supergoga Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kirysa odkryłam wczoraj, jadąc po labka Bysia. Siedział, taka wypłoszona psinka, dziecko jeszcze razem z Bisem. Zdominowany przez Bisa - tak błagalnie wyciągał łapinki przez pręty kojca. Tak prosił. Głaskany przytulał się do ręki. Kirysek do dziecko psie - ma około 10 m-cy a może i nawet nie. Płowy, poniżej kolana. Wyglada jak mix mino goldenka, posokowca i spanielka. Dzieciak nie może się tam odnaleźć, boję się, żeby nie trafił w niepowołane ręce na podwórko, bez kontaktu z człowiekiem. On tego potrzebuje. Musze go wyciągnąć na jakis tymczas, ale nie mam gdzie. Pomóżcie. Siedzi z psem, jest łagodny bardzo. Przemiły. Nie dałam rady zrobić porządnych fotek za kojcem, bo BIS się pchał namiętnie do wyjścia, a do tego czas nas gonił i umówiony termin kastracji Bysia. Mam tylko kilka fotek z komórki - jak TZ wróci z pracy to wstawimy. Pomocy w szukaniu choćby DT. Quote
snuszak Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 melduje się u Kirysa - takie cudo, postaram się kiedyś zdjęcia wpaść zrobić, pewnie dopiero w week Quote
PaulinaT Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Melduje sie i ja. Rozpacz - nie ma jak pomóc. Tak żałuję... Quote
supergoga Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 To właśnie Kirysek. Postaramy się może o lepsze fotki, ale nie miałam aparatu i tylko TZ komórka robił. To na ostatnim zdjęciu, to ich obiad który uległ wywaleniu przez nas i zamianie na suchą karmę. W boksie z Kirysem - Bis. Quote
PaulinaT Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Bosz jaki kochany i jaki biedny... :placz: Quote
snuszak Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kirys biedaku, gdzie twój właściciel? Może Cię odebrał??? Quote
PaulinaT Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Serce się kraje na malutkie kawałeczki... :shake: Quote
snuszak Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kirys był na spacerze, Eduso wrzuci fotki. Psiak jest świetny! Quote
Lilmo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Super! W takim razie czekamy na zdjęcia dzieciaka :) Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Kirys to mój faworyt nr 1. Strasznie mnie ujął. Jak tylko będązdjęcia, powymieniamy w ogłoszeniach i poproszę o banerek/ Quote
eduso Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dzisiaj jeszcze beda zdjecia (duzo zdjec)! Sluchajcie, on jest swietnym psem. Tak bardzo mi go bylo szkoda jak przytulal sie do krat, jak machal ogonkiem i jak po spacerze zapieral sie, zeby nie wchodzic do boksu :( Na spacerze radosny, energiczny, dawal sie miziac, biegal wszedzie - psi dzieciak. Kombinujmy dziewczyny, bo teraz juz zimno w nocy, on ma takie krotkie futerko - przydalby mu sie wspanialy domek... Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ja zdjecia mam słabe. Może jak będą twoje Eduso to się spodoba. To jeszcze dziaciak moim zdaniem. Mam też cos na oku, może się odezwą. Quote
eduso Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Zdjecia beda (ladne bo psiak jest piekny :) ), dajcie mi jakies 15 minut. Bardzo dobry (taki NAJlepszy z najlepszych) domek potrzebny! Quote
eduso Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dupcie Kirysa i Kapselka Starszy wujku Kapselku !Bawmy sie w gonito!: Zapoznanie: :( Gosiu, rzeczywiscie mialas racje - Kirysek ma cos w sobie z posokowca i goldenka :) Był czas na krótkie mizianie: Bursztyn w słońcu: Minki: To chyba na tyle, bylo trudno uchwycic Kapsla i Kirysa w kadrze, ale jakos sie udalo ! Quote
Lilmo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 O matko, jaki on piękny :-o Te zdjęcia z boksu są rozbrajające, bardzo chwytają za serce. Maluchu mam wielką nadzieję, że domek dla Ciebie znajdzie się błyskawicznie. Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Czy ktoś pomoże z banerkiem Kiryska. I w necik - to mój pupil, on jest taki wypłosz w klatce. Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Kirys- młody, delikatny pies prosi o własny dom (774763683) - Aukcje internetowe Allegro Kirysek na allegro. Ponadto: alegratka kupsprzedaj eurocity cafeanimal strona Fundacji Animalia. Oby domek go wypatrzył. Quote
PaulinaT Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ale cudaczek przepiękny :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Młody i śliczny, kontaktowy - ktoś go szybko wypatrzy, musi, bardzo w to wierzę. Quote
supergoga Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Pozwoliłam sobie wstawić banerek mojego ukochanego Kiryska. Oj, Lagunka, dlaczego ty znów chora jesteś - a na dodatek okulała mi dzisiaj - koniec świata. kto pokocha Kiryska. Quote
PaulinaT Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Śliczny banerek - tylko ja już miejsca nie mam :placz: A może jakiś malutki - taki jak Szarika - by dało radę... :modla: Quote
Recommended Posts