Matagi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Zapraszam wszystkich do Augustowa!!! :P Nieduża,kameralna wystawa,ZAWSZE super pogoda,dobra organizacja,mnóstwo atrakcji / w tym słynne wyścigi jamników :lol: /.Można przyjechać kilka dni wcześniej i wypocząć przed wystawą,albo zostać po wystawie na kilka dni i "odreagować " po wystawie.W okolicy full ośrodków wypoczynkowych,pensjonatów,kwater prywatnych,gospodarstw agroturystycznych. :D PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA: GRUPA I: Katarzyna Fiszdon Iwona Magdziarska GRUPA II: Jan Gajewski Iwona Giczela Iwona Magdziarska Jerzy Mrugasiewicz Małgorzata Sowińska GRUPA III: Jan Gajewski Viva Soleckyj Szpunar GRUPA IV: Aleksander Skrzyński GRUPA V: Katarzyna Fiszdon Maciej Kozber GRUPA VI: Jan Ryk GRUPA VII: Aleksander Skrzyński GRUPA VIII: Maciej Kozber Małgorzata Wierzchowska-Wieremiejczyk GRUPA IX: Maciej Kozber GRUPA X: Jerzy Mrugasiewicz MŁODY PREZENTER: Małgorzata Sowińska Uwaga! Obsada sędziowska może ulec zmianie ! Quote
Savannah Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 troszkę zadaleko jak dla mnie :oops: Pzdr Villarica Siberians Quote
Lotos Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ja spróbuję być, niestety tylko jako widz. Ale będę kibicować wszystkim dogomaniakom! :lol: Augustów również polecam! Świetna miejscowość wypoczynkowa (wiem z doświadczenia :wink: ) :D Quote
Zeliika Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Matagi']Zapraszam wszystkich do Augustowa!!! :P Nieduża,kameralna wystawa,ZAWSZE super pogoda,dobra organizacja,mnóstwo atrakcji ... Brzmi zachecajaco - jedziemy. Slyszalam duzo dobrego o wystawach organizowanych przez bialostocki oddzial, a do Bialegostoku pod koniec sierpnia nie jedziemy, wiec Augustow jest w sam raz :) Quote
Matagi Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 [quote name='Zeliika'][quote name='Matagi']Zapraszam wszystkich do Augustowa!!! :P Nieduża,kameralna wystawa,ZAWSZE super pogoda,dobra organizacja,mnóstwo atrakcji ... Brzmi zachecajaco - jedziemy. Slyszalam duzo dobrego o wystawach organizowanych przez bialostocki oddzial, a do Bialegostoku pod koniec sierpnia nie jedziemy, wiec Augustow jest w sam raz :) Oooo,to super!!!!Zdaje mi się ,że moja sąsiadka z ....no prawie z na przeciwka to rodzina Dakara :wink: I ma za kumpli yoraski :wink: To sie spotkamy w Augustowie! :D :P Quote
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 O ja tez bardzo lubie tamte wystawy :angel: , jak sie tylko uda to na pewno bedziemy :grins: . Quote
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 KaVanga a KLUB????czy tez w sobote Klub a w niedziele Augustow???tez tak myslalam, ale chyba odpuszcze jedno z 2 Quote
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 No nie, znowu Cie len lapie :wink: :evilbat: :lol: . Quote
orsini Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 no...my sobie wieczorem pojdziemy nad morze i w knajpce zjemy smazona fladerke...ehhh mniaaaaammmmmmm Quote
Ka-Vanga Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ja to w ogole myslalam, zeby sobie pare dni wczesniej pojechac i polazic nad morzem :D . Quote
Zeliika Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Matagi napisał(a): Ooo,to super!!!!Zdaje mi się ,że moja sąsiadka z ....no prawie z na przeciwka to rodzina Dakara :wink: I ma za kumpli yoraski :wink: To sie spotkamy w Augustowie! :D :P Dokladnie wiem o kim mowa :D O siostrzyczce Dakocie :lol: Swiat jest maly! Quote
kia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 kto bedzie sedziowal terriery typu bull? konkretnie bull terriery miniaturowe? Pan Gajewski czy pani Viva? bo to znaczaca roznica ;-) pozdrawiam Krzysztof Quote
Matagi Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 kia napisał(a):kto bedzie sedziowal terriery typu bull? konkretnie bull terriery miniaturowe? Pan Gajewski czy pani Viva? bo to znaczaca roznica ;-) pozdrawiam Krzysztof Dowiem sie kto i "zapodam" :D Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 a kto bedzie sędziował SH??! Pzdr 8) Villarica Siberians Quote
Matagi Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 A może zrobimy inaczej! :wink: Może Wy mi powiecie ,jakiego sędziego widzielibyście w swojej rasie :wink: I wtedy ja bym coś tam pokombinowała? Akity na pewno sędziuje p.K.Fiszdon :wink: :D Quote
ofca Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Matagi napisał(a):A może zrobimy inaczej! :wink: Może Wy mi powiecie ,jakiego sędziego widzielibyście w swojej rasie :wink: I wtedy ja bym coś tam pokombinowała? Akity na pewno sędziuje p.K.Fiszdon :wink: :D Ja widze dla samoyedów i malamutów "ostrego jak brzytwa" :wink: p.Kozbera chociaż sama nie jade,ale co tam :wink: pozdrawiam iwona Quote
Matagi Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 ofcaa napisał(a):Matagi napisał(a):A może zrobimy inaczej! :wink: Może Wy mi powiecie ,jakiego sędziego widzielibyście w swojej rasie :wink: I wtedy ja bym coś tam pokombinowała? Akity na pewno sędziuje p.K.Fiszdon :wink: :D Ja widze dla samoyedów i malamutów "ostrego jak brzytwa" :wink: p.Kozbera chociaż sama nie jade,ale co tam :wink: pozdrawiam iwona Oki,notuję :wink: :lol: Quote
elza Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Matagi']Zapraszam wszystkich do Augustowa!!! ... no wzięła i wyprzedziła mnie w zapraszaniu ;) :D co mi pozostaje? ...no oczywiście melduję się na posterunku i na oddziałowej wystawie będe obowiązkowo ale chyba tylko z jedna dziewczyną :D Quote
Matagi Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 kia napisał(a):kto bedzie sedziowal terriery typu bull? konkretnie bull terriery miniaturowe? Pan Gajewski czy pani Viva? bo to znaczaca roznica ;-) pozdrawiam Krzysztof Bullki będzie miała p.Viva! :P Samoyedy zaś p.Fiszdon :P Nikt więcej niczego nie sugeruje... :o :o ??? :wink: :wink: Zgłoszenia przyjmowane są do 10.07 Quote
mar Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Dear Matagi! Mam pytanie - kiedy mogę potwierdzić zgłoszenie swojego psa, które wysłałem formularzem, a dyplom Ch.PL. i rodo dosłałem faxem. Napisz, kiedy dzwonić, żeby się skutecznie do oddziały B-stok dodzwonić? Ciekaw jestem kto będzie sędziował PON-y, czy p.Fiszdon czy p.Magdziarska oraz czy będzie katalog przedwystawowy w necie przed wystawą? Quote
Asiaczek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ja się zapytowywuję, kto bedzie oceniał basenji? Mnie, w zasadzie, obojetnie czy p. Kozber czy p. Fiszdon. I czy będzie katalog przedwystawowy? Byłoby superowo, gdyby był. Ja na razie wysłałam zgoszenie + pozostałe wymagane dokumenty. Opłatę zrobię przez Internet może jutro. A potem zacznę dopytywać się, czy wszystko jest OK. Może trzeba będzie skorzystać z pomocy Matagiinu? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='mar']Dear Matagi! Mam pytanie - kiedy mogę potwierdzić zgłoszenie swojego psa, które wysłałem formularzem, a dyplom Ch.PL. i rodo dosłałem faxem. Napisz, kiedy dzwonić, żeby się skutecznie do oddziały B-stok dodzwonić? Ciekaw jestem kto będzie sędziował PON-y, czy p.Fiszdon czy p.Magdziarska oraz czy będzie katalog przedwystawowy w necie przed wystawą? Do oddziału jest dobrze dzwonić w:środa,czwartek,piątek godz.17-19.30 telefon:/085/ 675-22-46,jest też jakis nowy,ale nie pamietam :oops: /jest na stronie:www.zkwp.bialystok.pl/ Katalog przedwystawowy zapewne będzie ciut wcześniej,zgłoszenia są do 10.07. Kto będzie sędziował PON-y nie wiem,ale coś mi sie widzi,że p.Magdziarska/nie na pewno/ Gdyby były jakies problemy ze skontaktowaniem sie ze związkiem,odezwij się,pomogę :D Quote
Recommended Posts