wiki4 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hej :D Mogę prosić nr kontaktowy tel. do organizatora ? :razz: Matka stoi przy swoim :roll: Quote
dog193 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 No nie wiem, czy ci Anula poda swój nr :diabloti: Quote
wiki4 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='dog193']No nie wiem, czy ci Anula poda swój nr :diabloti:[/QUOTE] Nie gryzę :diabloti: Bo moja matka nie wierzy, że jesteście prawdziwi :lol!: Quote
Avaloth Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 wysłałam do wszystkich pomarańczowych oraz fioletowych PW o ambitnym tytule 'hej' i jakaś minka, dla każdego inna :D:D no Anula nie będzie mieć nerwów zszarpanych że jej ktoś jej bullo-podchalana zje xDD Wiki4 dałabym, ale nie wiem czy tak mogę :D napisze do Anuli na gg żeby do Ciebie napisała ;) Quote
wiki4 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Iś & Chester'] Wiki4 dałabym, ale nie wiem czy tak mogę :D napisze do Anuli na gg żeby do Ciebie napisała ;)[/QUOTE] To niech napisze na GG bo dogo coś nie chodzi, co chwilka się wyłącza :roll: 8301077 :D:D:D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Jestem ;P Ok wypisuję Chestusia. Chodź nie ukrywam że chciałam go poznać. Co do Bartiego to ja się o to samo boję że będzie mi tam szalał bez rozpieszczającej pańci i pana. Ale cóż jak co to bd se po niego przyjeżdżać hehe. Możliwe że jeszcze wgl go nie biorę z powodu na zdrowie ;) Ah Iś jesteś niezastąpiona :) Odpisał Ci ktoś już na taki patent każdy inna minka xd ? Quote
Sweet Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Jestem ;P Ok wypisuję Chestusia. Chodź nie ukrywam że chciałam go poznać. Co do Bartiego to ja się o to samo boję że będzie mi tam szalał bez rozpieszczającej pańci i pana. Ale cóż jak co to bd se po niego przyjeżdżać hehe. Możliwe że jeszcze wgl go nie biorę z powodu na zdrowie ;) Ah Iś jesteś niezastąpiona :) Odpisał Ci ktoś już na taki patent każdy inna minka xd ? Ja mogę mu ich zastąpić bardzo chętnie:D:D no chyba że rzeczywiście nie będziesz mogła go wziąć bo wiadomo zdrowie ważniejsze ale jak pojedzie to moge być panią zastępczą:D:D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 okk ;) to już wiem kto mnie wyręczy hah ;p Tylko ciężko Ci się bd przestawić z małego na dużego na smyczy ale dasz radę. Ja jak niekiedy prowadze Amika a potem odrazu Bartleja to dziwnie mi się prowadzi. Quote
Tepes Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 tsss jasne mój nr telefonu i jeszce mom godać przez telefon z Twoją mamą czy coś no chyba nie:evil_lol: nie no sory jo jest nieśmiały człek przykro mi:D a jak mama nie wierzy no to cóż peszek Quote
Sweet Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']okk ;) to już wiem kto mnie wyręczy hah ;p Tylko ciężko Ci się bd przestawić z małego na dużego na smyczy ale dasz radę. Ja jak niekiedy prowadze Amika a potem odrazu Bartleja to dziwnie mi się prowadzi. no:D ja chętna jestem:D Prowadziłam już dużego na smyczy:) jakoś dam rade;) I pamiętaj ja go pierwsze rezerwowałam:D haha:evil_lol: Quote
Ppx Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A jak to trzeba napisać te kartki, że sami jesteśmy za siebie odpowiedzialni? Quote
Avaloth Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Bartiśkowa ja Adusi pomogę, jestem wyćwiczona w te klocki :D A jak tata będzie wtedy mógł i mnie zawiezie to jest bardzo prawdopodobne że Krów się z nami przejedzie, zostaną z tatą chwile i wrócą ^^ więc jak nie przyjedziesz za późno to go zobaczysz ;P Wszyscy mają moje sweetaśne minki gdzieś i nikt mi nie odpisał. phi. xdd w ogóle to kocham Was i chce już zlot:loveu:. xd Wiki daj mamie poczytać moje post, żaden robot ani cokolwiek innego nieprawdziwego takich głupot by nie pisało :D:D Ppx w końcu nie trzeba ;) tylko musimy płacić kaucję za domek, ale to nam zwrócą, o ile nie zdewastujemy czegoś :diabloti: Quote
Tepes Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 a więc ogłoszenia parafialne:diabloti: wszyscy którzy sie jeszcze nie zdecydowali i wszyscy Ci którzy zapłacili ino zaliczka RESZTA kasy ( w przypadku tych co sie jeszcze nie zdecydowali to cało kwota) mają zapłacić do 15 czerwca późni już jest amba nikt sie nie dopisuje;) AMEN Quote
Bartiśkowa_ Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 cóż za przemowa ;d Nie wiem jak inni ale ja zrozumiałam Quote
jolkablaszczyk Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 proponuje wrzucic to na pierwsza strone tak coby inni nie musieli sie tu do tego dokopywać :) Quote
Avaloth Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no można by wrzucić, bo jak się zaczną nowe stronki robić to się zgubi, a potem będzie 'nie widziałam' Nikt mi nie odpisał. Tylko Ppx się tu odezwała, ale też nic konkretnego. A w ogóle może ktoś ma jakiś kolegów którzy lubią psy ? bo póki co mamy damski obóz + tz Evl :D rekolekcje dla dziewcząt:roflt::roflt: Quote
Sweet Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Oj tam jakiś miejscowych powyrywamy:P haha;D Iśka nie przejmuj się:P Ja kolegów nie mam a co psy lubią to już na pewno nie;P Quote
Tepes Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jo mom kolgi co lubi psy ale nikomu go nie oddom:evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 z Tobą nie rozmawiam :D a może on ma kolegów ? xd albo czegoś innego ;P Quote
Avaloth Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 z Tobą nie rozmawiam ksiądzu :D a może Adik ma kolegów ? xd albo czegoś innego ;P Quote
Tepes Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Iś & Chester']z Tobą nie rozmawiam :D a może on ma kolegów ? xd albo czegoś innego ;P łon mo kolegów i żeby to ino kilku:evil_lol: ale wątpia zeby chcieli jechać na takie coś:evil_lol: nawet nie wiem czy Adi pojedzie:D Quote
Mada:) Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja niestety musze zgłosic rezygnację z wypadu na zlot, z czego nie jestem zadowolona. Problemy finansowe jednak wygrywają... :( Na przyszły rok pewnie się uda. ;) Quote
Yorshirka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Mada:)']Ja niestety musze zgłosic rezygnację z wypadu na zlot, z czego nie jestem zadowolona. Problemy finansowe jednak wygrywają... :( Na przyszły rok pewnie się uda. ;)[/QUOTE] Ja tez odpadam z osobą towarzyszącą :-(:angryy: Quote
Tepes Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 no cóż szkoda;) ta piszecie za rok na pewno za rok jo nie robia bo niestety nie byda miała wakacji:evil_lol: Quote
Recommended Posts