Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawić się ? :)

Karolina, 14 lat. Mam charakterystyczny styl, wołają na mnie ziomuś, poza tą ksywką jest tez Banan oraz Harold :P. Wielkie Pasje to zwierzaki ( zwłaszcza szkolenie psów i jazda konna), fotografia i rysunek :) Sporty? Trenuję pk ( Le Parkour) a raczej traktuję go jako sposób życie. Co lubię? Lubię poczuć wszystkie mięśnie, lubię jak mnie wszystko boli :P. Co by tu jeszcze napisać... Wszyscy powtarzają mi, że jestem poje**** o czym się przekonacie. Mam dziwne pomysły, lubię się wygłupiać, potocznie mówiąc kręcić bekę :P Łażę ile tylko mogę, więc w jednym miejscu nie usiedzę ;) To chyba wszystko ? :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato Peja, już Cię lubię :D:D

Dominika, Iśka, 17 lat(Anula mnię uświadomiła, że na zlocie już 18 oO), Kraków, VIII LO, 2 klasa, mat-chem-inf (a najgorszy przedmiot w szkole ? matematyka :D). Główne zainteresowania fotografia i psy. Potrafię zjeść tabliczkę czekolady na raz, generalnie jak otworzę czekoladę, to trzeba być szybkim żeby się załapać ^^. Lubię jeść, ale tylko rzeczy w moim mniemaniu dobre ;p. Muzyki słucham różnej, ale mój ulubiony to Simple Plan x3. Oprócz psów lubię szczury i konie, oraz króliki, koty i takie tak xd. Moje ulubione rasy to corgi pembroke, pudel(śr i duży) oraz bullterier( z zdecydowanym naciskiem na to pierwsze). Nie lubię MPK, zupy pomidorowej i ogórkowej. Jestem dziwna, skrzywiona i pierdzielnięta na punkcie psów( tak uważają moje koleżanki xd). A i jeszcze bezczelna, bezczelność to moje drugie imię xd i lubię mówić ze ktoś jest bezczelny ;P. Jak mówię do kogoś debilu, wieśniaku albo coś tego typu to znaczy że go lubię. No zazwyczaj. Co jeszcze. Uwielbiam Króla Lwa i Step up xdd. Mam psa, rasy kundlo podpalanej czyli pseudo donka Chestera, taka szalona Krowa ogólnie, który waży prawie 50 kg więc się bierzemy za odchudzanie, co najmniej 3 k trza zrzucić. Jestem uzależniona od dogomani, photobloga, testów na fejsbuku, psów oraz robienia zdjęć. Chce drugiego psa i obiektyw. Zdjęcie wstawię, ale nie jako pierwsza, bo się wstydzę xd Amen :eviltong:

Posted

Onomato-Peja nareszcie się wpisałaś :multi:

I wgl to namawiam Dominikę z Czikową na zlot :diabloti:

A teraz się przedstawię możę ?
Anita, mam 17 lat. Uczęszczam do technikum hotelarskiego w Jaworzniu :razz:
hmm...Interesuję się przede wszystkim psami,jestem jak to ktoś powiedział pozytywnie kopnieta na ich punkcie :evil_lol: kynologią, fotografią i tańcem.Na zlot brałabym Diuka i Bartleja co do tego drugiego nie jestem jeszcze pewna.Moje ulubione rasa to niufki egzekwo na pierwszym z tollerami <3. Lubię aktywnie spędzać czas, czy to na spacerze czy gdzieś się włucząc ale nie lubię siedzieć w domu i się nudzić. Jestem czasami lekko świrnięta czego raczej doświadczycie, i mam naprawdę zabójczy śmiech :oops: Kazdy mi to powtarza, :evil_lol:A tak wgl to już sie nie mogę doczekać tego zlotu <3

Posted

Kaya93 napisał(a):
Ja nie mam pojęcia :D
Prawdopodobnie pociąg, bo tato mnie na bank nie podwiezie.

A jeśli chodzi o logo to mi sie 2 najbardziej podoba :D

To jest bezpośredni pociąg, czy z przesiadkami?

Posted

hahaha Ewa szalejesz xD

No to jo Antea(nie Aneta imie nie polskie) jak na razie 17 na zlocie 18 wiem staro baba ze mie już:evil_lol:
no cóż uczęszczom do LO już za rok matura:evil_lol: pasja no to jak widać przede wszystkim psy i na tym punkcie to żem jest nieźle kopnięto;p konie i fotografia;) ogólnie dziecko zdemoralizowane jak to niektórzy stwierdzili:evil_lol: hmm co tu jeszcze z przymusu trenuja od 11 lot tenis stołowy:evil_lol: i jak widać napierdzielom po śląski i mom nadzieja że nikou to nie przeszkadzo:D

a Ewulec to taki kochany Ewulec:loveu: pozytywnie zakręcone stworzonkoo ile sie nie myla w tym roku 17 ale to dopiero w grudniu:evil_lol: za to łona zamiast psy to mania króliki i mo 2 xD fajne przytulasy:evil_lol: ogólnie to co łazi do LO a tak to sie obijo no w sumie jezdzi ze mną konno:evil_lol:

nie chciałaś sie przedstawić to mosz:D

Posted

A ja nie umiem się przedstawiać:P
Ale ogólnie to jestem Ada:P Chodzę do LO na profil mat-fiz-inf czyli samobójstwo w biały dzień:P
Mam moja małą małpkę której niestety nie biorę na zlot bo jest nie wychowana:P a tak dla wszystkich no to to jest kabi i jest kundlo-yorkiem:P
E po za tym to uwielbiam robić zdjęcia...:D Troszkę też się tym interesuje;P Bez aparatu jestem jak bez ręki albo bez oczu w sumie wszystko jedno w każdym razie jak bez czegoś:P Co nie oznacza ze się z nim nie rozstaje ale zazwyczaj jak go nie mam przy sobie to wiele pięknych rzeczy mnie omija i nie mam tego udokumentowanego:P
A tak po za tym to lubię gadać... przynajmniej jak już kogoś poznam.. bo na początku to tak sobie jestem rozgadana;P
No i nie wiem co jeszcze:P
Chyba tyle;)

Posted

Hah, widzę, że tu wszyscy to fotograficy xD Ale bym miała dużo fajnych fot psowych... ;P

PS:Też lubię Simple Plana Iśkuniu :D (jak i wiele innych zespołów... :eviltong:

Posted

Ppx napisał(a):
To jest bezpośredni pociąg, czy z przesiadkami?

Nie mam pojęcia, jeszcze nie sprawdzałam, jeszcze czas :D

No to teraz może ja się przedstawie xD
Paulina, w czerwcu będzie 17 lat, mieszkam w Rzeszowie i chodze do VIII LO na profil europejski (WOS, historia i angielski). Kocham psy i konie :loveu: ogólnie lubie pomagać zwierzętom dlatego jestem wolontariuszem w schronisku. Chyba jako nieliczna z Was nie lubie robić zdjęć, może to dlatego że nie umiem :D ale za to uwielbiam oglądać ciekawe foty. No i co jeszcze...nienawidze matematyki i fizyki :P nie lubie pająków, i wszelkiego rodzaju robaków. Słucham Michaela Jacksona, Evanescense i w sumie to wszystkiego po trochu od hip-hopu przez rock, pop, alternatywe. Hmmm no i poza tym to, zazwyczaj jestem skromna i nieśmiała :diabloti:

PS 111 dni do zlotu :loveu:

Posted

No to teraz ja!

Mam na imię Ola i mam 14 lat. Uczęszczam do I gimnazjum w Mielcu. Nienawidzę WF xD. Posiadam psa w typie foksa o imieniu Fuks i prawie moja Nuka - kundel. Interesuje się psami ( wow jak nikt xD), fotografią (eee nudy będą xD), i wystawianiem psów :loveu:. Marzę o psiaku rasy Grzywacz Chiński :loveu::loveu:

To takie foto żeby nie było że nikt nie dodaje, ja z Fuksem ;>

Iśkowa, Fuks na 99,9% jedzie, bo zaczynamy się ładnie uczyć posłuszeństwa :)

Posted

[quote name='stratoos']Jeżeli już teraz mam podjąć decyzję to jednak nie jadę. Nic jeszcze nie wiem, ale po prostu nie chce się później wycofywać.
mosz czas do 15 czerwca...

Posted

hłahła kocham czytac opisy :D
Dziewczyny nie martwcie się, nie będziecie jedyne :) zresztą 3 czy 4 lata to nie jest dużo, a wiek czasem niczego nie odzwierciedla. Ja ani nie wyglądam, ani się nie zachowuje jak 18-stka xdd

Ja jeszcze coś powiem o Ewci- jest be, bo mi nie wybaczyła i mnie oddała do schroniska, a byłam jej psem. A wcześniej mnie zrzuciła ze swojego konika Korneliusa. Ogólnie jest pozytywnie zakręcona bardzo :D
A Anula jest zdemoralizowana, potwierdzam :D:D

Ola to super :)

Normalnie nudno będzie, tylko psy, fotografia i Kajutek która się wybija z tłumu xDD

Posted

Wszyscy to samo lubią jak to możliwe...:P
I w ogóle ja nie wiem jak wszyscy mogą lubić psy:P

Bo Paulinka jest fajna bo jest oryginalna, a wszystko co oryginalne jest lepsze:P:D

Posted

tak zdemoralizowane dziecko obkolczykowane obtatuowane słuchające metalu i wgl taki przydupas:evil_lol:

jo na gitarze nie grom ale nic ale jakby ktoś to mo moga przywieź;)

Posted

Aduś też mnie to zastanawia :D u mnie prawie nikt znajomy jakoś szczególnie psów nie lubi, a tu nagle wszyscy psy. Dziwne jakieś to.
Kocham jak ktoś gra na gitarze xd ale ja nie umiem ;P

Posted

hehe:D
ja też niestety nie umiem grac na gitarze:P śpiewać też nie umiem więc wam nie pośpiewam:P
zawsze możemy grać na kamieniach albo czymś:P

Posted

To ja też się przedstawię jestem Sandra mam puki co 18 lat. Chodzę do ZSP1 na kierunek fryzjerstwo. Lubię matematykę ale nie lubie fizyki. Kocham wszystkie psiaki sama mam pseudo yorka strasznego straszka ale jestem w stanie nad nią zapanowac wiec moze pojedzie jak sobie zasluzy.:eviltong: Viki ma 2.5 roku i jest wysterylizowana więc cieczka nie wchodzi w rachube.:razz:
Chyba tylko ja jestem tak jak Anula tzn. typowy ślonzok i tak w rzeczywistosci nie umiem słowa po polsku powiedziec.;) Tak zostałam wychowana i ja w domu nie mogę się odezwac po polsku bo nazywają mnie 'gorol':lol:

Puki co chyba jestem tu najstarsza z tych ktorzy sie przedstawili..:roll: