Tepes Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A marta to w końcu nie wiem... Small z Katowic Iś jedzie ze mną autkiem:D Quote
NightQueen Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jeszcze dużo czasu :) mam nadzieje że mnie dowiozą, jak nie to będę myśleć :) doszły pieniądze? Quote
Tepes Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 przecież jo mom zalinkowany baner to idzie skopiowac link Quote
Ppx Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 czyli taki dałam, jak ktoś by chciał. :D http://www.dogomania.pl/threads/180752-Lucyanna-amp-kr%C3%B3liki/page17 maluczki, ale widać. (; Quote
Foxowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Doszły wpłaty: - zaliczka na zlot smallpati - zaliczka na zlot - Ppx - wpłata na zlot Domixx + 2 os. tow. - ostatnia wpłata Anula & Bono - ostatnia wpłata Iśkowa To chyba tyle ;) Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jak zalicza ode mnie? przelałam 162 zł a to jest całość, czyż nie? Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tak Small 162 to całość;) Ola sie może pomyliła;) Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no chyba że tak :) zgłupiałam troszkę, myślałam że coś źle przeczytałam Quote
dog193 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ahoj :D Wróciłam, widzę parę owych osób, fajnie :) Ojciec dzisiaj lub jutro przeleje resztę kasy. Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Siemczan Ewa;) UMOWA ZOSTAŁA PODPISANO I WYSŁANO DZISIEJ AMEN KONIEC ZAPISÓW EWENTUALNIE JAK KTOŚ NA CIOTO ZNAJDZIE 6 OSÓB DO 4 DOMKU TO MOŻNA POPROSIĆ MIESIĄC PRZED DO ZMIANA LICZBY DOMKÓW Quote
Bartiśkowa_ Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Powpisywałam kto zapłacił i wgl ;) dodałam też mini plan naszego zlotu :loveu: co bd organizowac. [FONT=Calibri]1 dzień[/FONT] [FONT=Calibri]Ognisko zapoznawcze, rozdanie koszulek,rozpakowywanie itd.[/FONT] [FONT=Calibri]2 dzień[/FONT] [FONT=Calibri]Ognisko a przy nim losowanie nagród dla każdego[/FONT] [FONT=Calibri]3 dzień[/FONT] [FONT=Calibri]wolne, odpoczynek[/FONT] [FONT=Calibri]4 dzień[/FONT] [FONT=Calibri]Konkurs jedzenia rurek wspólnie z piesem,[/FONT] [FONT=Calibri]5 dzień[/FONT] [FONT=Calibri]wolne,[/FONT] [FONT=Calibri]6 dzień[/FONT] [FONT=Calibri]miniwystawa i nagrody [/FONT] [FONT=Calibri]7 dzień[/FONT] [FONT=Calibri]pakowanie i do dom. [/FONT] [FONT=Calibri]To oczywiście tylko rozkład konkursów, oprócz tego bedą róznorakie wycieczki, wyjscia nad wodę, spacery. Możemy wspólnie się pouczyć sztuczek itd. Jak ktoś ma jakieś jeszcze ciekawe pomysły pisac :eviltong:[/FONT] I teraz kto jeszcze chętny na zlotową koszulkę ?? aktualna lista kto się zdeklarował na koszulkę. Komu komu ?:diabloti: 1. Bartiśkowa 2. Anula & Bono 3. Iś & Chester 3. mineralna_ 4. Foxowa 5. Sweet 6. Dog193 Logo na koszulce : I. II. III. IV. Czy wszyscy zgadzają się na II ? jak ktoś ma pomysł prosimy o zaprezentowanie :cool3: Quote
Nikolaaa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Niestety musimy zrezygnować, w ostatniej chwili wyskoczyło nam coś innego :-( Przykro mi, bo naprawdę chciałam pojechać :-/ Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tzw peszek:diabloti: a i atak już byśs ie nie zapisała bo dzisiej wysłałach umowa więc przykro mi Quote
Bartiśkowa_ Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Ja wykreśliłam już wszystkich rezerwowych dość mieli czasu na potwierdzenie :diabloti: Pisać kto chętny na koszulkę itd. Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Czy wy mnie chcecie utuczyć :mad::mad: co to za plan na dzień 4 :evil_lol: A za ile ta koszulka? :diabloti: i czy sa rozmiary XXXXL? :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://i36.tinypic.com/6thkef.jpg a któż to sie tak wyleguje?:diabloti::evil_lol: jest 18 osób, w doku śpi 6 osób, czyli co muszę brać śpiwór ? :cool3: Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 a tam od razu utuczyć:diabloti: koszulka coś koło 20 zł bydzie a co do koszulek to z Bartiśkowa godać:evil_lol: a Ewulec testuje łóżka:evil_lol::evil_lol: nie musisz;) Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A co to za Ewulec? nie kojarzę, jedzie z nami? :) Zastanowię się nad koszulką jeszcze Właśnie sobie zamówiłam etui i worki na kupska :D Quote
Bartiśkowa_ Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Koszulki to oczywiscie bd patrzeć jak najfajniejszse i jak najtansze ;)) Takie sweet rózowe były w planach haha xd Quote
DomixX Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Noto fajnie że wpłata już doszła..;) Smallpati e tam utuczyć.. Fajna zabawa będzie.. A ja nie wiem jeszcze czy wziąść psa ze sobą czy nie..;/ nie trzeba woreczków na kupska..? bo my też chcieliśmy zamawiać.. noi jeszcze jedno..Bo to jest bez wyżywienia..będą w domkach jakieś czajniki albo coś czy trzeba pobrać..? Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 utuczyć utuczyć :evil_lol: to teoria spiskowa jest, pod pretekstem zabawy :eviltong: Trzeba sprzątać po psie, zwykłe worki są kiepskie więc zamówiłam specjalne ;) Kurde jak koszulki będą różowe to nie wiem czy się temu oprę :P Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 small Ewa to dog193;) i jedzie Domixx woreczki trzeba i trzeba sprażtać po psach jak zrobią na terenie ośrodka;) jest gaz czajnik tyż;) Quote
DomixX Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 e no różowych to nie,,;p no tak tak wiem kupimy specjalne na psie odchody..xD Noto fajnie że czajnik jest to zupke chińską już będzie jak zrobić:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A kiedy ustalać będziemy skład pokoi? Mnie to w sumie wsio jedno bo na żywo nikogo nie znam, ale może dobrze by było wcześniej, żeby przed ośrodkiem nie robić zbędnego zamieszania Kiedy różowy jest cudnyyyy :loveu::diabloti::evil_lol: Bartiśkowa nawet dla mnie zamawiać chciała piankę do pływania różową :P Quote
Recommended Posts