Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pestka']Nie no jasne, rozumiem... ;)
W takim razie prosze mnie wykreslić z listy i moją zaliczkę wpisac jako wpłaconą przez Sweet ;)

No i problem z głowy;)

Posted

dog193 napisał(a):
A tak na marginesie, to na ogólnopolskim zlocie nikt nie zalatwiał żadnego weta, nikt się nic nie dowiadywał.

Bardzo rzadko zaglądam na Wasz wątek, ale teraz coś mnie podkusiło i postanowiłam sprostować tę informację.

Zarówno na Ogólnopolskim Zlocie organizowanym przeze mnie w Sierakowie jak i przez Esterę w Sulistrowicach jak najbardziej dowiadywaliśmy się w sprawie wetów. Miałam spisaną całą listę wetów z najbliższych okolic oraz lecznic całodobowych. Nie wyobrażam sobie organizować wyjazd z tyloma psami i nie mieć żadnego info o wetach w okolicy. To tak tylko gwoli wyjaśnienia. ;)

A że żadnemu psiakowi wet nie był potrzebny, to tylko powinniśmy się cieszyć. :p

Nie wiem jak było na wcześniejszych zlotach, bo nie organizowałam, ale wiem, że kiedyś był potrzebny, bo psy się pogryzły i trzeba było szyć jednemu ucho.

Posted

Asia mi powiedziała o wetach i też z ciekawości zajrzałam :) Tak jak Asia napisała, weci byli zapisywani na karteczkach, ale nikogo nie umawialismy, żeby byl" w razie czego". Po prostu sprawdźcie gdzie co jest, zapiszcie kilka lecznic. Z autem chyba ktoś będzie jak nie od Was, to z ośrodka to podrzuci. A jakiś wet na pewno nie będzie miał akurat urlopu. Sprawdzcie też "z dalszej" okolicy ;)
Co do zaliczek, to ja się nie dziwię, że nie zwracacie. Od siebie napiszę tylko (wiem,że sprawa u Was wyjaśniona ale gwoli ścisłości) oragnizator, zaklepując x miejsc musi te x miejsc opłacić. Jeżeli ma zaliczki od iluś tam osób, dzwoni , mówi, że tyle miejsc chce. A jak ktoś się potem wypisze, to co? Organizator ma zapłacić z własnej kieszeni? Po to są zaliczki, aby organizator nie był stratny i aby nie został na lodzie.

Posted

Witam ;-)
My niestety odpadamy ;( choc bardzo zaluje ze nie poznam szerszego grona mielosnikow psiakow :D
Odpadam z przyczyny lipcowego przyjazdu do mnie konia ktorego bede jezdzic ...po drodze mam jeszcze wyjazd do Londynu oraz wyjazd na treningii w Białym Borze ...nie dam rady upchnac ZLOTU choc bym bardzo chciala ;(
Przepraszam wszystkich i Pozdrawiam

Posted

Strasznie bym chciała z wami jechać. Oczywiście główny problem to rodzice- ale kombinuję, przekonuję, wręcz błagam.:shake:
Możecie mnie wpisać na listę tych osób rezerwowych co mają dać odpowiedź do 15 czerwca???
Trzymajcie kciuki ,że mi się uda przekonać rodziców :roll:

mogę prosić o link do zlotowego forum ???

Posted

[quote name='Nikolaaa']Strasznie bym chciała z wami jechać. Oczywiście główny problem to rodzice- ale kombinuję, przekonuję, wręcz błagam.:shake:
Możecie mnie wpisać na listę tych osób rezerwowych co mają dać odpowiedź do 15 czerwca???
Trzymajcie kciuki ,że mi się uda przekonać rodziców :roll:

mogę prosić o link do zlotowego forum ???
ale na tamtym forum to ino na poczatku my działali teroz to już tu wszystko jest;)

no i kasa na rezerwacja została wysłano;)

Posted

Hej, to znowu ja :lol:
Tym razem z dobrą wiadomością :multi:

Pojadę tyle, że... ekhem, cytuję ' pojedziesz o ile zabierze cię ktoś po drodze, bo pociągiem nie pojedziesz'
No więc szukam kogoś kto zgarnąłby mnie po drodze, nie wiem np. Poznania ;)

Posted

jeśli bym jechała samochodem to mogę cię wziąć ale jeszcze sama nie wiem jak dojadę... więc nic nie obiecuje. ;)
ale jeśli pojadę to pewnie będziesz mogla się zabrać chyba ze znajdzie sie ktoś pewniejszy co do dojazdu ... ;)

Posted

Sweet napisał(a):
jeśli bym jechała samochodem to mogę cię wziąć ale jeszcze sama nie wiem jak dojadę... więc nic nie obiecuje. ;)
ale jeśli pojadę to pewnie będziesz mogla się zabrać chyba ze znajdzie się ktoś pewniejszy co do dojazdu ... ;)

Dzięki, na pewno z Lisią nie sprawimy dużo kłopotu :lol:

Poczekamy, zobaczymy ;)

Posted

aa koniec banana :D:D
Nikola namawiaj, będzie fajnie ;) a Twoim psem się zaopiekuje, uwielbiam pudle < 3
a Wy wszyscy, co jesteście na 50% i ponad, umarliście ? nikt nie potwierdza ani nic xD

Posted

jak się okaże że jutro jeszcze nie idę do szkoły to napiszę wieczorem dziś ^^

btw, myślę że Bartiśkowa mojego krowa możesz wywalić, gdyż ostatnio doszłam do wniosku że on poza domem bez swego kochanego pana(czyt. mojego taty) nie przeżyje. Jeszcze mi jeść przestanie albo mu szajba szczeli i co xd
a poza tym bez niego mi wygodniej będzie :D:D
i Anula będzie spokojniejsza ;P

Posted

[quote name='Iś & Chester']jak się okaże że jutro jeszcze nie idę do szkoły to napiszę wieczorem dziś ^^

btw, myślę że Bartiśkowa mojego krowa możesz wywalić, gdyż ostatnio doszłam do wniosku że on poza domem bez swego kochanego pana(czyt. mojego taty) nie przeżyje. Jeszcze mi jeść przestanie albo mu szajba szczeli i co xd
a poza tym bez niego mi wygodniej będzie :D:D
i Anula będzie spokojniejsza ;P
dziąks dziąks:loveu:
tak i nie byda miała nerwicy:evil_lol: