Bartiśkowa_ Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Zgarnełam wszytskier propozycje loga zlotowego na koszulki z wątku i głosujcie bo któreś trzeba wybrać:eviltong: I. II. III. IV. Chyba ze ktoś ma jeszcze jakas propozycje to wklejac ;) Quote
stratoos Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Przepraszam, że tak długo nie pisałam, ale nie było mnie w ogóle na dogo. Czy mogę dać ostateczną decyzję w piątek? Bo najprawdopodobniej w okolicach terminu zlotu mam inny b. ważny wyjazd, a w piątek dowiem się szczegółów i napiszę czy jadę czy nie. Quote
Bewarka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja nie jadę, ale najbardziej podoba mi się nr II. :) Quote
Sweet Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Co do loga to wszystki są fajne.. jak mi cos przyjdzie do głowy to też spróbuje coś zrobić;) Quote
dog193 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 II ;) Aha, chcę zaznaczyć, że według mnie konkursy są złym pomysłem i umywam od tego ręce, tj. nie biorę w nich udziału i za nic nie płacę ;) Quote
Ppx Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Podkarpacie - jedziecie pociągiem, zamawiacie busa, czy każdy z Was swoim samochodem jedzie? Quote
Avaloth Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Chyba 2 najlepsza, ale wszystkie są ładne ^^ Bewarka nie żyjesz ! Quote
Bewarka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja już dawno nie żyję...:nerwy: A tak serio to mam zamiar przyczaić się na okazję i was odwiedzić, o ile mi się uda...:cool3::lol: Quote
Tepes Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ale jak odwiedzisz nos to i tak zginiesz za to ze nie na cały tydzień ino na chwilka:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dobra ludziska wet obdzwoniony Bańka J. Kozielski E. S.C. Przychodnia dla Zwierząt Plac Ogrójecki 4, 42-470 Siewierz32 674 21 55 godziny pracy::eviltong: pn-pt 8-16 sobota 8-13 I tak w okresie od 1-7 sierpnia nie planuje urlopu bedzie w klinice w razie czego (tfu,tfu) mozna bedzie podjechać. Był taki szum w telefonie ze nie dało się dogadać, ale sie udało. Jeszcze coś mam się dowiedzieć ? :diabloti: Jest tam kawałek ale brat zdał prawko więc nie bd problemu z dojazdem :razz: Quote
Tepes Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 no i ładnie pięknie:loveu: Anita to w końcu brat i kumpel jada?? Quote
Bartiśkowa_ Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Mówi że tak ale zaś nie wie z którym xd Do 15 czerwca da napewno znac i zapłacą :) Quote
Sweet Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Anita jak nie wie z którym to niech bierze kilku:P Quote
Kaya93 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Ppx']Podkarpacie - jedziecie pociągiem, zamawiacie busa, czy każdy z Was swoim samochodem jedzie?[/QUOTE] Ja nie mam pojęcia :D Prawdopodobnie pociąg, bo tato mnie na bank nie podwiezie. A jeśli chodzi o logo to mi sie 2 najbardziej podoba :D Quote
Avaloth Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja się zgadzam z Adzikiem :D btw Anitko masz cudowny banerek wygląda jak od LadyK, zgadłam ? ;> Justyś w takim razie może Cię tylko potorturuję :D ale ja chce którąś Twoją dziewuszkę zobaczyć ! a najlepiej dwie ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Tak Ladyk :) To myslę że weżmiemy to 2 logo ? Wszyscy się zgadzają, bo jest takie orginalne i wesołe ;p Quote
Tepes Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ok no to nr 2:evil_lol: na razie tak ogólnie bo doba tam trwo od 14-12 i jo Ewa Bartiś i Iś by my przyjechały przed 14 żeby pozałatwiać wszystko i ogarnąć a reszta by mile widziano była na 15:D Quote
Foxowa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja tam jak dojadę to będę po 14 bo potem rodzice do brata chcą jechać :) Quote
Onomato-Peja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No więc dobrze, prosze zapisać Onomato-Peja + osoba towarzysząca + 2 psy ( mały kundelek i ONkowata sunia) na 50% ;) Ja ogólnie jestem już prawie pewna, koleżanka się zastanawia Quote
Avaloth Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 super :) Bartiśkowo słońce :D może przeklej pod 3) Przelewy, terminy wpłat date 15 czerwca. Bo może być tak, ze ludzie wejdą, popatrzą na ten któryś grudnia i wychodzą, stwierdzając że za późno ^^.' btw, może każdy by się przedstawił, krótki opis + zdjęcie z psem ? ;> Ola, Ty w końcu bierzesz Fuksia ? czy jeszcze nie wiesz ? :) Quote
Recommended Posts