Bartiśkowa_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 dodałam....muszę na innym forum kolorować:angryy: to dogo mnie dobija Quote
dog193 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Evl, szczerze to nie wiem, chyba najlepiej będzie do Katowic dojechać, a potem busem, ale muszę to sprawdzić dokladnie. Quote
gossia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ojj.. widzę nastały małe zmiany w wątku zlotowym.. U mnie raczej też.. Nie wiem czy tak na 100 % ale raczej zabieram swoją Seterkę Irlandzką na zlocik. Nie jest to mały psiak.. :| ale ona jest najspokojniejszym psem.. do innych psów jest miło nastawiona i wgl :) Może bd trochę problemów.. ale postaramy się wyszkolić do terminu zlotu. ;] Pozdrawiam Go$$$. ^^ Quote
dog193 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wszystkim zdeklarowanym zlotowiczom przypominam, że do 20 grudnia trzeba wplacić zaliczkę w wysokości 100zł. Foxowa - informuj mnie o każdej wpłaconej kwocie. Quote
Zuza i Noddy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja postaram się w najbliższych dniach przelać, ale to jak już puszcze przelew to dam jeszcze znać. Quote
DomixX Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witam wszystkich!Mam na imie Dominika mam 16 lat. jestem nowa na forum i zastanawiam sie nad tym zlotem.Dlatego mam kilka pytań.po Pierwsze czy można sie jeszcze zapisywać?.[FONT=MS Shell Dlg 2]Drugie pytanie zaś takie.. Mój psiak jest trochę głupkowaty.. i często mi ucieka? Czy gdybym nie potrafiła go doszkolić do terminu zlotu.. mogłabym przyjechać ? pomożecie mi jakoś z tym problemem?[/FONT] Quote
Avaloth Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 łeee, skasowało mi wypowiedź. na tamtym dogo nawet jak przez przypadek się przełączyło na wcześniejszą stronę to wypowiedź zostawała -.- No więc w skrócie. Można jeszcze się zapisywać. Co do psa. Musimy pamiętać, że nie będziemy w ośrodku sami, a nie każdy życzy sobie uciekającego pieska latającego koło ich domku. Musimy nad swoimi psami panować, mieć nad nimi kontrolę. I nie mogą nic zniszczyć, bo inaczej nie oddadzą danemu domkowi kaucji ( ok. 40 zł za osobę). Ale myślę, że do wakacji dużo możesz psa nauczyć, może nawet całkiem wyeliminować problem. W razie czego są przecież linki, nawet jeśli ty nie masz to dogomaniacy służą pomocą, nawet ja mogłabym wziąć komuś pożyczyć na czas zlotu. Jeśli pies nie jest agresywny, panujesz nad nim to same ucieczki nie są wielkim problemem, po prostu będziesz musiała psa mieć na oku i pod kontrolą, tyle. A duzy jest pies ? bo wydaje mi się że o ile na latającego yorka, spaniela czy małego kundelka ludzie patrzyliby pobłażliwie, to przelatujący obok grilla owczarka czy dobka nie widzieliby już tak chętnie. Quote
DomixX Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Więc tak pies jest mały to mieszaniec jamnika.A co do problemu próbowałam temu jakoś zaradzić eh;/oduczyć go ale nic nie pomaga.Tak linke wzieła bym napewno.W stosunku do innych psów nie jest agresywny ale nic nie moge zagwarantować bo wiadomo jak to jest .....Jak chodzimy na spacer to nie powiem bo zawarczy jak mu sie coś nie spodoba na przechodzącego obok psa. Ale tak że by chciał sie rzucać to myśle że nie no chyba że inny pies będzie na niego warczał czy coś...bo wiadomo jak to pies z psem.... Quote
Avaloth Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Gosia, ile Ty psów masz ? xd jakieś małe ratlerki czy coś takiego, dog, seter ? xD Dominika niech się organizatorzy wypowiedzą, a raczej organizatorki :P im bardziej psa wychowasz tym będzie ci łatwiej. Quote
evel Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Cześć. Proszę nas zafioletowować :evil_lol: Jesteśmy coraz bliżej 100%, haha ;) Quote
dog193 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Fantastycznie <jupi> To jeszcze przekonaj darunie, żeby jechala na pewno ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='evl']Cześć. Proszę nas zafioletowować :evil_lol: Jesteśmy coraz bliżej 100%, haha ;) z przyjemnościa no już nie dużo brakuje Quote
Avaloth Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Napisałam do Marty na fbl, bo sobie chyba zapomniała na zlocie xD powinna przyjść i potwierdzić za niedługo ;) Kolorujcie się od razu wszyscy na brązowo, mówię wam, brązowy jest fajny xDD Quote
Bartiśkowa_ Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Popieram Iśkę ;) Bo dziewczyny lubią brąz kolorujcie no xd Quote
Martunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Iś & Chester napisał(a):Napisałam do Marty na fbl, bo sobie chyba zapomniała na zlocie xD powinna przyjść i potwierdzić za niedługo ;) Kolorujcie się od razu wszyscy na brązowo, mówię wam, brązowy jest fajny xDD Iś! Nie zapomniałam, prawie codzienie tu zaglądam xD Ale kiedyś potwierdzę ;p Quote
Tepes Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Martunia']Iś! Nie zapomniałam, prawie codzienie tu zaglądam xD Ale kiedyś potwierdzę ;p KIEDYŚ...to jo cie zabija xD Quote
Bartiśkowa_ Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Tu coś cisza ostatnio zapadła na forum zlotowym też xd Quote
Avaloth Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ja bym sobie tu pogadała, ale nie ma z kim :D Bartiśkowa tylko my chyba tu wchodzimy tak często xd jak nawiedzone xDD Quote
Pestka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nie tylko Wy jesteście nawiedzone w takim razie :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 heh nie jestem sama widzę xd mam nadzieję że po nowym roku się tu rozkręci i większość już potwierdzi swoje przybycie ;) Quote
MakeBelieve Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja tez mam taka nadzieje ;ppp Ja narazie tak samo zostaje, bo nie wiadomo jak u mnie z ocenami. Ale wychowawczyni twierdzi, ze sa ok, wiec moze pojade :D Tylko nie wiem jak z dojazdem ;/// Boje sie, ze mama mnie nie pusci samej pociagiem przez cala Polske. Nie jedzie ktoś może pociagiem z miasta na trasie Białystok-...? Katowice, Czestochowa?:) Quote
Skibka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Iś & Chester napisał(a):ja bym sobie tu pogadała, ale nie ma z kim :D Bartiśkowa tylko my chyba tu wchodzimy tak często xd jak nawiedzone xDD Nie tylko Wy ja też tu jestem kilka razy dziennie ale nie pytana się nie odzywam.:lol: A wogóle czemu jeszcze nikt nie wpłacił zaliczki?:cool3: Ja mam już od Oli zaliczkę ale czekamy aż ktoś wpłaci bo nie chcemy być pierwsze.:lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Właśnie kiedy mamy te zaliczki wysyłać już nie ? Też nie chcę być pierwsza kto odważny ? ! Xd Quote
Tepes Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 No najlepi już by wpłącać ale jo tyż nie hcca pierwszo xD Ewa coś godała ze musi taty pogonić Quote
Avaloth Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Foxowa może pierwsze wpłacić, sama sobie :D ja wpłacę do 20 na pewno, jeszcze czas xd Quote
Recommended Posts