Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Pancia" to zawsze wysoko ustawia poprzeczkę :loveu:

A tu codzienny rytuał Linki. Rano wychodzi na dwór i siada oparta o ogrodzenie w pasku słońca w ciepełku :iloveyou:

Tu z "PSYjaciółką" Bezą:

Zmęczony Liniaszek:

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Załączam filmiki naszej szalonej Liny, która pływać za bardzo nie lubi ale taplać się w wodzie kocha, najlepiej brudnej i pełnej wodorostów, po które można nurkować i taszczyć za sobą :cool1:
Tym razem kąpiel w psiej misce :lol:

[video=youtube;i16-rl50JS0]http://www.youtube.com/watch?v=i16-rl50JS0[/video]

Posted

Linka piękna :). Ale jaka ona jest drobniutka! Zwłaszcza na tym zdjęciu "z profilu" to widać. Afra to przy niej taki psi koksik, tudzież po prostu klucha ;).

• 1 month later...
Posted

Lina sama w domu :)
Filmik miał początkowo 1,5h, kongiem i piłeczką ze smakołykami bawiła się 45 minut :razz: ale nie mogła się powstrzymać i zeżarła papierową torbę :p To jest dla niej największa rozrywka, kartonowe pudełka rozdziera na najdrobniejsze kawałeczki, jest jak niszczarka :D więc mój błąd, że nie schowałam, za gapowe się płaci ;) no ale ile frajdy podczas oglądania naszego małego rozbójnika, który włazi na ławę w salonie a nawet zagląda na blat w kuchni :diabloti:

W pewnym momencie stoi na stołku i przez kilka minut ogląda telewizję :lol:

Posted

ojsterek napisał(a):
papierową torbę :p To jest dla niej największa rozrywka, kartonowe pudełka rozdziera na najdrobniejsze kawałeczki, jest jak niszczarka :D

Niszczareczka mała... :D A mój ma to do siebie, że kartony lubi jeść:roll: Alboi papierowe rurki od papieru toaletowego - szaleństwo!:shake:

• 1 month later...