NATKA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 bonita napisał(a):No maluszek pewno się teraz troszkę nudzi , dzieci w szkole, ja w pracy :p Wieczorem to jednak nadrobimy:loveu: I co tam domek cały, boksie żyją ;) bo że bostonik rządzi to oczywiste :p Quote
bonita Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 NATKA napisał(a):I co tam domek cały, boksie żyją ;) bo że bostonik rządzi to oczywiste :p Wszyscy zdrowi i weseli, a dom się w całości ostał:loveu:, bo jak nas nie ma , to psy udają że ich też nie ma:cool1: i siedzą cichuteńko :) A teraz specjalnie dla Ciebie NATKO dzisiejsze zdjęcia Onisi jakość kiepska, bo takim moim małym przenośnym aparacikiem robione:oops: Oniśiowa Postawa I Oniś z zaskoczenia:evil_lol: boshhhhhhhhh...jakość jeszcze gorsza:oops: Kawałek Onisia:evil_lol: Boston zajęty ciężką pracą:diabloti: Quote
bonita Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 I koniec, bo reszta fotek wyszła jeszcze gorzej:shake: Pozdrowionka Idę się rozprawic z aparatem:diabloti::evil_lol: Quote
NATKA Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 bonita napisał(a): A teraz specjalnie dla Ciebie NATKO dzisiejsze zdjęcia Onisi Dziękuje dziękuje dziękuje :multi::multi::multi::multi::multi::multi: A to jest boskie :loveu: http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3213.jpg i nie bij aparata bo jak go ubijesz to fotek nie będzie i mi będzie smutno ;) Quote
Joanna_B. Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Chyba wszystkie bostusie takie są, tych mordek nie da się nie koffać:loveu: Witaj Joanna :) Dzięki za powitanie bonitko:p, masz rację bostonki są przekofane:loveu::loveu:. Foteczki super, na nich widać że Oni rządzi bo boksio nawet aporcik jej niesie:mdrmed:. Quote
bonita Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Jesienne Onisie :) Z listeczkiem :evil_lol: Prawie jak siostra;) Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ona faktycznie tego listka trzyma w pyszczku czy tylko to tak wygląda :cool3: http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/PB080749.jpg Quote
bonita Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='NATKA']Ona faktycznie tego listka trzyma w pyszczku czy tylko to tak wygląda :cool3: http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/PB080749.jpg Tak go złapała:evil_lol: szkoda że aparat taki wolny, gdyby nie to, byłaby jeszcze fotka od przodu:evil_lol: Quote
Joanna_B. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Super foteczki:loveu:,to z listkiem mnie rozbroiło:cool2:, Oni ma słodziutką prawie Siostrę:loveu: Quote
bonita Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Joanna_B.']Super foteczki:loveu:,to z listkiem mnie rozbroiło:cool2:, Oni ma słodziutką prawie Siostrę:loveu: Prawie siostra jest kochana:loveu: prawie we wszystkim jej ustępuje:loveu: Prawie...bo aportem się z nią nie chce dzielić:diabloti::evil_lol: Dzień Dobry Joanna :) Choć nie wiem czy taki dobry..leje i leje:p U Was też? Quote
Joanna_B. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Prawie siostra jest kochana:loveu: prawie we wszystkim jej ustępuje:loveu: Prawie...bo aportem się z nią nie chce dzielić:diabloti::evil_lol: Dzień Dobry Joanna :) Choć nie wiem czy taki dobry..leje i leje:p U Was też? Dzień Doberek:mdrmed: Bonitko Wiesz ja tak trochę latam między dwoma domkami, ale pogoda w obu miejscach taka sama i co do pogody?? może ciągle nie pada deszcz, tylko czasem siąpi, nic ciekawego:roll:. A co do dobrego dzionka, to jak w dniu nic się złego nie zdarzy to zaliczam go dobrych bo na pogodę i tak nie mamy wpływu:shake:, więc życzę dobrego humoru i dzionka :). Gorąco pozdrawiam Quote
Joanna_B. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A tak na marginesie dlaczego moje cytaty nie wychodzą tak ładnie w rameczkach?:roll:, trochę zielona jestem tutaj w dogo:p, czy muszę jakąś opcję uruchomić??:???: Quote
misiaczek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzieńdoberek jesiennie ;). U nas tez pogoda okropna.Pada i pada.A gdzie mój Dikuś kuzynko? Dawno go nie widziałam.Czyzby za karę na spacerki nie chodził? :evil_lol: [quote name='Joanna_B.']A tak na marginesie dlaczego moje cytaty nie wychodzą tak ładnie w rameczkach?:roll:, trochę zielona jestem tutaj w dogo:p, czy muszę jakąś opcję uruchomić??:???: Przy cytowanym poście,w prawym dolnym rogu klikasz . A gdy chcesz zacytować kilka postów,klikasz przy każdym multicytat . Też w prawym dolnym rogu ;). Tylko pamiętaj,że zdjęć nie cytujemy.Gdy chcemy do jakiegoś się odnieść,to zamieniamy je na link.Gdybyś nie wiedziała jak to się robi,to zapraszam na priva.Nie będziemy zaśmiecać Onisiowej galerii ;). Pozdrawiam Quote
bonita Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Joanna_B.'] Dzień Doberek:mdrmed: Bonitko Wiesz ja tak trochę latam między dwoma domkami, ale pogoda w obu miejscach taka sama i co do pogody?? może ciągle nie pada deszcz, tylko czasem siąpi, nic ciekawego:roll:. A co do dobrego dzionka, to jak w dniu nic się złego nie zdarzy to zaliczam go dobrych bo na pogodę i tak nie mamy wpływu:shake:, więc życzę dobrego humoru i dzionka :). Gorąco pozdrawiam Dziękujemy :loveu: dziś pogoda już lepsza, spacerować z psami mozna :) Quote
bonita Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='misiaczek']Dzieńdoberek jesiennie ;). U nas tez pogoda okropna.Pada i pada.A gdzie mój Dikuś kuzynko? Dawno go nie widziałam.Czyzby za karę na spacerki nie chodził? :evil_lol: No Dikuś to jak wiesz, a może nie wiesz:diabloti:( kiedyś o tym pisałam:cool3:) jest psem teściów z nimi mieszka i spaceruje, ja tam jestem u Nich praktycznie codziennie, ale niestety po pracy kiedy jest już ciemno, a wtedy foty cieniaste wychodzą:p. Kiedyś było o nim wiecej bo go wystawiałam na wystawach, szkoliłam, a teraz ...:shake: praca, praca, praca. Ale mam nadzieje że to się niedługo juz zmieni :) Pozdrowionka Quote
bonita Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Zdjęcie Dikusia robione wczoraj z wieczora specjalnie dla Ciebie kuzynko :) Świecący oczami Dik :evil_lol::evil_lol: I Onisia o poranku Quote
NATKA Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ło obudziły niedobre stwory aparatowe Onisie z bostonikowego snu o patyczkach :mad: http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/PB130979.jpg Quote
misiaczek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='bonita']Zdjęcie Dikusia robione wczoraj z wieczora specjalnie dla Ciebie kuzynko :) Świecący oczami Dik :evil_lol::evil_lol: http://i855.photobucket.com/albums/ab120/bonita_eksodus/DSCN3269.jpg Buziaczki za fotkę Dikusia :calus:.Minka jełopkowa-boska :evil_lol:. Pamiętam,pisałaś że jest teściów. Zapomniałam,ze się przeprowadziliście i dlatego Dikusia jest mniej ;). Quote
NATKA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Przyszłam się przywitać z szalonym bostonikiem :loveu: Quote
bonita Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Witanko :) Serdeczne pozdrowionka dla Wszystkich zaglądaczy:loveu: Na dogo co chwila jakieś zmiany, nie wiem czy mi się to podoba:p więcej czasu zajmuje mi szukanie, niż pisanie:evil_lol: Quote
NATKA Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To prawda troszku się pozmieniało w tym dogomaniackim światku ale idzie jakoś przeżyć, przynajmniej z czasem coraz lepiej się człowiek zaczyna orientować i nie wkurza się już tak na wszystko :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witanko i pozdrawiankoo ;-) tak zmiany dosc drastyczne ale da sie przezyc hihih choc łatwo nie jest.. mizianko dla duzych i małych fafluniastych ;-) Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='bonita']Witanko :) Serdeczne pozdrowionka dla Wszystkich zaglądaczy:loveu: Na dogo co chwila jakieś zmiany, nie wiem czy mi się to podoba:p więcej czasu zajmuje mi szukanie, niż pisanie:evil_lol: Fakt, nadal dużo czasu przeznaczam na szukanie, sprawdzanie i kombinowanie. A mam ponad 2-tygodniowe zaległości... Eh... Pzdr. Quote
bonita Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Witanko ! U nas zima w pełni :D Onnisia nie cieszy się z tego szczególnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts