Frogg Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 elmira napisał(a):Bardzo fajne imię Berta, bardzo do niej pasuje. jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych akcji basseciarze (tak można o Was mówić?);) Pewnie, że można :) Miło, że nas odwiedziłaś :loveu: Zapraszamy serdecznie do częstych odwiedzin. Quote
lucySxy Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Sa cudne .Lagodne, naprawde grzeczne.. Chociaz Berta podczas badania troche warrrrczala, no i trzeba jej bylo zalozyc tak na wszelki wypadek kaganiec. Quote
Frogg Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 lucySxy napisał(a):Sa cudne .Lagodne, naprawde grzeczne.. Chociaz Berta podczas badania troche warrrrczala, no i trzeba jej bylo zalozyc tak na wszelki wypadek kaganiec. Co się dziwić, ja nieraz też mam ochotę zawarczeć jak mnie badają :evil_lol: :lol: Quote
lucySxy Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Jo37 napisał(a):Prześliczne sunie . Milo.ze zajrzalaś:p A moze celowo zajrzalas? i chcesz jedna adoptowac?:loveu: Quote
Miła od Gucia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Deklaracja ze strony forumowiczów 200 zł. Na dniach wyślę przelew. Quote
lucySxy Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Bardzo , bardzo dziekujemy!!! Będzie na leczenie malej, nawet z niewielkim zapasem , na ew dluzszy pobyt w klinice , gdyby trzeba bylo. Quote
Miła od Gucia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Lucy podaj mi konto na pw czy kubeczki i niespodzianeczki doszły ???? Quote
Frogg Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Miła od Gucia napisał(a):Deklaracja ze strony forumowiczów 200 zł. Na dniach wyślę przelew. Dziękujemy za tak dużą wpłatę. :loveu: Bardo, bardzo dziękujemy.:loveu::loveu::loveu: Quote
Jo37 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 lucySxy napisał(a):Milo.ze zajrzalaś:p A moze celowo zajrzalas? i chcesz jedna adoptowac?:loveu: Niestety moja sunia ( Amber z dogo ) nie akceptuje żadnej konkurencji w domu . Quote
lucySxy Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Miła od Gucia napisał(a):Lucy podaj mi konto na pw czy kubeczki i niespodzianeczki doszły ???? Dzisiaj odebralam przesylkę.Bardzo ci dziekuje, ustawie je razem z pucharami...:cool3: Co do pieniazkow to wplac je na "Basseci Mieszek" konto jest podane:p Ja tez zaraz robie przelewy:oops: Jeszcze raz bardzo wszystkim dziekuje:Rose::Rose: Quote
lucySxy Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 sonikowa napisał(a):Bertunia jak rozumiem jest w DT, tak? Tak ,jest w platnym domu , ale i tak korzystamy z duzej uprzejmosci pana Olka. No ,niestety -to Warszawa:shake: plus ,bardzo duzy to to ,ze lecznica jest ok 1,5 km,dyzur calodobowy, mozliwosc badan,USG, szpitalik...i mozna zamowic wizyte domowa. Moim zdaniem -to jest bardzo wazne. Quote
sonikowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nie taka ta warszawa zła ;-) ale rozumiem, że droga.. Postaram sie jednorazowo do Bert dorzucić, ale dopiero po pensji, bo teraz już się spłukałam na dobermankę i nie tylko :oops: Quote
lucySxy Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 sonikowa napisał(a):Nie taka ta warszawa zła ;-) ale rozumiem, że droga.. Postaram sie jednorazowo do Bert dorzucić, ale dopiero po pensji, bo teraz już się spłukałam na dobermankę i nie tylko :oops: Dziekujemy:loveu::loveu: Kazdy grosik sie liczy, przeciez wiesz.... Dzisiaj jest ;godzina O_berta bedzie miala operacje popoludniu,potem zostanie 4 doby w szpitaliku. Trzymajcie kciuki za biedaka. Quote
Miła od Gucia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Trzymamy kciuki, i łapki - teraz aż 8 :lol: Lucy podaj mi konto na pw. Pozdrawiam cieplutko Quote
lucySxy Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 sonikowa napisał(a):Jaką operację? Sterylkę? Tak ,sterylke i korekte przepukliny pachwinowej. Dziekuje za trzymanie lapek, na pewno sie przyda i pomoze:p Quote
lucySxy Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Wlasnie trwa zabieg! Bardzo sie denerwuje, juz wydzwanialam 50x do pana Olka i do lecznicy,tak na zmiane. Wiem tylko, ze Bona jest po zabiegu i wlasnie sie wybudza. Quote
elmira Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 To skrobnijcie, co z dziewczynką, dobrze? :) Quote
Recommended Posts