Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']uff wspólnie z Anulką znalazłyśmy błąd :evil_lol::evil_lol: Był podwójnie nr 2
ahh ta matematyka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):
Dopisałam na zlotowym, Bartiśkowa poślij linki :razz:

A kto bierze przeszkody do agi.? :cool3:

Jeśli uda mi się je skombinować (i nie, nie prowizoryczne, profesjonalne :diabloti:) to ja.

Posted

Pestka napisał(a):
To musisz skombinować :evil_lol:

Postaram się, mam znajomego stolarza i muszę się z nim skontaktować, ale jakoś ostatnio mi to z głowy wyleciało ;)
No, fajnie by było poskakać :diabloti:

Posted

Ainee liczymy na Ciebie :cool3:

Marta i tak się nie wykręcisz :diabloti: nawet o tym nie myśl ,bo pożałujesz :cool3::evil_lol:

O może border będzie jeszczee :loveu:
jedzcie wszyscy, ja już was kocham :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ainee liczymy na Ciebie :cool3:

Marta i tak się nie wykręcisz :diabloti: nawet o tym nie myśl ,bo pożałujesz :cool3::evil_lol:

O może border będzie jeszczee :loveu:
jedzcie wszyscy, ja już was kocham :evil_lol::loveu:

jaki border? :cool3:

Posted

psiulka napisał(a):
Tor agi możemy skonstruować z jakiś grubszych patyków. Oczywiście, byłby on bardzo prowizoryczny. :evil_lol:

Ale dużo nas tam będzie! :)

jeśli macie ochotę to ja mogę wziąć slalom prowizoryczny :) a jeśli ktoś by chciał to moge pomóc w nauce slalomu też :p

Posted

Cerber bierz :))

a pomyliło mi się xd myślałam że border_collie&westie ma obydwie rasy z loginu, bo ma dwa imiona w podpisie i dopiero teraz się zorientowałam że jedno imie jest właścicielki xd mądra jestem wiem.

Yorshirka myślę zę nikt nie ma nic przeciwko ;) 7 miesięcy to już po szczepieniach, ujuż znowu nie takie maleństwo więc damy rade :)

Posted

Yorshirka Czy nick świadczy o tym, że to będzie yoreczek?:loveu:

Możecie pokolorować też Olę bo została przeze mnie zmuszona.:lol:
I już pytała czy może mi przynieść kasę żeby mój tata przelał za nas dwie. Myślę, że to nie problem?:razz:

Posted

[quote name='Skibka']Yorshirka Czy nick świadczy o tym, że to będzie yoreczek?:loveu:

Możecie pokolorować też Olę bo została przeze mnie zmuszona.:lol:
I już pytała czy może mi przynieść kasę żeby mój tata przelał za nas dwie. Myślę, że to nie problem?:razz:
No jasne jasne można od razu za 2 osoby ale tpo wtedy trzeba dopisać do tytułu + os. towarzysząca;)
i jak bydziecie wysyłać kasa to koniecznie napiszcie TU a późno Foxowo powie czy doszły czy nie

Posted

[quote name='Anula & Bono']No jasne jasne można od razu za 2 osoby ale tpo wtedy trzeba dopisać do tytułu + os. towarzysząca;)
i jak bydziecie wysyłać kasa to koniecznie napiszcie TU a późno Foxowo powie czy doszły czy nie

Ale Ola to nie je moja osoba towarzysząco.:evil_lol:
Nojwyżyj napisza w tytule moj nick i jeji może tak być?

Posted

[quote name='Skibka']Ale Ola to nie je moja osoba towarzysząco.:evil_lol:
Nojwyżyj napisza w tytule moj nick i jeji może tak być?
Kurde no źle padałach xD
Napisz Twój nick + od ni:evil_lol:

Posted

Iś & Chester napisał(a):

a pomyliło mi się xd myślałam że border_collie&westie ma obydwie rasy z loginu, bo ma dwa imiona w podpisie i dopiero teraz się zorientowałam że jedno imie jest właścicielki xd mądra jestem wiem.

Czyli chciałabyś żebym pojechała tylko dlatego, że niby mam bordera? :diabloti: Oj, niedobra Ty :eviltong:

Rzeczywiście mam tylko westikową, ale o borderku marzę :-( Rzeczywiście login może mylić.

Posted

[quote name='border_collie&westie']Tylko kurczę w podobnym terminie zawody w Brennej są :-(... Trzeba być na całym zlocie??
Nie trzeba ale płacisz 162 zł jak za cały pobyt