Tepes Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 no wiesz co moje minimalne wymaganie to 18 lot xD Quote
gossia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']wiek zdeka istotny xdd Ale nie bądźmy wybredni :evil_lol: No widzę że na zlocie też bd się działo a no będzie się działo ;D wiek - 22 lata i starsi xd hahaha ^^ dobra pogadam z nim xD tylko dla nas podwójne łóżko. buahahhaa ;D Quote
gossia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']no wiesz co moje minimalne wymaganie to 18 lot xD ojjj.. nie przeżywaj tak. ^^ ja może tyle nie mam ale rówieśniczka do chlania to ze mnie dobraaa haha. ;D Quote
Tepes Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ooo to wiek akurat:evil_lol: a za piciem nie przepadom:D Quote
gossia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']ooo to wiek akurat:evil_lol: a za piciem nie przepadom:D zobaczymy ;D wspomnę Twoje słowa ^^ Quote
Asia & Ginger Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 gossia napisał(a):Witam ;D ;** dawno mnie nie byłoo.. co do zlotu bo tu I$ ;* pytała.. jak bede miała kase ( napewno do czerwca ) to wpłacam i przyjezdzam ;D jeszcze namówię parę znajomych - starszych . ;D i wpadamy xD ale trochę można sobie od "czasu do czasu" w "małych" ilościach "chlać" nie.? ^^ bd tyle fajnych ludzi że trzeba będzie uczcić te nasze spotkanie. ;D xD ;*** gossia napisał(a):ojjj.. nie przeżywaj tak. ^^ ja może tyle nie mam ale rówieśniczka do chlania to ze mnie dobraaa haha. ;D :-o :-o :-o No to się będzie działo. Przygotujcie się na zlot alkomaniaków. Gossia atakuje! :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 jakos domy rada zaprowadzimy do aa czy cos:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Hah albo na zlocie stworzymy jakąś terapię Jak dobrze że każdy jedzie na swoją odpowiedzialność xd Quote
Bewarka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A ja nie jestem wybredna, może być młodszy, starszy jak leci...:evil_lol: Chociaż już nie wiem czy jade, czy nie... Quote
Tepes Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 wlahaha widza ze Ci jedno jaki:evil_lol: ej JEDZIESZ nie ma inny opcji! Quote
Avaloth Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Justyno- ja wiem :D jedziesz ^^ i to z psami, albo chociaż jednym :P kurde Gosia ciśnie :D jedna z młodszych a tu prawdziwa natura na jaw wychodzi dobrze, dobrze, kolegów pobierz xD a co do %, jak będziesz przesadzać to Cię zamkniemy w jakimś domku z jakimś psem i będzie AA połączone z dogoterapią, skutek gwarantowany :D:D nie no żartuje no xd ale chce już zlot < 3 kocham Was normalnie ;d Ewcia, już się odbraziłaś ? Quote
Tepes Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 abo ja kajs w lesie zakopiemy:evil_lol: ino dziewczynki jak moj tz przyjedzie to lapy przy sobie:evil_lol: Quote
dog193 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Iś & Chester napisał(a): Ewcia, już się odbraziłaś ? Nie. Już zostałaś oddana do schroniska. Quote
gossia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 hahahahaaaa no a jak xD Gossia atakuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy musicie wspominać o moim wiekuuu? ^^ jak coś to mam lat 17 i luzzz. :evil_lol: i cichooo już :eviltong: I żeby ktoś sobie nie pomyślał.. że taka gówniara i wgl ;P nie bd się oceniać.. ale spoko jestem i można ze mną pogadać na różne tematy xD ^^ nie taka mała, grzeczna dziewczynka którą mamusia przez życie prowadza za rączkę ;) ale szalona - wariatkaaa. hah ;D myślę że nie ja samaaa :evil_lol: a pić to lubię jak każdy hahaa. ^^ ( nie narobię wam wstyduu xd ;P ) ______________________________________________________________________________________ a tak wgl to moja matkaa chciałaby pogadać z jakąś tam starszą która mnie przygarnie. xd no wiecie.. takie pilnowanie od czasu do czasu . ;D ( tak na niby.. oczywiście ^^ ) zgodzi się ktoś? ;P ______________________________________________________________________________________ Co mam zrobić żeby można zacytować parę postów.. różnych osób?? :razz: Quote
DomixX Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Haha^^ noto jest kilka sposobów jak coś na Gosie..xD.. No ale ja myślę że aż tak źle to nie będzie i żadne aa sie nie przyda haha..xDxd/.. Ejj no ja też nie umie by zacytować kilka postów;/ Quote
wiki4 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Przy poście, który chcesz zacytować klikasz . Potem gdy już zaznaczysz te co chcesz klikasz 'odpowiedz'. Dziękuję za uwagę :roll: Quote
gossia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='wiki4']Przy poście, który chcesz zacytować klikasz . Potem gdy już zaznaczysz te co chcesz klikasz 'odpowiedz'. Dziękuję za uwagę :roll: ja również dziękuję ;*** tzn. MY. Ja i Domaaa ;P <3 Quote
Bewarka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wiem, że miałam jechać, nawet się nastawiłam...Ale chyba pojade do Włoch :D To dla mnie jest nie lada atrakcja, rodzice się tak szybko zgodzili, no po prostu cud xD I raczej kasy już mi na zlot nie dadzą a jak mi się uda jakoś coś skombinować to bym kupiła nowy aparat, który DZIAŁA ;/ Ale sie jeszcze zobaczy, na razie na liście niezdecydowanych jestem... Quote
Tepes Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 yhym napisalas ze kazdy lupi pic i tu sie zdziwisz jo nie przepadom za piciem i juz to 2 roz pisza jak nie wiecy:evil_lol: Quote
dog193 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Słit, proszę bardzo, nie mam nic przeciwko :eviltong: Anula, a na nas pamiętaj jeszcze dach czeka i desperados :diabloti: Wiosna idzie, więc jak już się ociepli to bym się chętnie na dach wybrała :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Huhu xd to ja sie boje pomyśleć co sie będzie działo :evil_lol: Ja tam zwolennikiem picia nie jestem ale Gossia z tymi starszymi kolegami mam nadzieje, że nas nie zawiedziesz :diabloti: Quote
Recommended Posts