NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jak to dlaczego :mad: bo mają jedyną i niepowtarzalną szansę poznać mą szacowną osobę :diabloti: Quote
dog193 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Taaa... tylko oni się zapisali jeszcze zanim ty się o tym zlocie dowiedziałaś :diabloti: Ja tam się cieszę, że chłopy będą, bo nie wiem jak wy, ale ja ogniska rozpalać nie potrafię :diabloti: Iś, no niestety, z rakiem wygrać się nie da... Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 a no tak, zapomniałam:evil_lol::evil_lol: pomijając fakt, ze zapisali się przed Tobą, ale cii :diabloti: ja też, ognisko raz, samochód dwa :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 dog193 napisał(a):Taaa... tylko oni się zapisali jeszcze zanim ty się o tym zlocie dowiedziałaś :diabloti: Ja tam się cieszę, że chłopy będą, bo nie wiem jak wy, ale ja ogniska rozpalać nie potrafię :diabloti: szukasz dziury w całym :D Quote
Ppx Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Iś & Chester']Ppx miazga :D ja proponuję jeszcze piosenkę "Da,da, da" chicior nad chiciorami :D i jakże ambitny i zróżnicowany tekst ;P Może być wszystko tylko nie Mr Zebra (którą kumpele śpiewają w kółko od ponad tygodnia XD) http://www.youtube.com/watch?v=unXE3p8NqO4 Quote
Sweet Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Iś jak możesz nie wiedzieć dlaczego jadą?:P Kto by nie chciał jechać gdzieś gdzie będzie tyle dziewczyn pod dostatkiem:evil_lol: A co do zalewu to ja chętnie sie popluskam z pieskami w wodzie:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Witam się po męczącym dniu na działce, :eviltong::loveu: Burza teraz u nas xd a u was jak ? hmm...co do powodu ich wyjazdu to cięzko mi określić, dla mnie jest powodem żeby jechali to że Arek ma auto i prawko:evil_lol::diabloti: Ale kto by nie chciał sie z nami wybrać :cool3: yy co do koszulek to zapisać jeszcze kogogs na koszulencję bo poszukam czegoś zaraz, może w większej ilości jakaś obniżka :lol: Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 no niby tak, ale faceci z mojej klasy np. nie pojechaliby na zlot dziewcząt kochających psy xd wybrali by co innego :p ale już nic nie piszę, bo jeszcze przeczytają i się zniechęcą xd mam *******ca dzisiaj. nudzi mi się, gorąco mi jak cholera, dusze się i te komary z chorymi łbami mnie gryzą -.- nic tylko się powiesić. zagwiazdkowało mi p i e r d o l c a xd Quote
Bartiśkowa_ Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 aaa i bym zapomniała nad wodę to ja wpierwsza chętna ;) Uwielbiam przebywać tam ;p Razem z krowiastym ale on nie jedziot. Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):aaa i bym zapomniała nad wodę to ja wpierwsza chętna ;) Uwielbiam przebywać tam ;p Razem z krowiastym ale on nie jedziot. nie jedzie? :-o zwaliłaś mój światopogląd :evil_lol: Ile psów jedzie w sumie? I w ogóle ci co się nie odzywają dali znać że jadą na 100%? Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Z Twoją Molcią i jeśli pojedzie Maksowa to 11 o ile umiem liczyć ^^ Quote
NightQueen Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 to i tak sporo, myślałam że będzie mniej bo każdy teraz pisze że psa nie bierze :) Quote
Foxowa Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mało teraz, w pierwszym planie na początku zgłoszeń było z 20 jak nie ponad, no ale... ... ale i tak będzie świetnie! :) Quote
dog193 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Chyba jednak 10, bo Jolka dalej nic mi nie odpisuje... Quote
NightQueen Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Foxowa napisał(a):Mało teraz, w pierwszym planie na początku zgłoszeń było z 20 jak nie ponad, no ale... ... ale i tak będzie świetnie! :) Przynajmniej będzie dużo osób które mogą przygarnąć Moli, na wypadek gdybym się zdenerwowała i wywaliła ją z pokoju :diabloti::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Chłopcy ode mnioe zamówili koszulkę pod warunkiem że będą różowe:diabloti::evil_lol: Chyba już zapomniałam jacy oni są chorzy :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Otglądałam wstępnie kloszulki i jak narazie wybrałam jedną najfajniejszą ofertę ;p http://allegro.pl/item1069902824_damska_koszulka_z_twoim_nadrukiem_lub_napisem_xl.html Są tu do wyboru różniaste kolory jakeigo by się nei chciało, i damskie i męskie, Cena nie przeraża i przesyłka też w miarę bo do 50 sztuk 19 zł ;) Jak narazie przy 7 osobach przesyłka bd jeszcze tańsza. Quote
Avaloth Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 mi się podoba :) i kolor każdy sobie by mógł wybrać tylko dla facetów nie ma różu ! ale może by dla nas zrobili specjalnie :D a ja bym sobie wzięła jasno niebieską albo ten czerwony, róż tez może być Quote
Foxowa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Niebieska, czerwona i różowa inne wydają mi się na koszulki takie inne ;D:D Quote
Bartiśkowa_ Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Kto jeszcze chętny na koszulkę wpisywać się, Brat dostał szlaban na koszulkę bo mnie wkurza ;)xd 1. Bartiśkowa 2. Anula & Bono 3. Iś & Chester 3. mineralna_ 4. Foxowa 5. Sweet 6. Dog193 7. Kaya Quote
Tepes Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 no te koszulki są spoko;) czamu brat nie?:D o cza spytać tych co chcą jaki kolor i model;) jo bych chciała męsko S czarno;) Quote
Avaloth Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 W takim razie musimy mieć dwie wersje loga- czarną i białą, żeby na każdy kolor było. Bo np u Anuli czarnego nie będzie, a na jasnoróżowej np. biały nie bardzo. Foxowa, co Ty mówisz ? :D i w sumie ja też chce męską, damskie są krótkie, a ja nie toleruje krótkich bluzek xd albo jeszcze pomyślę, albo męską M albo damską L ^^ a kolor jasno niebieski lub czerwony lub inny xdd Quote
Skibka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Do mojego Tz dopiszcie psa yorka;P Szczeniak może jechać na zlot nie? Pieniądze lada dzień przeleję.;) Quote
Sweet Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ja się pisze na męską L lub XL bo będzie idealne do spania;D:P a kolor chyba jasno niebieski;) na róż bym się skusiła ale w męskich nie ma;P Kasę przelewam dzisiaj mam nadzieje że dojdzie bo mnie nie ma cały tydzień wiec muszę ją przelać dzisiaj..;) Quote
Avaloth Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Szczeniak może, czemu nie *.* tzn już kiedyś o tym z kimś ktoś gadał i wtedy bło powiedziane że może, więc chyba to żadna różnica czyj to pies więc może :D:D będzie mały szczurek :D a jak mały ? tzn ile ma ? :) Quote
Recommended Posts