Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dog193 napisał(a):
Bo jesteś moją owcą, a ja ci nie pozwalam :diabloti:

Nie jesteś wyrozumiałą panią:( ale i tak cię kocham co zrobić no...;*

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada, przykro mi, ale jak chcesz, to możesz sobie poszukać innego pieska :D

Dziewczynko na I - od przedrostka Kornel to się wypchaj, jest made in Ewa i go nie oddam. Mogłaś dalej być Korneliśką, ale twoja ignorancja wszystko przekreśliła :(

Posted

[quote name='dog193']Oj oj, jak mi przykro :(
A ja tylko napomknę, że to TY mnie zignorowałaś, a raczej o mnie zapomniałaś, ot co. Ja mam dobrą pamięć :D

Ok, cieszy się, że nic nie zalało, ale już źle, że szkoły nie odwołali. A niektórzy naprawdę by chcieli do szkoły chodzić, żeby tylko wszystko było ok. Mam znajomą z Czechowic - sytuacja jest tragiczna. Jesli zapora Goczałkowicka puści, to po nich. Ludzie stoją w kolejkach po 300 osób, czekając na nową dostawę pomp. Znajoma całą noc spędziła razem z rodziną na wylewaniu wiadrami wody z piwnicy. Zaczyna brakować wody pitnej, bo miesza się z tą brudną. Chleba już u nich nie kupisz.

Te, ty tam na górze, nie pisałam do ciebie :eviltong: Wiem, że ty żartowałaś :razz: Ale Domixx nie znam, nie wiem, czy ona poważnie pisze, czy nie :roll:
jo już myślałach że do mie Ty Tyyy :diabloti:

Posted

Iś & Chester napisał(a):
Adzik, zbuntujmy się, stworzymy super agglitowy team Kornel-owca-pies xd

heh:P jak widac nie mozemy bo nie mamy pozwolenia...;( Nie mozesz byc moim psem:(

dog193 napisał(a):
Ada, przykro mi, ale jak chcesz, to możesz sobie poszukać innego pieska :D

Dziewczynko na I - od przedrostka Kornel to się wypchaj, jest made in Ewa i go nie oddam. Mogłaś dalej być Korneliśką, ale twoja ignorancja wszystko przekreśliła :(

O moge miec innego?:D super:D

Posted

dog193 napisał(a):
Wy chyba naprawdę nie wiecie, co piszecie.

TAk dokładnie napisałam "że sie ciesze że nic nie zalało"..JA tam nie chciała bym być w takiej sytuacjii...A tym którym grożą zalania lub już coś wylało to współczuję..

Iś & Chester napisał(a):
Ewciuś, ja się do Cb przestaje odzywać, ale tak napomknę, że Domcia napisała: ja się tam cieszę że nic NIE zalało. W sensie u niej xd
ja tam do szkoły muszę chodzić, moja szkoła 'sukcesu' nie odpuści, nawet jakbyśmy mieli kajakami dopływać.
I ja wiem, ze to nie jest śmieszne, bo widzę co się np,. znajomym ze szkoły dzieje, nie mówiąc już o osobach, którym cale domy zalewa, wszystko rozwala.

Pcium, skombinujmy jeszcze kogoś na zlocik. xd

taa dzięki dzięki Dominika;)

dog193 napisał(a):
Te, ty tam na górze, nie pisałam do ciebie :eviltong: Wiem, że ty żartowałaś :razz: Ale Domixx nie znam, nie wiem, czy ona poważnie pisze, czy nie :roll:
Nie no taa wcale nie żartowałam i chce żeby wszystkich zalało tylko nie mnie...JAk myślisz ma to w ogóle jakiś sens..?>:roll:
Oczywiście że żartowałam...a o tych praktykach to napisałam do Ewy bo ona napisała że musi zapierdzielać a ja napisałam że ja tak samo tylko że na praktykach..
Noi poznawaj mnie pomału no bo zlot już niedługo...xDD

Posted

dog193 napisał(a):
Domixx, tak to zabrzmiało, uwierz.

A Ewa to ja jestem :diabloti:

no i jeszcze do tego sie pomyliłam z imionami ... tamto było do Anuli..
Wiem że dziwnie zabrzmiało bo pierw napisałam o praktykach a potem o zalaniach..ale uwierz że żartowałam..xD..

Posted

[quote name='Domixx m&m']no i jeszcze do tego sie pomyliłam z imionami ... tamto było do Anuli..
Wiem że dziwnie zabrzmiało bo pierw napisałam o praktykach a potem o zalaniach..ale uwierz że żartowałam..xD..
spoko loko ludzie:evil_lol:
a że tam spytrom Domixx kiedy bydziecie płacić?;)

Posted

[quote name='Anula & Bono']spoko loko ludzie:evil_lol:
a że tam spytrom Domixx kiedy bydziecie płacić?;)

No jak najszybciej...xDD
nie wiem dokładnie kiedy no ale chcemy jak najszybciej żeby już było z głowy i pewne już na 100

Posted

no to się muszę poważnie zastanowić ...
szczerze to miałam nadzieję, i byłam pewna , niektórzy mówili tutaj że skaczą ale się widocznie wycofali
taki długiii urlop tylko na spacerkach hmm

Posted

My skaczemy ale tylko tak podwórkowo i prowizorycznie...xD

a co z koszulkami będą czy nie będą..xD?
a i jeszcze jedno ta kaucja to już jest w tej kwocie 162 złote..?

Posted

[quote name='Domixx m&m']No jak najszybciej...xDD
nie wiem dokładnie kiedy no ale chcemy jak najszybciej żeby już było z głowy i pewne już na 100
ok to fajnie;) jak bydziesz przelewać to dej mi znać;)

[quote name='Berneska']no to się muszę poważnie zastanowić ...
szczerze to miałam nadzieję, i byłam pewna , niektórzy mówili tutaj że skaczą ale się widocznie wycofali
taki długiii urlop tylko na spacerkach hmm
no na początku kilka osób było agilitowych ale sie zmyły...
ahh mi sie marzy taki mój latający klusek ale szczerze wątpia bo kiedyś na wsi
próbwowałach ale uparte zwierze powiedziało stanowcze NIE!!:diabloti:

[quote name='Domixx m&m']My skaczemy ale tylko tak podwórkowo i prowizorycznie...xD

a co z koszulkami będą czy nie będą..xD?
a i jeszcze jedno ta kaucja to już jest w tej kwocie 162 złote..?
koszulki bydą;) ale to załatwio Bartiśkowo;)
kaucja nie jest wliczono w te 162 zł kaucja na 1 osoba wyniesie 42 zł dostaniesz ją
nazot oczywiście pod koniec zlotu i jak nic nie zdewastujesz:evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']ok to fajnie;) jak bydziesz przelewać to dej mi znać;)

no na początku kilka osób było agilitowych ale sie zmyły...
ahh mi sie marzy taki mój latający klusek ale szczerze wątpia bo kiedyś na wsi
próbwowałach ale uparte zwierze powiedziało stanowcze NIE!!:diabloti:

koszulki bydą;) ale to załatwio Bartiśkowo;)
kaucja nie jest wliczono w te 162 zł kaucja na 1 osoba wyniesie 42 zł dostaniesz ją
nazot oczywiście pod koniec zlotu i jak nic nie zdewastujesz:evil_lol:

oki dam znać..;)
a tą kaucje to będziemy płacić już na miejscu czy mamy wliczyć w to 162 zł i przelać..?

Posted

[quote name='Domixx m&m']oki dam znać..;)
a tą kaucje to będziemy płacić już na miejscu czy mamy wliczyć w to 162 zł i przelać..?
na miejscu w 1 dzień byda łazić po domkach i żebrać:evil_lol:

jak na razie brakuje 2 osób do zapełnienia jednego domku...
tak co sie zapełnią te miejsca bo trzeba bydzie je opłacać...

Posted

[quote name='Anula & Bono']na miejscu w 1 dzień byda łazić po domkach i żebrać:evil_lol:

jak na razie brakuje 2 osób do zapełnienia jednego domku...
tak co sie zapełnią te miejsca bo trzeba bydzie je opłacać...

Mogę ci pomóc żebrać:P haha:D

Czyli ktoś musi potwierdzić udział i kase przelać;D

Posted

[quote name='Sweet']Mogę ci pomóc żebrać:P haha:D

Czyli ktoś musi potwierdzić udział i kase przelać;D
ok fajnie:evil_lol:
ino w sumie można padaż że komplet momy
bo jeszce te 2 miejsca a mo jechac Brat Anity i jego kolega;)

Posted

Anula & Bono napisał(a):

Ale oni chyba do osobnego domku idą. I w ogóle to ja nie wiem, bo przeciez będą musieli cały domek zamówić sobie. To ich drogo wyjdzie. Ale to już oni na własną rękę załatwiają, czy jadą z nami?

Berneska, Cerber się agilitowała, ale niestety się wycofała. Napiszę jeszcze do niej. I wydaję mi się, że Jolka coś tam trenuje ze swoim malamutem.

Posted

[quote name='Anula & Bono']ok fajnie:evil_lol:
ino w sumie można padaż że komplet momy

:)
No fakt...;) zapomniałam że mamy jakis facetów na zlocie:P

Posted

[quote name='dog193']Ale oni chyba do osobnego domku idą. I w ogóle to ja nie wiem, bo przeciez będą musieli cały domek zamówić sobie. To ich drogo wyjdzie. Ale to już oni na własną rękę załatwiają, czy jadą z nami?

Berneska, Cerber się agilitowała, ale niestety się wycofała. Napiszę jeszcze do niej. I wydaję mi się, że Jolka coś tam trenuje ze swoim malamutem.
no chyba nie łoni jadą z nami nojwyży przecież Anita bydzie z bratem i kolegą w domku czy coś nie wiem zoboczymy jeszcze