DomixX Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Taaak Ewa jak Ty mie dobrze znosz - peszek:loveu::loveu::diabloti: maksowo pojedzie o ile sie nie myla i eee teroz nicku nie pamietoma le tako jedna:D plus 1 bądź 2 osoby towarzyszące;) i niedługo tu napisze;) o ile sie nie myla to jest Domixx chyyba jak coś pokićkałach WYBACZ mi:diabloti:ysz ty cholero noo!:mad:musiałaś już powiedzieć..gorzej bd jak wkońcu nie pojadę:razz: 2 osoby towarzyszące na pewno tylko nie wiem czy 1 czy 2 psy... Bo mój maks to mnie słucha jak mu sie zachce.. Quote
Tepes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Berneska']Ej a kto chce z nami agilitować?:cool3: bo mogłabym torki rozrysować i przygotować jakieś treningi :razz: gdybym brała , to mogę wziąść 4 hopki, tyle z resztą mam :lol: bierze ktoś coś jeszcze? :cool1: to byśmy pracowali na hopkach, ewent. slalom moge wziąść my nie skokomy ani nic ale na zlocie możemy sie pobwić ale te moje ciele jest cieżko zmusić do czegoś:diabloti: [quote name='Domixx m&m']ysz ty cholero noo!:mad:Haha wybaczam wybaczam.. 2 osoby towarzyszące na pewno tylko nie wiem czy 1 czy 2 psy... Bo mój maks to mnie słucha jak mu sie zachce.. ojj no wybacz jo mom skleroza:loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Ja bedę fotografem Luny :evil_lol: Wątpię że coś wycisnę dobrego z mojego canośka ale może dam radę ;) Czyli Natalia jedziesz na cały ? :loveu: tata coś gadał że załatwi mi jakiś prawie tunel więc jak co to wezmę na potrzeby innych :eviltong: A teraz biorę się za wykreślanie wykruszenców :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Jeszcze jedno niech ktoś zerknie na 1 i powie czy wszyscy Ci co nie jadą wykreśleni ? i czy sie zgadza wszystko ?:) Quote
Berneska Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 tylko mi nie mówcie że nie ma tutaj, żadnego zapaleńca agi:smhair2: Quote
Foxowa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Berneska napisał(a):tylko mi nie mówcie że nie ma tutaj, żadnego zapaleńca agi:smhair2: My zapaleni ale brak dojazdu do Rzeszowa. Jak na razie tylko stacjonaty, ale dobrze idą. Następny trening pewnie w czerwcu i spróbujemy cosik więcej. Ale jak coś my chętni bardzo. :loveu: Do zlotu też coś spróbuje wykombinować, jakieś przeszkody czy coś. Soniulke całkowicie wykreślić niestety.... :( Quote
Bartiśkowa_ Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 dopisalam Cię Natalia nie masz wyjścia musisz już jechać :loveu: No zapisywać się jeszcze jest czas do 10 czerwca :cool3: Quote
Avaloth Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ja bym mogła pohopać troszkę, bo troszkę, bo pies mój za ciężki i stawy nie te, ale go nie biorę :D więc nie pohopiem xd OnomatoPeja czemu ?! ja się już przywiązałam do myśli że jedziesz -.- Ewciuś, ja specialnie dla Cb wezmę łyżeczkę i jabłko, jak tylko mi wybaczysz w końcu :D:D a co do pogody, to Ty mi tam Adziku z północy nie narzekaj :diabloti: bo z tego co się orientuję najgorzej jest na południu, małopolska i śląsk + podkarpacie. W Krakowie właśnie mosty zamykają, już 2 zamknięte, reszta pewnie jutro. Wisła się podniosła, miejscami tylko końcówki drzew widać, koło moich dziadków park zalany, parking przy centrum handlowym.. Ludzie niektórzy nie mają jak do domów wracać, a dzisiaj już kilka szkół ewakuowali. Nic tylko sobie kupić ponton i interes założyć ludzi przewożąc xd Dobrze że moja wieś na terenie wyżynnym i mostu po drodze do skzoły nie mam xd Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Berneska napisał(a):tylko mi nie mówcie że nie ma tutaj, żadnego zapaleńca agi:smhair2: Gdyby ta na I, co wyżej pisała dalej była moim psem, to może by się zgodziła trochę poskakać :diabloti: Ale że ją oddałam do schroniska, to niestety nie ma takiej opcji :eviltong: Quote
Sweet Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Iś & Chester napisał(a):ja bym mogła pohopać troszkę, bo troszkę, bo pies mój za ciężki i stawy nie te, ale go nie biorę :D więc nie pohopiem xd a co do pogody, to Ty mi tam Adziku z północy nie narzekaj :diabloti: bo z tego co się orientuję najgorzej jest na południu, małopolska i śląsk + podkarpacie. W Krakowie właśnie mosty zamykają, już 2 zamknięte, reszta pewnie jutro. Wisła się podniosła, miejscami tylko końcówki drzew widać, koło moich dziadków park zalany, parking przy centrum handlowym.. Ludzie niektórzy nie mają jak do domów wracać, a dzisiaj już kilka szkół ewakuowali. Nic tylko sobie kupić ponton i interes założyć ludzi przewożąc xd Dobrze że moja wieś na terenie wyżynnym i mostu po drodze do skzoły nie mam xd To poskaczemy sobie razem:D Ja z zachodu jestem o:P Nie znasz sie na mapie:P Ja bym sie cieszyła jakbym nie mogla dojechać do szkoły:D dog193 napisał(a):Gdyby ta na I, co wyżej pisała dalej była moim psem, to może by się zgodziła trochę poskakać :diabloti: Ale że ją oddałam do schroniska, to niestety nie ma takiej opcji :eviltong: ale ja ją adoptowałam:D haha:D Isia będziemy skakać w agi:D Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Eeee, jak mogłaś ją adoptować, skoro jesteś owcą, Korneliadą, moją zresztą? :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 U mnie w szkole prądu nie było na ostatnich lekcjach. A na najwyższym piętrze był basen w kiblu i w salach kapało na głowe. Sympatycznie :) Ale mogłoby już słońce wyjść... Quote
Tepes Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 wy mocie jakieś korzyści z tego deszczu szkoły zamykają i wgl a jo musza zapieprząc aaaa xD A Ty Bewarka mie tu nie denerwuj bo nie jedziesz i jest żeś BEEE:evil_lol: Quote
Tepes Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ej zuza do wykreślenia jest a nie naa 100%... gdzie Marta znikła?? A Domixx i ji osoby wpisz tak ze 13.14.15 Domixx + 2 osoby ;) Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No bez przesady, niektórzy ludzie są naprawdę w tragicznej sytuacji. I nawet nie myślę, ile zwierząt się utopi... Bo ewakuują tylko ludzi, zwierzęta w domach zostają... Quote
DomixX Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Anula & Bono']wy mocie jakieś korzyści z tego deszczu szkoły zamykają i wgl a jo musza zapieprząc aaaa xD A Ty Bewarka mie tu nie denerwuj bo nie jedziesz i jest żeś BEEE:evil_lol: noto u mnie tak samo..Nic nie zalało i nie ma chyba takiego zagrożenia...I musze siedzieć na praktykach i zapieprzać!;/Ale ja tam sie ciesze że nic nie zalało.. [quote name='Anula & Bono']ej zuza do wykreślenia jest a nie naa 100%... gdzie Marta znikła?? A Domixx i ji osoby wpisz tak ze 13.14.15 Domixx + 2 osoby ;) tak tak zapisać nas proszę..;)) Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Domixx m&m napisał(a):noto u mnie tak samo..Nic nie zalało i nie ma chyba takiego zagrożenia...I musze siedzieć na praktykach i zapieprzać!;/Ale ja tam sie ciesze że nic nie zalało.. Wy chyba naprawdę nie wiecie, co piszecie. Quote
Avaloth Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ewciuś, ja się do Cb przestaje odzywać, ale tak napomknę, że Domcia napisała: ja się tam cieszę że nic NIE zalało. W sensie u niej xd ja tam do szkoły muszę chodzić, moja szkoła 'sukcesu' nie odpuści, nawet jakbyśmy mieli kajakami dopływać. I ja wiem, ze to nie jest śmieszne, bo widzę co się np,. znajomym ze szkoły dzieje, nie mówiąc już o osobach, którym cale domy zalewa, wszystko rozwala. Pcium, skombinujmy jeszcze kogoś na zlocik. xd Quote
Tepes Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='dog193']Wy chyba naprawdę nie wiecie, co piszecie. Boże kobito uspokkój sie mi ino żartobliwie chodziło o SZKOŁA... Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Iś & Chester napisał(a):Ewciuś, ja się do Cb przestaje odzywać Oj oj, jak mi przykro :( A ja tylko napomknę, że to TY mnie zignorowałaś, a raczej o mnie zapomniałaś, ot co. Ja mam dobrą pamięć :D Ok, cieszy się, że nic nie zalało, ale już źle, że szkoły nie odwołali. A niektórzy naprawdę by chcieli do szkoły chodzić, żeby tylko wszystko było ok. Mam znajomą z Czechowic - sytuacja jest tragiczna. Jesli zapora Goczałkowicka puści, to po nich. Ludzie stoją w kolejkach po 300 osób, czekając na nową dostawę pomp. Znajoma całą noc spędziła razem z rodziną na wylewaniu wiadrami wody z piwnicy. Zaczyna brakować wody pitnej, bo miesza się z tą brudną. Chleba już u nich nie kupisz. Te, ty tam na górze, nie pisałam do ciebie :eviltong: Wiem, że ty żartowałaś :razz: Ale Domixx nie znam, nie wiem, czy ona poważnie pisze, czy nie :roll: Quote
Sweet Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='dog193']Eeee, jak mogłaś ją adoptować, skoro jesteś owcą, Korneliadą, moją zresztą? :diabloti: Ja wiem... ale jako owca nie mogę mieć psa??:( Quote
Sweet Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 dog193 napisał(a):Eeee, nie :diabloti: :(:(:(:(;(;( dlaczego no:( ? Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Bo jesteś moją owcą, a ja ci nie pozwalam :diabloti: Quote
Recommended Posts