agamika Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Hej, zaglądam tu z ogromna prośbę, szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Lesznie [FONT=Arial]ul. Sikorskiego. Pan chce amstaffa z naszego schrn - tak wiec potrzebuje kogoś konkretnego w dociekaniu . Acha i powinna to byc osoba z organizacji , ponieważ po wizycie trzeba będzie napisać doKTOZu jakby opis wizyty i wnioski - ponieważ z Krakowskiego schroniska psy w tym typie sa wydawane tylko po wizycie inspektora - wiec musi byc potwierdzenie pisemne ze wizyta byała. bardzo prosze o pw w razie czego , WIf miał jak dotad tak niesamowitego pecha do ludzi ze boje sie zeby jechał tak daleko , ale nie chce mu szansy zabierac ... http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4829 [/FONT] Quote
Gizmo73 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wif jest po prostu przepiękny...ta uśmiechnięta mordka od ucha do ucha..SZOK! Niestety ja nie należę do TOZ-u :( Quote
Mulesia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Przy okazji zapytam : czy w Lesznie w ogóle jest jednostka TOZ ? Na stronie internetowej TOZ nie ma Leszna . Jest Kościan i Poznań. Quote
sabina*** Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wow... Herkules wrócił do swojego domu:) Tyle dobrych wieści i mam nadzieję, że tak pozostanie:) a wiadomo już co z Anubisem? Quote
Macia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Na razie nie mam informacji więc czekam. Widzę, że i Sisi jest już w nowym domku. Odebrał ją właściciel czy została zaadoptowana? I mam też pytanie kto wziął Oriona? Bo jestem ciekawa ;). U Huby wszystko ok. Strasznie rozrabia i uwielbia podgryzać Asię, ale taki już jego urok :eviltong:. Mam pytanie coś nowego doszło? Bo jakoś podejrzanie mało psów jest :evil_lol:. I oby tak pozostało jak najdłużej. Quote
Gizmo73 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Sisi została odebrana przez właściciela ( ul. Grodzka ), podobno była przeszczęśliwa jak zobaczyła znajomą twarz. Orion trafił do Henrykowa do rodziny z 7-letnim chłopcem. Mam nadzieję, że sie w sobie wszyscy zakochają;) Okazało się że Herkules został odebrany przez osobę która wcześniej adoptowała u nas boksera o imieniu Cup (ul. Łużycka). Nie pamiętam kiedy ostatnio były takie "pustki" w naszym przytulisku i oby te pustki były jeszcze większe!!! Na dzien dzisiejszy mamy 11 psiaków + maleńki Bubbuś:) Pani Hania z Bokserów w potrzebie była taka kochana i założyła naszemu Bingo wątek na SOS Dalmatyńczykom:) Zapraszam wszsytkich na tą oto stronkę http://dalmatynczyki****************/temat-vt260.html Quote
fizoboy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 W dniu 08-września-2010 przy ulicy 17 Stycznia, moja żona znalazła szczenię. To około 4 miesięczny pies, mieszaniec, czarny z białymi skarpetami.Mam już psa ze schronu i drugiego nie mogę mieć. Dałem ogłoszenie do radia i na elka.fm, porozwieszałem ulotki. I nic. Facet w schronisku powiedział że takie małe pędzle trafiają do domów zastępczych. Czy to prawda? Obawiam się że będę go musiał jutro oddać, choć serce się kraje... Cholera, nie wiem jak się wrzuca zdjęcia..:oops: Quote
Mulesia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='fizoboy']W dniu 08-września-2010 przy ulicy 17 Stycznia, moja żona znalazła szczenię. To około 4 miesięczny pies, mieszaniec, czarny z białymi skarpetami.Mam już psa ze schronu i drugiego nie mogę mieć. Dałem ogłoszenie do radia i na elka.fm, porozwieszałem ulotki. I nic. Facet w schronisku powiedział że takie małe pędzle trafiają do domów zastępczych. Czy to prawda? Obawiam się że będę go musiał jutro oddać, choć serce się kraje... Cholera, nie wiem jak się wrzuca zdjęcia..:oops: Podaj linki do zdjęć. Jak podasz linki, to każdy sobie otworzy zdjęcie. Mogę też je wkleić na forum. Quote
fizoboy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 http://picasaweb.google.com/110283391983901273685/Bobek# oto on Quote
Macia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Widziałam zdjęcie na elce. Tu jest ogłoszenie prawda? http://elka.fm//component/option,com_classifieds/Itemid,10/searchadv,/catid,40/type,17/ Jeśli chodzi o szczeniaki to prawda, małe z reguły trafiają do domu tymczasowego, jest niestety jeden i jestem nim ja. Aktualnie mam już szczeniaka, ale pokombinuje, bo miałam kiedyś 5 tymczasów w jednym czasie. Akurat jutro wracam do Leszna więc postaram się to załatwić. To ten szczeniak? Quote
fizoboy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tak, umieściłem je rano. Będę wdzięczny za odpowiedź. Mam jutro ważny wyjazd do Torunia. Swoją Bukę zostawiam u mojej mamy, ale jej pies nienawidzi wszystkiego co się rusza (prócz mojej suki), więc nie jestem w stanie przetrzymać go nawet do soboty. Dzisiaj go odrobaczyliśmy, ma apetyt tylko jazdy autem nie lubi i wymiotuje... Quote
Macia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jak nie ma wyboru to najlepiej odwieźć go do schroniska, niech go dadzą do klatki, a jak wrócę to się najwyżej po niego zgłoszę. Właśnie się dowiedziałam, że Anubis jednak zostaje u swojej właścicielki. Bardzo się cieszę, tym bardziej, że bardzo mi to ułatwia sprawę. Quote
fizoboy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Naprawdę jestem postawiony pod ścianą. Muszę go jutro rano oddać do schroniska. Powołam się na Twoją wypowiedź i poproszę żeby poszedł do klatki a nie do budy (tyle że byłem tam dzisiaj i w klatce siedział jakiś maluszek). Mały jest bardzo wrażliwy zimno i jak tylko trochę zmoknie od razu trzęsie się jak osika. Przeglądam leszczyński wątek na tym forum i jestem pod dużym wrażeniem. Świetna robota. Oby trafił w dobre ręce, bo to naprawdę fajny psiak... Quote
sabina*** Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Kolejna dobra wiadomość Kumpel jedzie do nowego domu!!! Będzie miał towarzystwo :lol: Państwo szukali wlaśnie Kumpla - co za zbieg okoliczności:evil_lol: dla swojego szalonego foksterierka, także z pewnością nie powinni się nudzić. Quote
Gizmo73 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 HURRRAAA!!!!Kumpel i Timi już w nowych domkach:) Pięknie! Doszedł niestety labrador, błąkał się po Gronowie. Nie jest zaczipowany. W poniedziałek będą zdjęcia. Quote
Mulesia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Gizmo73 napisał(a):HURRRAAA!!!!Kumpel i Timi już w nowych domkach:) Pięknie! Doszedł niestety labrador, błąkał się po Gronowie. Nie jest zaczipowany. W poniedziałek będą zdjęcia. Widziałam ogłoszenia o zaginionym labradorze, tylko nie pamiętam gdzie. Jak sobie skojarzę, to napiszę. Quote
Malwi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 zapraszam na puzzle ... http://www.dogomania.pl/threads/192534-Odkrywamy-tajemnice-puzzli-z-Kitką-do-22.09.godz.-22 Quote
agamika Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 a ja chciałam baaardzo podziękowc za pomoc przy Wifie .. dzis pojechał - tylko formalności ze zgoda jeszcze trzeba uzupełnić ..bo mi łeb urwą w schronisku KTOZie itd ... Wiec jak sie gdzies po ulicy będzie beczułka toczyć tzn ze to krakowski cielak :D (PS Malwi mam jakies zdj bernardynki ze schrn dla Ciebie tylko meila zgubiłam - albo nie mam juz nie wiem ) Quote
Gizmo73 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Z czwartku na piątek został przywieziony przez Straż Miejską, błąkał sie po ul. Gronowskiej. A poniżej jeszcze jeden śliczny "nabytek" : Quote
brydzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 ło matko co za kochane potwory:diabloti::loveu: Quote
Gizmo73 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Nasza nowa bidulka przepiękny mieszaniec jamniczka kochany psotnik i urwis Quote
Gizmo73 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 I jeszcze jedna fotka:) I jeszcze jeden nowy psiaczek. Ma na imię Frodo ( ok. 7 lat) jest bardzo przestraszony ale jednocześnie lgnie do ludzi. Quote
Gizmo73 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Sesja zdjęciowa naszego Bingo...no kiedy wreszcie do tej pięknej bidy uśmiechnie się szczęście????? Quote
Recommended Posts