Tepes Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Ainee']na gg Ci wyślę adres :P To co, zakładać na dgm temat o nas? Njeee, wystarczy tam xD Quote
Ainee Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dobrze, mamo Anteo :D Ja chcę już zlot :( Quote
Ainee Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='gossia']a wiecie że do zlotu tylko: 325 dni:laola::Cool!::laugh2_2: Już niedługo :eviltong: Choć mogłam się pomylić o 2 dni.. w tą albo w drugą stronę :roll: to super będzie z tym agi :p Dziś dodałam Tusi jedną przeszkodę jeszcze i slalom ale ona zamiast przechodzić to przeskakuję lub przewala.. ale zdążymy się podszkolić :lol: Tak w ogóle, to mi wyszło 291 :lol: Quote
Tepes Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Ainee']Dobrze, mamo Anteo :D Ja chcę już zlot :( Nie godej mi tak !:mad::evil_lol::evil_lol: A tak nawiasem skąd Ty wiesz jak mom na imie?:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 nie po co skoro już jest na tym drugim forum taki temat ;) Jak komuś jeszcze zapomniałam wysłac adresu to napiszcie na pw :lol: Fajnie jakby był ten torek :diabloti: Quote
Ainee Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Anula & Bono']Nie godej mi tak !:mad::evil_lol::evil_lol: A tak nawiasem skąd Ty wiesz jak mom na imie?:diabloti: Bo ja wszystko wiem :razz: Fajnie jakby był ten torek :diabloti: Tylko mi jeszcze nie mów "wszystko leży w Twoich rękach", bo się załamię i go nie załatwię :eviltong: Quote
Feigned Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ainee, my nic nie mówimy, ale wiesz.. fajnie by było. :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Natalio w tobie też nadzieja na torek :loveu: czekam na kolejne potwierdzenia :multi: a może kogoś zapomniałam zamalować :oops: ? Quote
Kaya93 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Feigned napisał(a):zostawcie to jeszcze na później, po 10 listopada będziemy się dzielić. :cool3: chociaż my tu już z Kayą jakieś plany też miałyśmy co nie. :diabloti: ale jeszcze zostawmy to ;p Haha no właśnie :d ja już sie pogubiłam :diabloti: Ja myślałam nad kapke innym składem :evil_lol: Ja, Pisulka, Kisses, Ty, Iś i Sweet Quote
baffi2 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja te mam przeszkody do agility :lol: tzn tylko slalom, tunel 2m i 3 hopki ale do wakacji pewnie bede miala wiecej przeszkód :razz: Quote
jmw Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Mam nadzieję, że ci co jadą wezmą aparaty :razz: Jakbym jechała, wezmę mojego złoma ale tylko do nagrywania filmów. Tak, zrobimy jeden wielki zajebiaszczy filmik i damy na jutjuba :multi: :evil_lol: Quote
Pestka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Ainee']Vini, mój jak się spotkałam z KaŚką to się przywitał, chciał się z nią bawić, ale ona nie chciała, więc dał jej spokój i wąchał krzaki, ale nie wiem jak to będzie z Daisy. :D Ej, jeszcze Pestka z kynologicznego forum jest :/ Hej, halo, no własnie! :diabloti: Quote
Bewarka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kaya93 napisał(a):Haha no właśnie :d ja już sie pogubiłam :diabloti: Ja myślałam nad kapke innym składem :evil_lol: Ja, Pisulka, Kisses, Ty, Iś i SweetEjj, Iśke my bieremy :evil_lol: jmw napisał(a):Mam nadzieję, że ci co jadą wezmą aparaty :razz: Jakbym jechała, wezmę mojego złoma ale tylko do nagrywania filmów. Tak, zrobimy jeden wielki zajebiaszczy filmik i damy na jutjuba :multi: :evil_lol: Taaak, będe sie lansować przed ludziami co mnie wkurzają ;D Quote
jmw Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 No jasne, bez lansu nie ma awansu, co ty myślałaś Bewarka :diabloti: :evil_lol: Quote
Foxowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Foto biorem. I kto idzie do naszego domku? Bo jedno wolne miejsce xD Quote
Feigned Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kaya93 napisał(a):Haha no właśnie :d ja już sie pogubiłam :diabloti: Ja myślałam nad kapke innym składem :evil_lol: Ja, Pisulka, Kisses, Ty, Iś i Sweet no, noo.. mi się b. podoba :cool3::loveu: ja też może aparat wezmę, jeśli pojadę. ;p Quote
dog193 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dziewczynki kochane, toż to październik dopiero :diabloti: Jeszcze pewnie dużo osób się wykruszy, może ktoś jeszcze dojdzie. Pozwólcie, że z Anulą zajmiemy się przydzielaniem do domków, potem będziecie zgłaszać ew. sprzeciwy to pozmieniamy ;) Quote
Feigned Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 dog193 napisał(a):Dziewczynki kochane, toż to październik dopiero :diabloti: Jeszcze pewnie dużo osób się wykruszy, może ktoś jeszcze dojdzie. Pozwólcie, że z Anulą zajmiemy się przydzielaniem do domków, potem będziecie zgłaszać ew. sprzeciwy to pozmieniamy ;) a może lepiej Ci co wiedzą, że na pewno będą chcieli być razem w domku to napiszą jakie składy im pasują, a pozostałe osoby, ktore nie będą pewne Wy poprzydzielacie. :eviltong: będzie mniej zamieszania i wszyscy zadowoleni. ;):razz: ale zgadzam się, przecież to jeszcze rok został. :lol: Quote
Rawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Hey. Mi idea zlotu podoba się bardzo, więc wstępnie mogę powiedzieć, że jeśli tylko rodzice Mady:) i moi wyrażą zgodę, to już zaczynamy pakować nasze manatki. :) Quote
Pestka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja wezmę aparat na bank, innej opcji w ogóle nie widzę :D Quote
Foxowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Pestka napisał(a):Ja wezmę aparat na bank, innej opcji w ogóle nie widzę :D Tak jak ja inaczej mnie nie zabiorą z domu. Albo ja z aparatem albo nikt! :diabloti: Quote
dog193 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Feigned, ale większość z was jeszcze nawet nie potwierdziła swojego uczestnictwa, więc jaki ma sens przydzielanie do domków teraz? :cool3: Ludzie, do zlotu jeszcze prawie rok, a zaraz kłótnie się utworzą, bo ona chce być z nią, a tamta z inną ;) Poczekajmy, przecież jeszcze tyle czasu, wszystko się może pozmieniać. Bartiśkowa, podeślij Rawie linka do forumcia :razz: Rawa, bierzesz psa? Quote
Pestka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='dog193']Feigned, ale większość z was jeszcze nawet nie potwierdziła swojego uczestnictwa, więc jaki ma sens przydzielanie do domków teraz? :cool3: Ludzie, do zlotu jeszcze prawie rok, a zaraz kłótnie się utworzą, bo ona chce być z nią, a tamta z inną ;) Poczekajmy, przecież jeszcze tyle czasu, wszystko się może pozmieniać. Dokładnie, na pewno ktos się wykruszy. Moze poczekajmy zanim większosc potwierdzi w 100% obecność i bedziemy planowac. Quote
Feigned Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 dog193 napisał(a):Feigned, ale większość z was jeszcze nawet nie potwierdziła swojego uczestnictwa, więc jaki ma sens przydzielanie do domków teraz? :cool3: Ludzie, do zlotu jeszcze prawie rok, a zaraz kłótnie się utworzą, bo ona chce być z nią, a tamta z inną ;) Poczekajmy, przecież jeszcze tyle czasu, wszystko się może pozmieniać. Bartiśkowa, podeślij Rawie linka do forumcia :razz: Rawa, bierzesz psa? no tak, tak, jest jeszcze mnóstwo czasu, nie mówię, że teraz mamy się dzielić .:cool3: przecież my tak wstępnie tylko. :evil_lol: Quote
Rawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 dog193 napisał(a): Rawa, bierzesz psa? W sumie chciałabym młodą zostawić. Co prawda rok temu zachowywała się bez zarzutu na ogólnopolskim zlocie, ale jednak ma charakter alfy, a ja wolałabym mieć spokój w wakacje. ;) Quote
Recommended Posts