiam iwona

Posted

ofcaa napisał(a):
Matagi napisał(a):

Ja widze dla samoyedów i malamutów "ostrego jak brzytwa" :wink: p.Kozbera
chociaż sama nie jade,ale co tam :wink:
pozdrawiam iwona

Oki,notuję :wink: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Zapraszam wszystkich do Augustowa!!!

... no wzięła i wyprzedziła mnie w zapraszaniu ;) :D
co mi pozostaje? ...no oczywiście melduję się na posterunku i na oddziałowej wystawie będe obowiązkowo ale chyba tylko z jedna dziewczyną :D

• 2 weeks later...
Posted

kia napisał(a):
pozdrawiam
Krzysztof

Bullki będzie miała p.Viva! :P
Samoyedy zaś p.Fiszdon :P

Nikt więcej niczego nie sugeruje... :o :o ??? :wink: :wink:
Zgłoszenia przyjmowane są do 10.07

Posted

Dear Matagi!

Mam pytanie - kiedy mogę potwierdzić zgłoszenie swojego psa, które wysłałem formularzem, a dyplom Ch.PL. i rodo dosłałem faxem. Napisz, kiedy dzwonić, żeby się skutecznie do oddziały B-stok dodzwonić? Ciekaw jestem kto będzie sędziował PON-y, czy p.Fiszdon czy p.Magdziarska oraz czy będzie katalog przedwystawowy w necie przed wystawą?

Posted

Ja się zapytowywuję, kto bedzie oceniał basenji? Mnie, w zasadzie, obojetnie czy p. Kozber czy p. Fiszdon.
I czy będzie katalog przedwystawowy? Byłoby superowo, gdyby był.

Ja na razie wysłałam zgoszenie + pozostałe wymagane dokumenty. Opłatę zrobię przez Internet może jutro. A potem zacznę dopytywać się, czy wszystko jest OK. Może trzeba będzie skorzystać z pomocy Matagiinu?
Pzdr.

Posted

[quote name='mar']Dear Matagi!

Mam pytanie - kiedy mogę potwierdzić zgłoszenie swojego psa, które wysłałem formularzem, a dyplom Ch.PL. i rodo dosłałem faxem. Napisz, kiedy dzwonić, żeby się skutecznie do oddziały B-stok dodzwonić? Ciekaw jestem kto będzie sędziował PON-y, czy p.Fiszdon czy p.Magdziarska oraz czy będzie katalog przedwystawowy w necie przed wystawą?

Do oddziału jest dobrze dzwonić w:środa,czwartek,piątek godz.17-19.30
telefon:/085/ 675-22-46,jest też jakis nowy,ale nie pamietam :oops: /jest na stronie:www.zkwp.bialystok.pl/
Katalog przedwystawowy zapewne będzie ciut wcześniej,zgłoszenia są do 10.07.
Kto będzie sędziował PON-y nie wiem,ale coś mi sie widzi,że p.Magdziarska/nie na pewno/
Gdyby były jakies problemy ze skontaktowaniem sie ze związkiem,odezwij się,pomogę :D