Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I nic :(
Czekamy na deklaracje.
Właścicielka dziś nie odebrała telefonu, więc nie wiemy czy jeszcze czeka, czy oddała do sąsiadki.
Jutro spróbujemy, ale co mamy powiedzieć. :(

Posted

Dziewczyny, mam te 70 zł z bazarku, ale nie wiem, czy dalej je trzymać - wątek tkwi w martwym punkcie, o psie nie ma żadnych informacji, nie ma też żadnych innych deklaracji. Jeśli tak dalej pójdzie, to zamiast czekać, po prostu wolę przekazać te pieniądze na innego benka, bo jest ich masa i wszystkie czekają. Czekam więc na odzew i decyzję.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dziewczyny, mam te 70 zł z bazarku, ale nie wiem, czy dalej je trzymać - wątek tkwi w martwym punkcie, o psie nie ma żadnych informacji, nie ma też żadnych innych deklaracji. Jeśli tak dalej pójdzie, to zamiast czekać, po prostu wolę przekazać te pieniądze na innego benka, bo jest ich masa i wszystkie czekają. Czekam więc na odzew i decyzję.

joaa, daj mi numer do właścicielki ja zadzwonie jako zwykly ludz i np. moge podpytac o benka. napisz cos o nim, bez tego jestesmy w martwym punkcie a on marnie skonczy. Brygada benkowa gotowa do pomocy :lol: jednym slowem joaa, odezwij się!!!

Posted

Przepraszam Was bardzo za milczenie, ale mam bardzo chorego boksera staruszka, walczymy o jego życie.
Jutro postaramy się skontaktować z panią, jak wygląda sytuacja.
Ale prawdę mówiąc, bez żadnych deklaracji nic nie możemy zrobić, tak jak pisałam, sami nie jesteśmy w stanie podjąć się finansowej opieki nad nim, bo jesteśmy zapchani bokserami.
70zł z jednorazowo z bazarku nie załatwia sprawy, chociaż to też bardzo dużo(wielkie dzięki!), ale jednorazowo.

Posted

[quote name='joaaa']Przepraszam Was bardzo za milczenie, ale mam bardzo chorego boksera staruszka, walczymy o jego życie.
Jutro postaramy się skontaktować z panią, jak wygląda sytuacja.
Ale prawdę mówiąc, bez żadnych deklaracji nic nie możemy zrobić, tak jak pisałam, sami nie jesteśmy w stanie podjąć się finansowej opieki nad nim, bo jesteśmy zapchani bokserami.
70zł z jednorazowo z bazarku nie załatwia sprawy, chociaż to też bardzo dużo(wielkie dzięki!), ale jednorazowo.[/QUOTE]

joa, i co?

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie mam więcej info co z Benkiem.
Podjechać tam nie mogę, bo to daleko odemnie.
A nawet gdyby, to co tego miałoby wyniknąć?
Jak była możliwość zabrania go, to nie było konkretnych propozycji pomocy, poza jedną(która nie rozwiązywała sprawy).
Więc teraz nie widzę sensu w Waszych dopytywaniach.