Pestka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nie no jasne, rozumiem... ;) W takim razie prosze mnie wykreslić z listy i moją zaliczkę wpisac jako wpłaconą przez Sweet ;) Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Pestka']Nie no jasne, rozumiem... ;) W takim razie prosze mnie wykreslić z listy i moją zaliczkę wpisac jako wpłaconą przez Sweet ;) No i problem z głowy;) Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dog193 napisał(a):A tak na marginesie, to na ogólnopolskim zlocie nikt nie zalatwiał żadnego weta, nikt się nic nie dowiadywał. Bardzo rzadko zaglądam na Wasz wątek, ale teraz coś mnie podkusiło i postanowiłam sprostować tę informację. Zarówno na Ogólnopolskim Zlocie organizowanym przeze mnie w Sierakowie jak i przez Esterę w Sulistrowicach jak najbardziej dowiadywaliśmy się w sprawie wetów. Miałam spisaną całą listę wetów z najbliższych okolic oraz lecznic całodobowych. Nie wyobrażam sobie organizować wyjazd z tyloma psami i nie mieć żadnego info o wetach w okolicy. To tak tylko gwoli wyjaśnienia. ;) A że żadnemu psiakowi wet nie był potrzebny, to tylko powinniśmy się cieszyć. :p Nie wiem jak było na wcześniejszych zlotach, bo nie organizowałam, ale wiem, że kiedyś był potrzebny, bo psy się pogryzły i trzeba było szyć jednemu ucho. Quote
dog193 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A to przepraszam, po prostu nic mi na ten temat nie bylo wiadomo, bo nie bylo o tym mowy. Quote
Foxowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wiem dlaczego rezygnują... Pozostawię to bez komentarza. Quote
Cavalierkaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 My na 100% nie jedziemy... za dużo już w wakacje się u nas dzieje i nie damy rady. Quote
Pestka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Bartisiowa, moze sie przypomne? ;) Wykreśli mnie i za mnie wpisz Sweet jako zapłacona zaliczka ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Umiem czytać ;) Niestety szkoła się zaczęła i nie mam tyle czasu. Już nadrabiam Quote
Estera Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Asia mi powiedziała o wetach i też z ciekawości zajrzałam :) Tak jak Asia napisała, weci byli zapisywani na karteczkach, ale nikogo nie umawialismy, żeby byl" w razie czego". Po prostu sprawdźcie gdzie co jest, zapiszcie kilka lecznic. Z autem chyba ktoś będzie jak nie od Was, to z ośrodka to podrzuci. A jakiś wet na pewno nie będzie miał akurat urlopu. Sprawdzcie też "z dalszej" okolicy ;) Co do zaliczek, to ja się nie dziwię, że nie zwracacie. Od siebie napiszę tylko (wiem,że sprawa u Was wyjaśniona ale gwoli ścisłości) oragnizator, zaklepując x miejsc musi te x miejsc opłacić. Jeżeli ma zaliczki od iluś tam osób, dzwoni , mówi, że tyle miejsc chce. A jak ktoś się potem wypisze, to co? Organizator ma zapłacić z własnej kieszeni? Po to są zaliczki, aby organizator nie był stratny i aby nie został na lodzie. Quote
rev Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Soniulko, mogłabyś odezwać się do mnie na PW? Pilne. Quote
Bartiśkowa_ Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ale tu ucichło :eviltong: Nikt już się nie pisze na 100 % ? Quote
Kaya93 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Właśnie :D deklarować mi sie tu na 100% :P Fox co z zaliczkami? Doszły? Quote
Foxowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Od Kayi mam wpłatę ;) A Soniulka nie napisze bo szlabanik ma... Wiec Endher jak coś pisz do mnie. Quote
łapeczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witam ;-) My niestety odpadamy ;( choc bardzo zaluje ze nie poznam szerszego grona mielosnikow psiakow :D Odpadam z przyczyny lipcowego przyjazdu do mnie konia ktorego bede jezdzic ...po drodze mam jeszcze wyjazd do Londynu oraz wyjazd na treningii w Białym Borze ...nie dam rady upchnac ZLOTU choc bym bardzo chciala ;( Przepraszam wszystkich i Pozdrawiam Quote
Nikolaaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Strasznie bym chciała z wami jechać. Oczywiście główny problem to rodzice- ale kombinuję, przekonuję, wręcz błagam.:shake: Możecie mnie wpisać na listę tych osób rezerwowych co mają dać odpowiedź do 15 czerwca??? Trzymajcie kciuki ,że mi się uda przekonać rodziców :roll: mogę prosić o link do zlotowego forum ??? Quote
Tepes Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Nikolaaa']Strasznie bym chciała z wami jechać. Oczywiście główny problem to rodzice- ale kombinuję, przekonuję, wręcz błagam.:shake: Możecie mnie wpisać na listę tych osób rezerwowych co mają dać odpowiedź do 15 czerwca??? Trzymajcie kciuki ,że mi się uda przekonać rodziców :roll: mogę prosić o link do zlotowego forum ??? ale na tamtym forum to ino na poczatku my działali teroz to już tu wszystko jest;) no i kasa na rezerwacja została wysłano;) Quote
wiki4 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Hej, to znowu ja :lol: Tym razem z dobrą wiadomością :multi: Pojadę tyle, że... ekhem, cytuję ' pojedziesz o ile zabierze cię ktoś po drodze, bo pociągiem nie pojedziesz' No więc szukam kogoś kto zgarnąłby mnie po drodze, nie wiem np. Poznania ;) Quote
Sweet Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 jeśli bym jechała samochodem to mogę cię wziąć ale jeszcze sama nie wiem jak dojadę... więc nic nie obiecuje. ;) ale jeśli pojadę to pewnie będziesz mogla się zabrać chyba ze znajdzie sie ktoś pewniejszy co do dojazdu ... ;) Quote
wiki4 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Sweet napisał(a):jeśli bym jechała samochodem to mogę cię wziąć ale jeszcze sama nie wiem jak dojadę... więc nic nie obiecuje. ;) ale jeśli pojadę to pewnie będziesz mogla się zabrać chyba ze znajdzie się ktoś pewniejszy co do dojazdu ... ;) Dzięki, na pewno z Lisią nie sprawimy dużo kłopotu :lol: Poczekamy, zobaczymy ;) Quote
Avaloth Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 aa koniec banana :D:D Nikola namawiaj, będzie fajnie ;) a Twoim psem się zaopiekuje, uwielbiam pudle < 3 a Wy wszyscy, co jesteście na 50% i ponad, umarliście ? nikt nie potwierdza ani nic xD Quote
Tepes Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 a co z tymi co mają jechać na 50% i wiecy?? może ktoś napisać do nich?;) Quote
Avaloth Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 jak się okaże że jutro jeszcze nie idę do szkoły to napiszę wieczorem dziś ^^ btw, myślę że Bartiśkowa mojego krowa możesz wywalić, gdyż ostatnio doszłam do wniosku że on poza domem bez swego kochanego pana(czyt. mojego taty) nie przeżyje. Jeszcze mi jeść przestanie albo mu szajba szczeli i co xd a poza tym bez niego mi wygodniej będzie :D:D i Anula będzie spokojniejsza ;P Quote
Tepes Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Iś & Chester']jak się okaże że jutro jeszcze nie idę do szkoły to napiszę wieczorem dziś ^^ btw, myślę że Bartiśkowa mojego krowa możesz wywalić, gdyż ostatnio doszłam do wniosku że on poza domem bez swego kochanego pana(czyt. mojego taty) nie przeżyje. Jeszcze mi jeść przestanie albo mu szajba szczeli i co xd a poza tym bez niego mi wygodniej będzie :D:D i Anula będzie spokojniejsza ;P dziąks dziąks:loveu: tak i nie byda miała nerwicy:evil_lol: Quote
Recommended Posts