Tepes Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 70?? grzmi Cie? jo naliczylach 40:evil_lol: jo nie wiem jak to bydzie jo sie z mojego domku nie ruszom:evil_lol: trzeba jakos to rozwiazac zeby kazdemu pasowalo;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 wiadomośc z ostatniej chwili Barti nie jedzie na 80(może 89%) To nie na jego stawy :( Na dzień Dzisiejszy to jak chodzi to tragedia, nie chcę go męczyć, strasznie kuleje i nawet zastrzykli nie pomagają, A z domkami dojedziemy jakoś daładu ja moge byc byle gdzie Tylko z Natalią i jak się uda z Anulą, i Ewą i no :evil_lol::loveu: Quote
Avaloth Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 13 dni kwietnia + 31 dni maja + 25 dni czerwca daje 69 dni, nie licząc dzisiaj :eviltong: oczywiście ze wszystkimi weekendami itp :) wiesz, domek w sumie nie wiesz który masz :D Ważne z kim. A ze wszystkimi z teraz nie da się niestety być.. Anita szkoda strasznie :-( biedak ma przerypane z tymi stawami. Maleństwo moje. A nie da się na to operacji zrobić czy coś ? nie mówię już w kategoriach zlotu, tylko ogólnie. I w takim razie to chociaż Diuk ma być ;) Quote
Tepes Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 no kochano jo licza bez wszystkich wolnych;) jakos to poukladomy... Quote
Avaloth Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 no to fan ;) musimy -.- szkoda że nie ma domku na 10 osób :D Quote
Bartiśkowa_ Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 no mi też strasznie, jak tak na niego patrze to aż mi się płakac chce czasami że on nie morze tak pogonić jak inne piesy, Biedactewo :-(;) Ostatnio nawet zastrzyki nie pomogą, Na operacje już za późno miał jedną która tylko pogorszyła jego stan, tak powiedział wet z Wrocka wet z tamtąd gdzie miał operacje chciał 2 nastepne robić (tylko o kase mu chodziło) :shake: Ale nie róbmy offa. Diuk jedzie napewno tylko musze go podszkolić :cool3: Do domku obojętnie tak jak mówiłam byle z kimś znajomym chociaz 1 :evil_lol: Quote
dog193 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ja mogę gdzieś wyeksmitować jak coś ;) No problem. Quote
Tepes Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 dog193 napisał(a):Ja mogę gdzieś wyeksmitować jak coś ;) No problem. nikaj nie idziesz!!! Quote
dog193 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dobra, nie krzycz na mnie, bo się jeszcze przestraszę :diabloti: Tak tylko zaznaczyłam, że jakby ktoś miał się obrazić, że nie jest z kimś tam w domku, to ja mogę się przenieść :eviltong: Quote
Tepes Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 jo sie obraza o to ze sie wyniesiesz a jak Ty sie wyniesiesz to jo i Marta idziemy za Toba Quote
dog193 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A co ci tak na tym zależy, co? :diabloti: Pamiętaj, że ja hetero jestem i moim obiektem westchnień jest Filip, ew. Michał vel Ola :diabloti: Spoko, to była luźna propozycja ;) Quote
Sweet Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Mi tam w sumie też obojętnie z kim będę bo i tak w sumie domki są potrzebne do spania:P A w ciągu dnia będziemy pewnie razem siedzieć wszyscy i chodzić na spacery;) Quote
Tepes Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 dog193 napisał(a):A co ci tak na tym zależy, co? :diabloti: Pamiętaj, że ja hetero jestem i moim obiektem westchnień jest Filip, ew. Michał vel Ola :diabloti: Spoko, to była luźna propozycja ;) ehem jo bylach Twoim tajemniczym nazeczonym zacznijmy od tego xD spoko jo tyz sama wiesz Dean abo Pan W:diabloti: Quote
Avaloth Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Adzik mądrze gada :) ja też się gdzieś mogę wynieść bylebym była z chociaż z jedną z osób z którymi chcę najbardziej ;P jeszcze się módlmy żeby się nam pogoda udało, taka jak w tamtym roku może być, z wyjątkiem tej nawałnicy kiedy to drzewo an domek zwaliło xdd Quote
Sweet Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Iś & Chester napisał(a):Adzik mądrze gada :) ja też się gdzieś mogę wynieść bylebym była z chociaż z jedną z osób z którymi chcę najbardziej ;P jeszcze się módlmy żeby się nam pogoda udało, taka jak w tamtym roku może być, z wyjątkiem tej nawałnicy kiedy to drzewo an domek zwaliło xdd haha:P to jakaś nowość że mądrze gadam:P jak co to sie razem wyniesiemy i po kłopocie;P No pogoda musi być.... Quote
dog193 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Co Ada - już mnie nie kochasz? :diabloti: Zapamiętam to sobie :diabloti: Quote
Sweet Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 dog193 napisał(a):Co Ada - już mnie nie kochasz? :diabloti: Zapamiętam to sobie :diabloti: Ja cię kocham zawsze i wszędzie:loveu: Quote
Tepes Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Foxowa napisał(a):A ja czuje się niepotrzebna! jak to????????? dziołcha Tys jest moją prawą ręką:loveu: Quote
dog193 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ludzie, przestańcie już marudzić :diabloti: Najwyżej będziemy wszyscy w jednym domku spać i tyle :diabloti: Albo pod gołym niebem, żeby było romantycznie :diabloti: Quote
Tepes Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 dog193 napisał(a):Ludzie, przestańcie już marudzić :diabloti: Najwyżej będziemy wszyscy w jednym domku spać i tyle :diabloti: Albo pod gołym niebem, żeby było romantycznie :diabloti: ooo i Ewulec zawsze mo świetne rozwiązania:loveu::evil_lol: Quote
Foxowa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Anula & Bono napisał(a):jak to????????? dziołcha Tys jest moją prawą ręką:loveu: Ja twą prawą ręką?! Woooow! :lol: Ale nie okazujesz tego..... Quote
Avaloth Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Spijmy w lesie ! z komarami, kleszczochami i innymi stworzeniami które kocham najbardziej na świecie jeszcze niech pada deszcz to w ogóle będzie miodzio. Ej no ludzie no xd nie wymyślać mi tu. Najwyżej będziemy się codziennie przenosić żeby każdy był z każdym :D psy zgłupieją, ale to nic, kto by się psami przejmował :D idę spać. i tyle Wam powiem. Quote
Tepes Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Foxowa napisał(a):Ja twą prawą ręką?! Woooow! :lol: Ale nie okazujesz tego..... omg to jak to mom pokozać?:D Iś dobry pomysł:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Ty no dobry :evil_lol: codziennie gdzie indziej aż kiedyś ktoś w wannie bd spał bo miejsca zabraknie :razz: Quote
Recommended Posts