Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gossia']a wiecie że do zlotu tylko: 325 dni:laola::Cool!::laugh2_2: Już niedługo :eviltong: Choć mogłam się pomylić o 2 dni.. w tą albo w drugą stronę :roll: to super będzie z tym agi :p Dziś dodałam Tusi jedną przeszkodę jeszcze i slalom ale ona zamiast przechodzić to przeskakuję lub przewala.. ale zdążymy się podszkolić :lol:

Tak w ogóle, to mi wyszło 291 :lol:

Posted

[quote name='Ainee']Dobrze, mamo Anteo :D
Ja chcę już zlot :(
Nie godej mi tak !:mad::evil_lol::evil_lol:
A tak nawiasem skąd Ty wiesz jak mom na imie?:diabloti:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Nie godej mi tak !:mad::evil_lol::evil_lol:
A tak nawiasem skąd Ty wiesz jak mom na imie?:diabloti:

Bo ja wszystko wiem :razz:

Fajnie jakby był ten torek :diabloti:

Tylko mi jeszcze nie mów "wszystko leży w Twoich rękach", bo się załamię i go nie załatwię :eviltong:

Posted

Feigned napisał(a):
zostawcie to jeszcze na później, po 10 listopada będziemy się dzielić. :cool3:

chociaż my tu już z Kayą jakieś plany też miałyśmy co nie. :diabloti:
ale jeszcze zostawmy to ;p

Haha no właśnie :d ja już sie pogubiłam :diabloti:

Ja myślałam nad kapke innym składem :evil_lol:
Ja, Pisulka, Kisses, Ty, Iś i Sweet

Posted

Mam nadzieję, że ci co jadą wezmą aparaty :razz:
Jakbym jechała, wezmę mojego złoma ale tylko do nagrywania filmów.
Tak, zrobimy jeden wielki zajebiaszczy filmik i damy na jutjuba :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ainee']Vini, mój jak się spotkałam z KaŚką to się przywitał, chciał się z nią bawić, ale ona nie chciała, więc dał jej spokój i wąchał krzaki, ale nie wiem jak to będzie z Daisy. :D
Ej, jeszcze Pestka z kynologicznego forum jest :/
Hej, halo, no własnie! :diabloti:

Posted

Kaya93 napisał(a):

Ejj, Iśke my bieremy :evil_lol:

jmw napisał(a):
Mam nadzieję, że ci co jadą wezmą aparaty :razz:
Jakbym jechała, wezmę mojego złoma ale tylko do nagrywania filmów.
Tak, zrobimy jeden wielki zajebiaszczy filmik i damy na jutjuba :multi: :evil_lol:

Taaak, będe sie lansować przed ludziami co mnie wkurzają ;D

Posted

Kaya93 napisał(a):

no, noo.. mi się b. podoba :cool3::loveu:

ja też może aparat wezmę, jeśli pojadę. ;p

Posted

Dziewczynki kochane, toż to październik dopiero :diabloti: Jeszcze pewnie dużo osób się wykruszy, może ktoś jeszcze dojdzie.
Pozwólcie, że z Anulą zajmiemy się przydzielaniem do domków, potem będziecie zgłaszać ew. sprzeciwy to pozmieniamy ;)

Posted

dog193 napisał(a):
Dziewczynki kochane, toż to październik dopiero :diabloti: Jeszcze pewnie dużo osób się wykruszy, może ktoś jeszcze dojdzie.
Pozwólcie, że z Anulą zajmiemy się przydzielaniem do domków, potem będziecie zgłaszać ew. sprzeciwy to pozmieniamy ;)

a może lepiej Ci co wiedzą, że na pewno będą chcieli być razem w domku to napiszą jakie składy im pasują, a pozostałe osoby, ktore nie będą pewne Wy poprzydzielacie. :eviltong:
będzie mniej zamieszania i wszyscy zadowoleni. ;):razz:

ale zgadzam się, przecież to jeszcze rok został. :lol:

Posted

Hey.
Mi idea zlotu podoba się bardzo, więc wstępnie mogę powiedzieć, że jeśli tylko rodzice Mady:) i moi wyrażą zgodę, to już zaczynamy pakować nasze manatki. :)

Posted

Pestka napisał(a):
Ja wezmę aparat na bank, innej opcji w ogóle nie widzę :D

Tak jak ja inaczej mnie nie zabiorą z domu. Albo ja z aparatem albo nikt! :diabloti:

Posted

Feigned, ale większość z was jeszcze nawet nie potwierdziła swojego uczestnictwa, więc jaki ma sens przydzielanie do domków teraz? :cool3:

Ludzie, do zlotu jeszcze prawie rok, a zaraz kłótnie się utworzą, bo ona chce być z nią, a tamta z inną ;) Poczekajmy, przecież jeszcze tyle czasu, wszystko się może pozmieniać.

Bartiśkowa, podeślij Rawie linka do forumcia :razz:

Rawa, bierzesz psa?

Posted

[quote name='dog193']Feigned, ale większość z was jeszcze nawet nie potwierdziła swojego uczestnictwa, więc jaki ma sens przydzielanie do domków teraz? :cool3:

Ludzie, do zlotu jeszcze prawie rok, a zaraz kłótnie się utworzą, bo ona chce być z nią, a tamta z inną ;) Poczekajmy, przecież jeszcze tyle czasu, wszystko się może pozmieniać.

Dokładnie, na pewno ktos się wykruszy.
Moze poczekajmy zanim większosc potwierdzi w 100% obecność i bedziemy planowac.

Posted

dog193 napisał(a):
Feigned, ale większość z was jeszcze nawet nie potwierdziła swojego uczestnictwa, więc jaki ma sens przydzielanie do domków teraz? :cool3:

Bartiśkowa, podeślij Rawie linka do forumcia :razz:

Rawa, bierzesz psa?

no tak, tak, jest jeszcze mnóstwo czasu, nie mówię, że teraz mamy się dzielić .:cool3:
przecież my tak wstępnie tylko. :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):

Rawa, bierzesz psa?

W sumie chciałabym młodą zostawić. Co prawda rok temu zachowywała się bez zarzutu na ogólnopolskim zlocie, ale jednak ma charakter alfy, a ja wolałabym mieć spokój w wakacje. ;)