Ppx Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 a tylko on ma takie tanie? Wie ktoś jak z Katowic dojechać do tego ośrodka? Quote
dog193 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bartiś, to moze tam zadzwon i sie zapytaj, czy mail doszedł? Quote
mineralna_ Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ja chyba nie będę mogła jechać bo coś mi wypadło więc jak by ktoś chciał zająć moje miejsce to pw!! Quote
jolkablaszczyk Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ja juz odliczam dni :) osobiscie nie moge sie doczekać :) udało mi się załatwić ostatecznie wolne na wszystkie 7 dni :) 8 sierpnia do pracy :) Powiedzcie mi jeszcze... tam będą jakies sklepy? spożywczy i mięsny interesują mnie najbardziej. żebym mogła sobie coś kupić i psa karmić surowym .. ? Quote
Avaloth Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Mineralna nawet się nie wygłupiaj ! Jolka Anula pisała że jest sklep spożywczy kilka kilometrów dalej. Bartiśkowe osoby towarzyszące mają samochód więc będziemy ich wysyłać :D a co do transportu to mój tata wymyśla żeby wziąć Chestera na jedne dzień tam i wtedy nie wiem jak by było. a ktoś oprócz mnie jedzie samochodem przez Dąbrowe ? bo nie chce Cię tak zostawiać bez transportu .. jeszcze pogadam z tata Quote
jolkablaszczyk Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Jeśli chodzi o sklepy to spoko, dla nas trekkingowcow kilka km to jest nic.... poranne spacery mamy dłuższe... a jeśli chodzi o transport... no coż tez to nie jest jakas strasznie długa trasa.... wszak będę miała tylko psy i plecak wiec najwyżej dotuptam sama jeśli nie da rady znaleźć kogos z autem kto by tamtedy przejeżdżał Quote
Bartiśkowa_ Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Patrzyłam na all ale nic tak ciekawego ni ma jak tu z koszulek. Bo za 22 zł mielismy koszulke grafike na srodku naspis na rękawie i przesyłke:razz: A co do jazdyt to my jedziemy maluchem i Zafirą więc z Dąbrowy spokojnie możemy kogoś zgarnąć, zobaczymy jesdzcze czy Bartlej będzie jechał nma chwilę i wróci z tatą czy wgl nie nie pojedzie ;) Ale jak co to z 2 miejsca będą mam nadzieję :diabloti: Quote
basiapron Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Może wyciągnę znajomych, mamy fajna grę do grania to może wpadnie sie do Was w piątek na trochę. Muszę wszystkim Kraksę pokazać :) zastanawiam się tylko czy się z Kudłatą dogadają. Się zobaczy, pogadam z nimi w weekend bo przecież zlot się zbliża. Quote
Avaloth Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Anitko skrzynkę opróżnij !! :D Jolka tzn Ty byś się na pewno z jednym psem zmieściła, ale nie wiem jak z dwoma, i jak mój pies zareaguje na inne psy w jego samochodzie xd jeszcze pogadam z tatą. Basia wpadajcie :) dasz rady z Kudłatą :P Quote
Foxowa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 kurde. Moge przyjechac na zlot ale miejsc juz chyba nie ma... Bo od 1 sierpnia sama bym siedziala i moge wrocic. Quote
Avaloth Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Foxowa gadaj z Mineralną bo coś pisała ze chyba nie będzie mogła jechać. Quote
Foxowa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Niee, nie wracam. W przyszlym roku zgadamy sie jakos. Za dobrze mi tu :loveu: :lol: Quote
Sweet Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ej Baranku to się zdecyduj a nie nam nadzieje robisz;( :P Quote
Foxowa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 No nie wiem... Moge przyleciec 1 sierpnia o 14.45 czyli na 15 do Katowic. No, ale nie wiem jak z miejscami i wgl. Quote
Avaloth Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Foxowa napisał(a):Ale co?! i tak bez psow, z tym co mam i tyle. e, to bez psów Cię nie chcemy :diabloti::evil_lol::evil_lol: a serio pogadaj z Mineralną, jeśli ona nie przyjedzie to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś Ty jechała. Quote
Foxowa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Brak jakich kolwiek rzeczy, chyba ze mama by przyjechala z innymi i z psami. Jutro musze wiedziec... Quote
jolkablaszczyk Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Iś & Chester napisał(a):Jolka tzn Ty byś się na pewno z jednym psem zmieściła, ale nie wiem jak z dwoma, i jak mój pies zareaguje na inne psy w jego samochodzie xd jeszcze pogadam z tatą. no jeśli zmieści sie malamut to Nadia też bo Nadia mała i obie mogą jechac w "jednym miejscu". jak jechałam z obydwiema np. na DT to było tak że kolega mial przedzielony bagażnik na pol i masza jechala z jego psem w tym przedzielonym bagażniku (ona w jednym "boksie" ,jego pies w drugim, a Nadie mialam z przodu pod nogami.... i tez dalo rade. wiec jesli by twoj pies nie dogadal sie z masza i nadia to kazde mogloby jechac i tak osobno bo jeden w bagazniku jeden styłu a Nadia z przodu w nogach... z reszta Masza moze jechac w "jednym miejscu" z Nadią.. Quote
Avaloth Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 a jest ktoś oprócz mnie kto jedzie przez Dąbrową i zmieści człowieka+dwa psy ? bo mój tata uważa że Chester 'się wkurzy' jak inne psy będą jechać naszym samochodem.. zrobić by nic nie zrobił, ale nie gwarantuje że by nie piszczał całą drogę xd generalnie nie wiem, nie mogę się z nim dogadać -.- w każdym razie jedzie ktoś ? jak nie to jeszcze spróbuje coś. i się właśnie dowiedziałam że nie mam powrotu xd ktoś będzie jechał gdzieś przez Katowice, albo jakieś inne większe miasto w stronę Krakowa ? czy nie bardzo ? Quote
Foxowa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Iska ja prawdopodobnie w strone Krakowa, wiec gdzies tam bym cie podrzucila ;) Musze sie jeszcze z mama dogadac :) Quote
Bewarka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja jadę na pewno samochodem w obie strony, ale na 99% nie przez Katowice, bo mi po drodze nie jest. Quote
Ppx Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja jadę pociągiem. ;) Tylko mam nadzieję, że będą jakieś autobusy, czy coś w Kato do tej miejscowości (coś ich strona www teraz mi nie wchodzi). oO" :P Quote
jolkablaszczyk Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Iś & Chester napisał(a):a jest ktoś oprócz mnie kto jedzie przez Dąbrową i zmieści człowieka+dwa psy ? bo mój tata uważa że Chester 'się wkurzy' jak inne psy będą jechać naszym samochodem.. zrobić by nic nie zrobił, ale nie gwarantuje że by nie piszczał całą drogę xd generalnie nie wiem, nie mogę się z nim dogadać -.- w każdym razie jedzie ktoś ? jak nie to jeszcze spróbuje coś. i się właśnie dowiedziałam że nie mam powrotu xd ktoś będzie jechał gdzieś przez Katowice, albo jakieś inne większe miasto w stronę Krakowa ? czy nie bardzo ? poki co to zdanie psa ja uwazam za slaby argument.... a to ze sobie poskomli przez 10 minut 'calej drogi' to tez dziwny powod.... ale spoko dotuptam sobie, przeciez nie bedziemy waszego psa 'wkurzac'.... Quote
Recommended Posts