Avaloth Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Może się coś zmieniło w tym sezonie ? Bo wiem że Anula obliczała że to wychodzi po 40coś zł na głowę. Może się z babą jakoś umówiła czy coś.. Ewcia orientujesz się ? Bez paniki ludzie xd Quote
Avaloth Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 "Nie jest 500!! ino 250.. nie siejcie paniki !! spuściła nom o połowe" :D sms od Anuli ^^ a i na stronie pisze tylko o uszkodzeniach: kaucja nie podlega zwrotowi w przypadku dokonania jakichkolwiek zniszczeń na terenie ośrodka. Złamanie ciszy nocnej chyba nie jest zniszczeniem xd najwyżej się będziemy kłócić ze tak pisze :eviltong: a i doba hotelowa pisze że jest od 14. to chyba mamy być na 14 tak ? bo ja z Anulą i Ewcią będziemy od ok. 13 już tam. czy jednak na 15 ? Ewcia wiesz ? Quote
Rahl Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 To już nie panikuję :D. Hmmm my z Adą będziemy pewnie jakoś ok. 15-16. Quote
Avaloth Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 uwaga, umowę kopiuję xd 4. Za poszczególny domek odpowiedzialna będzie osoba, która zamelduje domek na swoje nazwisko. W trakcie meldunku uiści ona kaucję w wysokości 250zł za domek. Przy wymeldowaniu domek zostanie sprawdzony przez obsługę Zajazdu Leśnego, a równowartość wszystkich dokonanych w domku szkód zostanie potrącona z wpłaconej kaucji. Już możecie spać spokojnie xd No Anula mi napisała że najlepiej gdybyście właśnie koło 15 przyjeżdżali :) Quote
dog193 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ludzie, nie siejcie paniki. Kaucja wynosi ogólnie 500zł, ale myśmy się z babką umówiły na 250, jak tam pojechałyśmy w tamtym roku. Mówiła tylko o zniszczeniach w domkach, o żadnym złamaniu ciszy nocnej nie wspominała. Wy przyjeżdżacie tak na 15, ja z Anulą już tam będziemy o 13, żeby wszystko pozałatwiać. Quote
NightQueen Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ja prawdopodobnie się spóźnię, aczkolwiek mój kierowca mówi jedno a robi drugie, także nie wiadomo :) ale jakby co to Foksowa trzymaj mi łóżko :d Quote
Foxowa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 To ja ok 16 będe już na miejscu, bo o 13 mam samolot z Oslo do Katowic, więc tak ok. 15 powinnam być po odparwie, a z tam tąd 15 min drogi :) Quote
Foxowa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Pati, nie zatrzymam! Zajmę dwa i na nich będę z psami spać :lol: Quote
NightQueen Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 w takim razie ja i Moli szukamy miejsca u kogoś innego w domu :D kto nas przygarnie ? Quote
Foxowa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ja cię nie wyganiam przecież :lol: To moje psy, one nie są zbyt gościnne :diabloti: Quote
Ppx Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 a o której jest cisza nocna? Tak, dziwnie w środku lasu. xd Quote
Sweet Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Nie ważne o której ale najważniejsze żeby wszyscy jakoś dotarli:P ja już w piątek wyruszam bo długa droga to mogę nie zdążyć dojść:evil_lol: Quote
Rahl Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Plan jest taki, że Ada ze Swarzędza dochodzi do Bielan Wrocławskich, a potem ją przywiążę na linę holowniczą i będę z tatą ją ciągnąc za autem. Musi sobie biedaczka przecież odpocząc:). Quote
Avaloth Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ppx (btw jak masz na imię ? xd) normalna cisza nocna jest od 22, pewnie tam też tak jest, chyba że mają jakąś swoją xd ale to nie znaczy że o 22 do łóżek i nyny :D Aduś pożycz sobie Barda będziesz miała prawie jak konia :D Quote
Ppx Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Paulina ;) Łoo, matko dostałam odpowiedź ! Skomplikowane to. xd Dzień dobry! Niestety nie ma bezpośredniego połączenia. Należy dojechać do Będzina - z przystanku przy Piotra Skargi autobusami 40, 61 lub 800 do przyst. Będzin Kościuszki, a następnie stamtąd autobusem 269 do Warężyna. Pod poniższym adresem znajduje się link do rozkładu jazdy: http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady&submenu=tabliczka&nr_linii=269&nr_przyst=1&id_trasy=3660 Pozdrawiam Krzysztof Smętkiewicz Centrum Informacji Turystycznej Wydział Informacji i Promocji Urząd Miasta Katowice ul. Rynek 13 tel. 32 2593808 Tourist Information Centre Information and Promotion Department City Hall of Katowice Quote
Ppx Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 heh, od ośrodka podobne dostałam :P Witam serdecznie, do Siewierza można dostać się PKSem lub autobusem (bezpośrednio koło Zajazdu przejeżdża np. autobus linii 269 z Będzina, z Katowic do Będzina można dostać się np. linią 40). Łączę pozdrowienia, -- Zuzanna Guzik ZAJAZD LEŚNY ul. Sucha 5 42-470 Siewierz tel. 691 351 670 www.zajazdlesny.pl zajazd@zajazdlesny.pl Quote
IzabelaB Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 i powiedzcie kto ta trasa sie wybiera bo ja nie mam innego wyjscia ;D spotykacie sie gdzies w katowicach? :) Quote
Sweet Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 gordonowa napisał(a):Plan jest taki, że Ada ze Swarzędza dochodzi do Bielan Wrocławskich, a potem ją przywiążę na linę holowniczą i będę z tatą ją ciągnąc za autem. Musi sobie biedaczka przecież odpocząc:). Tak:P hah;D miałam niby biec za autem ale stwierdzili że nie będą dla mnie tacy okrutni:D bo w końcu po tych 200 prawie km trochę się zmęczę:P ale co to tam dal mnie:P Iś & Chester napisał(a): Aduś pożycz sobie Barda będziesz miała prawie jak konia :D O dobre:D ale nie wiem czy Asia by mi pożyczyła to i tak cud że będą mnie ciągnąc za autem a nie będę musiała biec:evil_lol: Quote
Rahl Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ludzie, nie wykorzystujcie mojej dobroci! Aż taka nie jestem... :diabloti: Quote
Ppx Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 maksowa17 napisał(a):i powiedzcie kto ta trasa sie wybiera bo ja nie mam innego wyjscia ;D spotykacie sie gdzies w katowicach? :) Ja z Katowic tak właśnie będę kombinować. :P Jak chcesz to możemy się w Kato gdzieś spotkać i razem będzie raźniej. ;P Quote
Bartiśkowa_ Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Sorki za zamieszanie ja nie chciałam straszyć tylko bardziej zapytać :razz::oops: Tak więc mama jest złym informatorem ale jako zadość uczynienie przekażę wam co jest na ośrodku etc. Sa różnorodne boiska, do siatki kosza, bezpłatne jest też basen który narazie stoi pusty ale jak go napełnią to płaci się za neigo 5 zł za dobę, korty tenisowe też sa płatne ale ile to już nei wiem. Cisza nocna jest od godziny 23-6 :cool3: Grilla można robić tylko w wyznaczonym na to miejscu. W pobliżu jest tez zarybiony jakiś kanał (2 min) a jezioro jakieś 5 min od ośrodka :diabloti: To chyba wszystko. Oprócz naszych trzech domków bedzie 40 innych więc może będzie ktoś także psozakrecony :evil_lol: Quote
Recommended Posts