Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przejęłam te posty ponieważ mam więcej wolnego czasu i mogę je aktualizować na bieżąco. Nasze przytulisko a raczej Punkt Zatrzymań Bezdomnych Psów w Lesznie znajduje się w Parku Tysiąclecia w Mini Zoo. Mamy dwie strony z naszymi psiakami, pierwszą tworzę: http://www.adopcja-leszno.za.pl i drugą mzz leszczyńskiego http://cms.halpress.eu/news_view.php?tpl=128&nid=68766
W razie jakichś pytań numery telefonu i meile, oraz wszelkie ważne informacje można znaleźć tu http://www.adopcja-leszno.za.pl/html/kontakt.html
A oto nasze banerki, dla tych którzy chca nam pomóc rozrelkamowac schronisko:

Bingo

Misiek

W kolejnych postach pozostałe psiaki.

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny,a powiedzcie mi tylko jak to jest w Waszym schronisku. Na innym Waszym wątku wielokrotnie czytałam o dniach otwartych, w których można przyjść do schroniska i zaadoptować zwierzaka. Czy to oznacza, że tak na codzień nie ma tam wstępu czy to tylko taka akcja promocyjna? Czy schronisko wyraża zgodę na ogłaszanie Waszych psiaków w internecie na różnych stronach z ogłoszeniami?

Posted

W dzień powszedni można wejść w godzinach od 7-15. Dni otwarte organizujemy po to by ułatwić mieszkańcom dostęp, ponieważ wielu ludzi pracuje do 15 i ma możliwości dostania się do przytuliska, a poza tym w dni otwarte wszelkie formalności można załatwić na miejscu. :p

Posted

Przedstawię wszystkim Krecika:loveu:

Krecik ma ok. 8 lat. Czeka na nowy dom już ok. 2 lat. Sama nie rozumiem dlaczego jeszcze go nie znalazł:shake:
Jest łagodnym i miłym pieskiem, bezproblemowym. Na spacerach jest bardzo żywy, ale usłuchany. Przyjaźnie nastawiony do innych psów.

Posted

Kolega Krecika z boksu

to 6-letni pies. Do przytuliska przyprowadziła go właścicielka ok. pół roku temu, być może z tego powodu piesek bardzo lękliwy. Raczej nie wychodzi z budy, aby się "pokazać" odwiedzającym, jednak daje się zabierać na spacery, które uwielbia i dzięki nim odżywa.
Bardzo sympatyczny piesek, potrzebuje kogoś komu mógłby ponownie zaufać.

Posted

Gucio jest u nas od niedawna (3 tygodnie). Bardzo głośny i charakterny piesek, szczekaniem domaga się zainteresowania swoją małą "osóbką". Bardzo szybki i zwinny. Na spacerach trochę ciągnie, ale ładnie reaguje na głos i grzecznie wraca do nogi.

Posted

W ten pochmurny poniedziałek miła wiadomość, Czaruś znalazł nowy domek pojechał aż do Nowej Soli. :lilangel::cunao:

Po bokserka niestety nikt się nie zgłosił. Reszta towarzystwa też wypatruje z utęsknieniem swoich nowych ludzików, gdzie oni są :mad::stop: