Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutka ma 3 miesiące i przygarnęliśmy ją gdy miała miesiąc. Jest leniwa a zarazem zwariowana i zabawowa. Biega za wszystkim co się rusza :)
Pierwsze dni

Bawi się swoim misiem

Posted

Uwielbia bawić się swoją gumową, piszczącą kością

Zaczęłam z nią wychodzić na spacery, ale jeszcze nie mamy z nich zdjęć, może uda mi się jutro coś zrobić.
Mam nadzieje że Was mocno nie zasypałam lawiną zdjęć, ale czasem z jednego dnia mam z 20 zdjęć. Jest najukochańsza na świecie :*

Posted

Dariette. Posłanko kupiłam w sklepie zoologicznym, włożyłam starą poduszkę i na to kocyk :) Na początku nie chciała w nim spać, ale przerośliśmy ją tam albo kazaliśmy iść jej do swojego "łóżka" i teraz tylko tam śpi i czasem podgryza swoje zabawki :)

deer_1987 Uszy są bezbłędne, myśleliśmy że ktoś nam podmienił szczeniaka, bo jak była mała nic nie wskazywało na to że będzie miała takie uszy, takie duże i do tego stojące :) Jej matkę widzieliśmy z daleka i [FONT=&quot]miała opadnięte uszy i długą sierść. Więc w ogóle nie podobna.

Teraz trochę zdjęć ze spaceru.

[/FONT]

Posted

mpn napisał(a):
ok dzięki bardzo, bedę już zmniejszać:)

prosze, nie kazdy wie to ;) tamte co dalas tez mozesz zmiejszyc i edytowac post i nowe zmiejszone dac :diabloti:

zapraszamy do nas

Posted

jaki króliczek!!! :loveu:

uszyska ma niesamowite!!! Cała jest niesamowita! Wygląda jak połączenie liska z zajączkiem :)

zdjęcie z różową kosteczką też jest słodkie. W ogóle hehe gdybym ją zobaczyła na żywo, w życiu bym się nie spodziewała że jako miesięczny szczeniak tak wyglądała :)

Wydaje się byś taka trochę szorstkowłosa, ale jakby i puchata. Jest bardzo ciekawa i urocza!