musia Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 No i wczoraj mieliśmy kolejny spacer gończaro-ogarzy. Trochę tego było. Psy śmigały więc aparat , a właściwie ja nie nadąrzałam. Nadchodzi RAGO Galicyjska Sfora Ekspresja leśna No i zaczęły się gonitwy Quote
musia Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Po odpoczynku i wypiciu wszelkiej wody należy jeszcze pobiegać. Nie można dużemu odpuścić. Gończak - dominant :lol: uuufffff!!!! i to by było na tyle Quote
puz Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Super ale oba chłopaki wyrosły!!!!męznieją w oczach super :lol: Quote
rallyart Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ogarek to RAGO Galicyjska Sfora a gonczaczek????? Quote
rallyart Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 a no tak, faktycznie:))) teraz skojarzylam wlascicielke i psa:))) gapa ze mnie Quote
bea100 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Super :D , szczęsliwe gończaki obejrzałam z frajdą prawdziwą. Zdjęcia w tych trawach są boskie :D A kiedy następne spotkanko ? ( bo czekam na nowe fotki :P ) Quote
KUMPELka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Musia - czy mogłabym z Kumplem dołączyć do Waszych wędrówek - byłoby jeszcze fajniej :lol: Do Katowic bliżej i łatwiej mi dojechać (już teraz bez samochodu) niż do Krakowa niestety :( aczkolwiek Kraków będę się starała odwiedzać jak tylko będę miała sposobność :wink: A tak wogóle to gdzie się spotykacie bo to chyba nie są 3 stawy :-? Pozdrawiamy serdecznie Quote
musia Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 My mieszkamy blisko Szkoły Policyjnej w Katowicach - Piotrowicach (jakieś 300 m) i chodzimy do lasów za szkołą. Quote
KUMPELka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 No to z Żor do Piotrowic już rzut beretem :P i jeszcze lepiej niż do 3 stawów więc mam prośbę - jeżeli będziecie planować jakiś wypadzik to proszę o info. :D (proszę nas brać pod uwagę tylko w weekend - niestety) Po ostatnim ogarzym spotkaniu w Krakowie miło byłoby znów popatrzeć na te wspaniałe psy w gromadzie 8) Dziękuję i liczę na spotkania 8) Quote
Recommended Posts