Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak mi sie wlasnie wydaje ze malo jest bostonkow na zaglebiu ale to sie napewno niedlugo zmieni:razz::razz:
nasz piesek to Fares i mamy go z poznanskiej hodowli POL-ROT ma dopiero 4 mce ale straszny z niego urwis:) jego mama to finley idol park a tata Texas Ranger du Grand Fresnoy
a jak sprawuja sie twoje male urwisy?

Posted

Tak myślałam, że mały jest z hodowli Pol-Rot :cool3:
Oprócz mnie tutaj w okolicy jest jeszcze hodowla Rojber, tam jest kilka bostonków :cool3: a tak to nic, a nic, pusteczki......
Trzeba kiedyś zorganizować wspólny spacer bostoni, tak jak zrobili to nasi forumowi przyjaciele z Łodzi :cool3:

Moje małe urwisy są przesłodkie i przegrzeczne :loveu:

filmiknadogo.flv video by bernardyny - Photobucket

Posted

No proszę, czyli bardzo podobnie :) Lince od razu wyleciały 3 dolne jedynki, za sprawą zabawy z nową zabaweczką, a wczoraj zgubiła ostatnią i ma całkiem gołe dziąsło. Zdjęcie jest więc wieczorkiem wrzucę mojego potworka :lol:

Posted

a jak sie miewa fredzik?? bo braciszek sie przeziebil i byl dzis u lekarza..okazalo sie ze na oskrzela mu poszlo i bez zastrzyku nie da rady:shake:
ale dzielnie zniosl wizyte tylko musimy narazie obraniczyc spacery do minimum:/

[B]panienkabubu[/B] dziekuje za pomoc;)

Posted

bylismy w sosnowieckiej filli i przyjela nas taka mloda pani doktor ale bostonek nie byl jej obcym pieskiem;)
wogole zdziwila mnie waga fareska - 6kg:crazyeye: to chyba sporo jak na tak niepozorna kluske:)

Posted

[quote name='kamill_ek']bylismy w sosnowieckiej filli i przyjela nas taka mloda pani doktor ale bostonek nie byl jej obcym pieskiem;)
wogole zdziwila mnie waga fareska - 6kg:crazyeye: to chyba sporo jak na tak niepozorna kluske:)[/quote]

To chyba rzeczywiście sporo jak na te jego 4 miesiące :lol:. Jeżeli mnie pamięć nie myli to nasz Dino w tym wieku ważył coś około 5 kg, a jest dorodnym młodzieńcem :evil_lol:. Na szczęście normy wagowe bostonów mają baaaardzo szerokie granice :multi:.
A nasz Dino ma samych dużych kumpli -setera, goldeny, labradora i inne podobnych gabarytów -przy nich wydaje się naprawdę kruszynką! :lol:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

"dawno sie nie widzielismy wiec CZESC"

"ostatnio bawilem sie w sw.mikolaja..

...ale znalazlem sie ..na choince..

...ale sie szybko obudzilem przy swoim kurczaczku..

...i chyba poloze sie dalej:P"

Posted

"znowu sie bardzo zmeczylem zabawa ze swoim kurczaczkiem..

..az musialem sie z tego wszystkiego polozyc..

..i przewietrzyc jezorek..; )p

..w tym kieliszku szukalem ugaszenia pragnienia ale niestety byl pusty"

• 2 weeks later...
  • 2 months later...