brydzia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Przydał by mu się cieplutki domek z kochającymi ludzikami:p Maleństwo boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
Macia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Szczenior nazywa się Gustaw i od wczoraj jest u mnie. Chłopak jest strasznie śmieszny, taki długi, pofałdowany i strasznie nieporadny. Polubił moje psy, chociaż woli Nanne, chyba dlatego, że ona też jest dłuuga. Gustaw jest pewny siebie, choć jak coś mu się nie podoba to okazuje to swoim "donośnym" głosikiem. Dzisiaj jak nie chciałam mu oddać kanapki zostałam oszczekana co jest zabawne patrząc na fakt, że mały jest wielkości pchły. Jest tez śmieszny, bo jest starasznie luny, taki giętki, jak się go chwyta w połowie to reszta zwisa. Fany chłopak, dzisiaj jak Sabina mi odda Hubbe będę miała dwa takie potwory. Quote
Macia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Gustaw pojechal wlasnie do nowego domku. Co do Hubby Bubby to sytuacja nie jest jeszcze pewna, zobaczymy jak sie to rozwinie. Quote
Gizmo73 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Do naszego przytuliska wrócił Sauron - czarny mieszaniec amstaffa ( trochę bidula wychudzona wróciła ) oraz Timi : Myślę że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Są u nas i już się nie tułają gdzieś po ulicach, a to najważniejsze. Quote
nathaliena Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Czy labrador nadal znajduje się w schronisku? Oferujemy pomoc w znalezieniu domu dla labradorów. Quote
aniapsiara Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 A czemu Timi wrócił?? Oddali go czy się błąkał?? Nie ma jakoś szczęścia Timuś :( Quote
Ingrid44 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Witam cioteczki z Leszna . Usilnie poszukujemy kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej dla suni w miejscowosci Lipno (na polnoc od Leszna). Sunieczka obecnie jest w Szczebrzeszynie ,oto watek : http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=191040&goto=newpost Bardzo Prosimy o pomoc. Quote
aniapsiara Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Jest Timi, rudy spaniel z wątrobianym noskiem więcej informacji tu http://www.adopcja-leszno.za.pl/html/timmy.html Quote
nathaliena Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ponawiam pytania- czy znajdują się w schronisku jakieś labradory? (widziałam zdjęcie na stronie schroniska) to pilne, chcemy pomóc. Quote
Lacia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 jest labrador, ale narazie nic o nim nie wiem, http://www.adopcja-leszno.za.pl/html/labrador.html podobno był ktoś chętny jak mu mienie kwarantanna ale nie wiem co z tego wyszło. chyba nic bo wydaje mi się ze chłopak siedzi u nas juz dłuzej niz dwa tygodnie Quote
nathaliena Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jesli będzie Pani coś wiedziała, proszę o kontakt, zjawię się wtedy i postaramy się zabrać jak najszybciej pieska. Czy jest możliwość wzięcia psa na spacer, zrobienia zdjęć? Jestem z forum labradory.info oraz Fundacji Prima, ogłosiłabym pieska, ewentualnie wzięłabym na tymczas do siebie, gdyby była taka mozliwość. Quote
Lacia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 W dniach 02 i 03 października od godz 11 do 15 organizowane są dni otwarte w schronisku. Można przyjść i obejrzeć psiaki. Zapraszamy nasze psiaki czekają. Quote
nataliahexe Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No to przyjdę z moją znajdą na dni otwarte :-) A oto Szuja http://yfrog.com/jc28092010291j :-D Quote
Mulesia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Czy ktoś wie kiedy ma powstać nowe schronisko dla psów i kotów koło Leszna ( bodajże w Henrykowie )? Jakiś czas temu czytałam informacje o tym, a teraz cicho. Quote
Lacia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 http://www.telewizjaleszno.pl/film.php?id=2421&str=1 Obejrzyjcie filmik "Zdzisław Woźniak nie boi się konkurentów" od czasu 1:45 przez jakieś 2 minuty. Dawno takiego debila nie słyszałam. I tacy ludzie na prezydenta startują.. Szkoda słów.. Quote
brydzia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 no idiota :diabloti: słuchać tego się nie da, niech bierze dupe w kroki i wypie....a tam gdzie pieprz rośnie:angryy:, przecież człowieka szlag może trafić:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
nataliahexe Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Co za pojeb! Niech się sam uśpi i będzie spokój! Człowiek też nie jest gatunkiem zagrożonym, więc jak? Dawać tą eutanazje niech wprowadzi i jako pierwszy jej się podda. Kutas jeden.... Quote
Gizmo73 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ten "pan" powinien być uśpiony w pierwszej kolejności jako gatunek niezagrożony ale wręcz zagrażający!!!! Wracając do naszych psiaczków...niestety w poniedziałek wrócił do nas szczeniaczek z sobotniej adopcji : Quote
sabina*** Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dzięki!!! Już wiem na kogo na pewno NIE będę głosować!!!! I będę ostrzegać innych!!!! Aż strach pomyśleć..... Quote
Mulesia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Ingrid44']Witam cioteczki z Leszna . Usilnie poszukujemy kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej dla suni w miejscowosci Lipno (na polnoc od Leszna). Sunieczka obecnie jest w Szczebrzeszynie ,oto watek : http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=191040&goto=newpost Bardzo Prosimy o pomoc. Czy znalazł się ktoś, kto był w przyszłym domku z wizytą przedadopcyjną? Nie mam żadnych doświadczeń w tym zakresie, ale jeśli nie znajdzie się nikt inny, to mogę spróbować. Jednak potraktujcie to jako "wyjście awaryjne". Quote
aniapsiara Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Jaki palant!!! ZABIĆ PSY BO NIE SĄ ZAGROŻONYM GATUNKIEM!!! Zostawiłam mu komentarz bo nie wytrzymałam, powiedziałam juz rodzinie żeby na niego nie głosowali. A dalczego szczaniaczek wrócł?? Quote
Lacia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Mulesia']Czy znalazł się ktoś, kto był w przyszłym domku z wizytą przedadopcyjną? Nie mam żadnych doświadczeń w tym zakresie, ale jeśli nie znajdzie się nikt inny, to mogę spróbować. Jednak potraktujcie to jako "wyjście awaryjne".[/QUOTE] Wizyta już się odbyła.. ale dzięki za zainteresowanie Quote
wiki4 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Robiąc porządki znalazłam jeszcze zdjęcia ;) Quote
sabina*** Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Szczeniaczek wrócił bo jego nowa Pani jak się okazało ma alergie. Quote
Recommended Posts