Rahl Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Hmmmm, trochę na zasadzie jak makao, ale inaczej jednak, wytłumaczę wam na miejscu, ilustrując :). Trochę rasistowskie :evil_lol: - kto wygra jest Królem, a kto przegra - Murzynem :D. Pozostali są... nikim :). Ale pokażę wam na zlocie. Właśnie, organizatorzy, zróbcie listę, bom ciekawa :). Quote
Bartiśkowa_ Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Te dwiie osoby które zapłaciły za koszulki prosże podajcie mi numery kont to wam oddam kasę ;) aaa jak to już niedługo:loveu: Moój Bartlejkson jedzie tylko się przywitac i wraca spowrotem, Quote
Foxowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bartiśkowa, zmień mineralną_ na mnie w spisie ;) Quote
Ppx Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Czemu? Ja właśnie nie wiem, czy Lucy brać, jak Wasze psinki takie grzeczne będą, a ona jedyna taki wypłoch niegrzeczny. :P Quote
Avaloth Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Chester też tylko się przywitać ^^ z kart ja umiem w remika, kuku:D tudzież kenta, makao i pokera umiałam, trzeba mi przypomnieć, tysiąca krzyżowego( z naciąganymi regułami xd) i 66 ale dopiero się uczyłam niedawno, i wp ier dol :D(jak napisąłam normalnie to mi gwiazdkuje xdd nie moja wina że się gra tak nazywa) bierzcie monopole i inne jak chcecie ale żeby potem nie bo ale jak ani razu nie ruszymy :diabloti: Foxowa ładnie tak szantażować żelkami ? :D ja co prawda za żelkami nie przepadam ale co tam xd a co do psów to na pewno jedzie Maks od Maksowej(nieduży kundliszon), golden(pitto-podchalan xd) Anuli, grzywacz pp Foxowej, yorek kolegi Bartiskowej, Skibki oraz jej tzta, malamutka i kundliszonka Jolki, owczarkowata na wózku, mała pinczerkowata i niewiadome tymczasy Ulv, pies(chyba nieduży kundel) osoby towarzyszącej Domix, mała kundliszonka Small, prawie mudikowata Bewarki ;) no i west Ppx pod znakiem zapytania ^^ łącznie mamy 13 lub 14 psów + tymczasy Ulv:lol: w tym 10/11 małych i średnich ^^ Quote
Sweet Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ppx napisał(a):Czemu? Ja właśnie nie wiem, czy Lucy brać, jak Wasze psinki takie grzeczne będą, a ona jedyna taki wypłoch niegrzeczny. :P Bierz ją ja chce białaska!!:D Quote
Bewarka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja biorę Miśkę, żeby tak wam różowo nie było :eviltong: Ppx jak tylko panujesz nad psem to bierz, a wiem na pewno, że panujesz, bo zawsze możesz na ręce wziąć i spokój. I uprzedzam - nie umiem grać w karty. :cool3: Aha, mam prośbę. Niee, to wymóg...Otóż jak na razie wychodzi na to, że zawiezie mnie mój brat, który lat ma dwajściatrzy a przypomina mojego tate, z tym, że mój ojciec jest szczupły :diabloti: Więc nie ważcie się nawet mówić o nim jak o moim rodzicu nawet jeśli jego zachowanie i wygląd będzie wskazywać na co innego, bo się może zirytować. :cool3: No i przecież "ja nikogo nie znam". Zapisać, zapamiętać. Quote
jolkablaszczyk Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Te dwiie osoby które zapłaciły za koszulki prosże podajcie mi numery kont to wam oddam kasę ;) ktore dwie osoby?:p:p Quote
dog193 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Jolka, zapewne te, które wpłaciły ;) Nie szalejcie tak z tymi grami, zobaczycie, że tego nie ruszymy :D Ale karty to bardzo dobry pomysł ;) Quote
ulvhedinn Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 W tej chwili na DT mam (i pewnie z nimi przyjadę) 10-letnią pinczerkę miniaturę (5 kg) i 9-miesięcznego foksteriera krótkowłosego, głupiego jak to dzieciak (czyli jak but z lewej nogi). ;) Quote
jolkablaszczyk Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 dog193 napisał(a):Jolka, zapewne te, które wpłaciły ;) ale ja pytam o jakie konkretnie bo wplacilam... a kasy na koncie nie mam teraz wiec nie wiem czy mi przelala i nie doszlo jeszcze czy nie doszlo bo nie przelala wiec mnie z laski swojej nie poprawiaj....:p:p:p Quote
jotpeg Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 a co tam, zabijcie, wkleje offa, ale slaskiego ;) maly/czarny jamnikowaty zginie w Myslowicach pilnie potrzebna pomoc, dom, a moze DT? albo choc obecnosc na (prawie) pustym watku... http://www.dogomania.pl/threads/189330-Niewielki-jak-Jego-szanse-na-adopcje-czarny-jamnikowaty...-Fido... Quote
Avaloth Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Folcia na pewno 4(Bono Anuli, Twój Audik, Maks Maksowej, tymczas Ulv), no i może któryś z tych: york kolegi Bartiśkowej, york tzta Skibki, kundliszon koleżanki Domix bo nie wiem jakiej toto płci :D też mi się wydaje, że gier nie ruszymy, poza kartami i chińczykiem :D Quote
Rahl Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No to wezmę trzy talie - hmmm może cztery, ale nie wiem czy czwarta jest kompletna muszę sprawdzic :D. Quote
dog193 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 jolkablaszczyk napisał(a):ale ja pytam o jakie konkretnie bo wplacilam... a kasy na koncie nie mam teraz wiec nie wiem czy mi przelala i nie doszlo jeszcze czy nie doszlo bo nie przelala wiec mnie z laski swojej nie poprawiaj....:p:p:p Jola, przecież ja cię nie poprawiam. Z tego co wiem, to bardzo mało osób wpłaciło, być może nawet tylko właśnie dwie, więc myślę, że post Bartiśkowej tyczy się tych osób, które wpłaciły, a pieniędzy nie mają. To co, robimy listę rzeczy, które trzeba wziąć? :D Quote
Foxowa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Bo prawdopodobnie Fuks tez bedzie i tak mysle.. Quote
Avaloth Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ewcia robimy :D 1. jedzenie xddd Folcia damy radę :P przelała mama kasę ? i do ośrodka i Anuli ? bo muszę jej dać znać bo mi nudzi xd Quote
Bartiśkowa_ Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Tak ty jola wpłaciłaś i jeszcze jakaś jedna osoba nie mam narazie loginu do konta mamy więc prosze żeby się ona sama upomniała ;) i podała oczywiśce numer konta, Dzisiaj przesle po 17 ;) A co do gier to ja ostatnio poznalam wpier dol brzydka nazwa ale gra super ;d Quote
NightQueen Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Wróciłam do domu ;) więc będę dostępna na dogo wreszcie :cool3: Ppx bierz młodą, ja mam sukę dzikusa i też biorę choc iaż wiem że będę miała z nią przekichane bo ona się psów boi ;) To co koszulek nie będzie? bo jestem nie na bieżąco Quote
jolkablaszczyk Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 dog193 napisał(a):Jola, przecież ja cię nie poprawiam. Z tego co wiem, to bardzo mało osób wpłaciło, być może nawet tylko właśnie dwie, więc myślę, że post Bartiśkowej tyczy się tych osób, które wpłaciły, a pieniędzy nie mają. :D no ale właśnie o mnie chodziło..... bo wplacilam pieniadze ja i jeszcze jakas osoba... wiec dobrze ze sie dopytuję :P bo bartiśkowa napisała "dwie osoby" i jak sie tu domyśleć czy akurat o mnie chodziło.... a jednak o mnie :P Quote
dog193 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Tak Iś, jedzenie najważniejsze :D Ale ogólnie weźcie coś na komary, bo zapewne będzie ich tam bardzo dużo, nie zapomnieć o kagańcach dla psów (każdy ma mieć), książeczkach zdrowia, zapasowa obroża i smycz, woreczki na kupy, pamiętajcie, że każdy za swoim psem sprząta. No i pieniądze na kaucje. Ogólnie tak myślę, że każdy domek zbierze już "w swoim gronie" te 250zł i potem damy to Anuli, żeby przekazała babeczce ;) No i pilnować piesków, żeby nic nie zmajstrowały, bo pieniędzy nie odzyskamy i będziemy stratni. Quote
NightQueen Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 nie zapomnieć o kagańcach dla psów (każdy ma mieć) tu zaistniał pewien problem Ciuka mojego stwora jest tak niewymiarowa że 4 lata szukam kagańca (wszędzie) i jak dotąd nie nabyłam go, bo wsio za duże bądź za małe. Ale bez obaw, damy radę, już nei takie podróże zaliczała bez kagańca :) Quote
NightQueen Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 nie zapomnieć o kagańcach dla psów (każdy ma mieć)tu zaistniał pewien problem Ciuka mojego stwora jest tak niewymiarowa że 4 lata szukam kagańca (wszędzie) i jak dotąd nie nabyłam go, bo wsio za duże bądź za małe. Ale bez obaw, damy radę, już nei takie podróże zaliczała bez kagańca :) Quote
Foxowa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Kaganiec jeden mamy drugi muszę pożyczyć.. Small, jak coś to moja psiarnia będzie się trzymać od Moli z daleka, chodź to jeden pokój :D:D Chyba nie trzeba przypominać że muszą być aktualne szczepienia przeciwko wściekliźnie ;) Quote
Recommended Posts