Foxowa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Możliwe że namówię koleżankę jeszcze, chętna jest. Ma pogadać z mamą :) Quote
DomixX Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Anula & Bono']na miejscu w 1 dzień byda łazić po domkach i żebrać:evil_lol: jak na razie brakuje 2 osób do zapełnienia jednego domku... tak co sie zapełnią te miejsca bo trzeba bydzie je opłacać... dziś da mi odpowiedz jeszcze jedna dziewczyna bo może pojedzie..;) a ja z kim bym była w domku jak coś...;) Bo nas bd 3 + kto z nami..?:cool3:Jak coś to my bd mieli małe piesy..xD:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Domixx m&m']dziś da mi odpowiedz jeszcze jedna dziewczyna bo może pojedzie..;) a ja z kim bym była w domku jak coś...;) Bo nas bd 3 + kto z nami..?:cool3:Jak coś to by bd mieli małe piesy..xD:evil_lol::evil_lol: domki dokłądnie bydziemy ustalać 10 czerwca jak lista bydzie zamknięto;) Quote
DomixX Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Anula & Bono']domki dokłądnie bydziemy ustalać 10 czerwca jak lista bydzie zamknięto;) Aha noto ok;) Quote
Avaloth Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ja się starałam już miesiąc albo coś takiego. Jak nie potrafisz mi wybaczyć to nie:placz: ej masakra jakaś jest -.- oglądałam wiadomości i aż płakać się chce. A na TVP1 mówią że w niedziele burze, w sobote deszcz, jutro przelotne. W Krakowie schronisko ewakuowali do jakiejś stadniny pod Skawiną czy gdzieś tam. Dobrze że znaleźli miejsce dla tych wszystkich zwierzaków, bo rano jak usłyszałam że jest zagrożenie to myślałam ze ich tak z tym zostawią, bo namawiali ludzi do brania na kilka dni chociaż bo nie mieli msca na ewakuacje. Ale na szczęście ktoś się tym zajął, chociaż tyle. Foxowa, a Ciebie nie zalało ? Bo wiem, ze ogólnie w Mielcu nieciekawie, ale jak twój dom ? Quote
Foxowa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Tragedia co teraz się dzieje. Ja mam szczęście o tyle, że mieszkam w centrum i na trzecim piętrze :D:D. Ale z tego co słyszałam to w sumie ze wszystkich stron podtopienia, najgorzej w Borowej... Przestało lać jak na razie, mam nadzieje że jakoś to będzie. Wisłoka raczej nie powinna już wylać, ale jak wyleje raczej nie zdąży do mnie dopłynąć. ( a niedawno narzekałam, że mieszkam w bloku). na www.hej.mielec.pl fotki dla chętnych, ale nie wiem czy się ktoś dostanie bo przeciążenie jak zwykle... w ostatnich dniach to tragedia wejść na jakąs strone mielecką. Ogólnie jakiś fatum teraz, najpierw katastrofo samoloty pod Smoleńskiem, potem wulkan a teraz powodzie... Quote
Avaloth Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Chyba serio się koniec świata zbliża -.- Matko, dla mnie to wszystko jest nie do pojęcia. [FONT=MS Shell Dlg 2]http://krakow.pl/miasto/custom/powodz/img/image033.jpg[/FONT] koleżanka z klasy mieszka w bloku w prawym górnym rogu. Jak dojdą nowe deszcze to ma ewakuacje gwarantowaną. Blok przed nimi już ewakuowali, ich zostawili tylko ze względu na dostęp prądu i to, ze aktualnie nie pada. Rodzice wujka( męża siostry taty) się musieli do wujków przeprowadzić. Dzisiaj pojechali pod dom i ich dom jest jednym z 3 niezalanych w całej okolicy. Jak dzisiaj oglądałam w TVNie fakty to myślałam że się tam poryczę. Przecież dla tych ludzi to jest katastrofa. Najgorsze jest to, że nikt, nic nie może zrobić. Chyba że ktoś potrafi niże z wyżem zamienić, żeby chmury deszczowe poszły w pizdu -.- Quote
Ppx Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No powodzie to masakra. o; Nawiasem, znalazłam fajną stronkę: http://www.spacerek.net czekam na mail aktywacyjny :P Quote
Avaloth Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ej ludzie już zaraz zlot :D jeszcze troszkę ponad 2 miesiące i się widzimy *.* dopisywać się reszta ! Quote
Tepes Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ważno informacja do tych co jeszcze nie zdążyli sie zapisać a chcą: a mianowicie w tym momencie zapełnione są wszystkie domki i jest możliwość zapisania sie 3 osób i nie bydzie wynajmowany osobny domek do nich ino bydziemy po 7 w 1 domku bądź jak znajdzie sie 6 osób to normalnie 4 domek bydzie wynajmowany AMEN! Quote
Bartiśkowa_ Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 I jesio jedno info xd Bracisz z kolegą jadą, możliwe ze kolega z sunią yorka ;) Już niedaleko :loveu: Quote
Tepes Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Iś & Chester']Generalnie albo 3 osoby, albo 7 xd niedaleko w sumie może dopisać sie jedna mogą dwie bądź 3 to sie upchnie spokojnie do 3 domków 2 5 osób NIET ale 6 abo 7 zaś ja:D Quote
NightQueen Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 O kurcze fajna sprawa, tylko dlaczego nie zlokalizowałam tego wątku wcześniej? :mad: Mówicie że do 10 czerwca ma być ostateczna deklaracja i pełna wpłata, tak? Ja co prawda ze śląska nie jestem :evil_lol: ale może bym się wepchała, na razie mnie nie zapisywać bo pewna nie jestem :p Czy pies jest obowiązkowy? bo ja mam sukę dzikusa i nie wiem czy by psychicznie przetrwała w gronie innych psów :diabloti::evil_lol: Quote
dog193 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Nie jest, absolutnie, sporo osób jedzie bez psa ;) Tak jest, 10 czerwca zamykamy listę uczestników :) Słuchajcie, ja wpłacę resztę kasy, jak wrócę z wyjazdu, 9 czerwca. Quote
NightQueen Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Jestem na dobrej drodze na urobienie sponsora:diabloti::evil_lol: Quote
Foxowa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 To namawiaj :D Oświęcim niedaleko przecież, byłam w czwartek :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 a wytłumaczcie mi gdzie jest ta miejscowość gdzie ma być zlot, bo nie kojarzę kompletnie, a jak przyjadę to tylko samochodem. Na jakiej trasie ona leży, albo koło jakich większych miast Quote
dog193 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A kojarzysz Przeczyce? To jest w tych okolicach. Możesz jeszcze namówić kogoś z dogomaniaków, niech jadą :D Quote
Tepes Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='smallpati']O kurcze fajna sprawa, tylko dlaczego nie zlokalizowałam tego wątku wcześniej? :mad: Mówicie że do 10 czerwca ma być ostateczna deklaracja i pełna wpłata, tak? Ja co prawda ze śląska nie jestem :evil_lol: ale może bym się wepchała, na razie mnie nie zapisywać bo pewna nie jestem :p Czy pies jest obowiązkowy? bo ja mam sukę dzikusa i nie wiem czy by psychicznie przetrwała w gronie innych psów :diabloti::evil_lol: pies nie musi jechać;) ino pacz bo momy juz komplet i jaksie dopiszeszi pojedziesz bydziesz spała w domku w 7 osób i niestety musisz ze zabrac jakiś materacyk bądź cuś :diabloti: To jest koło Siewierza Quote
NightQueen Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 wiem wiem, doczytałam że będę na podłodze spać :evil_lol: z materacem nie będzie problemu, o ile w ogóle pojadę Nie wiem gdzie to, ale jakoś się dowiem, w sumie to nie ważne czy ja będę wiedziała, wystarczy że kierowca będzie wiedział :diabloti: do kilku dni się zdecyduje i dam ostatecznie znać. A ta opłata za ewentualne zniszczenia jest włączona w koszty (162 zł) ? czy to się płaci dodatkowo i kiedy się to płaci? teraz czy jak dojedziemy Quote
dog193 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No chyba, że zbierzesz ekipę na jeszcze jeden domek :D <mnie tu nie ma, ja się pakuję :diabloti:> A kaucja jest płacona na miejscu, nie jest wliczona w cenę i zostanie zwrócona, o ie nic nie zniszczymy :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ekipę na jeszcze jeden domek mówisz :cool3: kusząca propozycja :evil_lol: w sumie to mogę pogadać z ludźmi Quote
Tepes Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='smallpati']ekipę na jeszcze jeden domek mówisz :cool3: kusząca propozycja :evil_lol: w sumie to mogę pogadać z ludźmi no jak skombinujesz 5 osób to spokojnie wyanjmiemy jeszcze jedyn doemk;) na osoba kaucje wyjdzie 42 zł i byda żebrać jak przyjedziemy:D Quote
Recommended Posts