Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczenior nazywa się Gustaw i od wczoraj jest u mnie. Chłopak jest strasznie śmieszny, taki długi, pofałdowany i strasznie nieporadny. Polubił moje psy, chociaż woli Nanne, chyba dlatego, że ona też jest dłuuga. Gustaw jest pewny siebie, choć jak coś mu się nie podoba to okazuje to swoim "donośnym" głosikiem. Dzisiaj jak nie chciałam mu oddać kanapki zostałam oszczekana co jest zabawne patrząc na fakt, że mały jest wielkości pchły. Jest tez śmieszny, bo jest starasznie luny, taki giętki, jak się go chwyta w połowie to reszta zwisa. Fany chłopak, dzisiaj jak Sabina mi odda Hubbe będę miała dwa takie potwory.

Posted

Do naszego przytuliska wrócił Sauron - czarny mieszaniec amstaffa ( trochę bidula wychudzona wróciła )
oraz Timi :
Myślę że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Są u nas i już się nie tułają gdzieś po ulicach, a to najważniejsze.

Posted

Jesli będzie Pani coś wiedziała, proszę o kontakt, zjawię się wtedy i postaramy się zabrać jak najszybciej pieska.
Czy jest możliwość wzięcia psa na spacer, zrobienia zdjęć? Jestem z forum labradory.info oraz Fundacji Prima, ogłosiłabym pieska, ewentualnie wzięłabym na tymczas do siebie, gdyby była taka mozliwość.

Posted

W dniach 02 i 03 października od godz 11 do 15 organizowane są dni otwarte w schronisku. Można przyjść i obejrzeć psiaki. Zapraszamy nasze psiaki czekają.

Posted

Czy ktoś wie kiedy ma powstać nowe schronisko dla psów i kotów koło Leszna ( bodajże w Henrykowie )?

Jakiś czas temu czytałam informacje o tym, a teraz cicho.

Posted

no idiota :diabloti: słuchać tego się nie da, niech bierze dupe w kroki i wypie....a tam gdzie pieprz rośnie:angryy:, przecież człowieka szlag może trafić:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Co za pojeb! Niech się sam uśpi i będzie spokój! Człowiek też nie jest gatunkiem zagrożonym, więc jak? Dawać tą eutanazje niech wprowadzi i jako pierwszy jej się podda. Kutas jeden....

Posted

Ten "pan" powinien być uśpiony w pierwszej kolejności jako gatunek niezagrożony ale wręcz zagrażający!!!!
Wracając do naszych psiaczków...niestety w poniedziałek wrócił do nas szczeniaczek z sobotniej adopcji :

Posted

[quote name='Ingrid44']Witam cioteczki z Leszna .
Usilnie poszukujemy kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej dla suni w miejscowosci Lipno (na polnoc od Leszna).
Sunieczka obecnie jest w Szczebrzeszynie ,oto watek : http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=191040&goto=newpost
Bardzo Prosimy o pomoc.

Czy znalazł się ktoś, kto był w przyszłym domku z wizytą przedadopcyjną?
Nie mam żadnych doświadczeń w tym zakresie, ale jeśli nie znajdzie się nikt inny, to mogę spróbować.
Jednak potraktujcie to jako "wyjście awaryjne".

Posted

Jaki palant!!! ZABIĆ PSY BO NIE SĄ ZAGROŻONYM GATUNKIEM!!! Zostawiłam mu komentarz bo nie wytrzymałam, powiedziałam juz rodzinie żeby na niego nie głosowali.
A dalczego szczaniaczek wrócł??

Posted

[quote name='Mulesia']Czy znalazł się ktoś, kto był w przyszłym domku z wizytą przedadopcyjną?
Nie mam żadnych doświadczeń w tym zakresie, ale jeśli nie znajdzie się nikt inny, to mogę spróbować.
Jednak potraktujcie to jako "wyjście awaryjne".[/QUOTE]

Wizyta już się odbyła.. ale dzięki za zainteresowanie