mpn Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Nutka ma 3 miesiące i przygarnęliśmy ją gdy miała miesiąc. Jest leniwa a zarazem zwariowana i zabawowa. Biega za wszystkim co się rusza :) Pierwsze dni Bawi się swoim misiem Quote
mpn Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Uwielbia bawić się swoją gumową, piszczącą kością Zaczęłam z nią wychodzić na spacery, ale jeszcze nie mamy z nich zdjęć, może uda mi się jutro coś zrobić. Mam nadzieje że Was mocno nie zasypałam lawiną zdjęć, ale czasem z jednego dnia mam z 20 zdjęć. Jest najukochańsza na świecie :* Quote
Dariette. Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Śliczne maleństwo i ma bardzo ładne posłanko ;). A skąd ją wzięłaś :)? Quote
mpn Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Dariette. Posłanko kupiłam w sklepie zoologicznym, włożyłam starą poduszkę i na to kocyk :) Na początku nie chciała w nim spać, ale przerośliśmy ją tam albo kazaliśmy iść jej do swojego "łóżka" i teraz tylko tam śpi i czasem podgryza swoje zabawki :) deer_1987 Uszy są bezbłędne, myśleliśmy że ktoś nam podmienił szczeniaka, bo jak była mała nic nie wskazywało na to że będzie miała takie uszy, takie duże i do tego stojące :) Jej matkę widzieliśmy z daleka i [FONT="]miała opadnięte uszy i długą sierść. Więc w ogóle nie podobna. Teraz trochę zdjęć ze spaceru. [/FONT] Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 wiem ze jestes nowa ale przeczytaj regulamin bo zdjecia max 640x480 ;) Quote
mpn Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ok dzięki bardzo, bedę już zmniejszać:) Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 mpn napisał(a):ok dzięki bardzo, bedę już zmniejszać:) prosze, nie kazdy wie to ;) tamte co dalas tez mozesz zmiejszyc i edytowac post i nowe zmiejszone dac :diabloti: zapraszamy do nas Quote
yoshiyuki Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 jaki króliczek!!! :loveu: uszyska ma niesamowite!!! Cała jest niesamowita! Wygląda jak połączenie liska z zajączkiem :) zdjęcie z różową kosteczką też jest słodkie. W ogóle hehe gdybym ją zobaczyła na żywo, w życiu bym się nie spodziewała że jako miesięczny szczeniak tak wyglądała :) Wydaje się byś taka trochę szorstkowłosa, ale jakby i puchata. Jest bardzo ciekawa i urocza! Quote
Cavy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy. jaka urocza sunia, uszy ma cudne, zabójcze! :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts