kamill_ek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 witam:) chcialem przedstawic naszego pupila:) oto Fares ma 4 miesiace i jest z nami od paru dni:loveu: Wrzuta.pl - DSCF1824a Wrzuta.pl - DSCF1830 Wrzuta.pl - DSCF1854 Wrzuta.pl - fo Quote
panienkabubu Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ooooooooo :loveu::loveu: W końcu jakiś Boston z Zagłębia :loveu::loveu: Kamil - opowiedz o swoim maluchu, jak się wabi, skąd pochodzi, jakich ma rodziców :loveu::loveu: Quote
kamill_ek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 tak mi sie wlasnie wydaje ze malo jest bostonkow na zaglebiu ale to sie napewno niedlugo zmieni:razz::razz: nasz piesek to Fares i mamy go z poznanskiej hodowli POL-ROT ma dopiero 4 mce ale straszny z niego urwis:) jego mama to finley idol park a tata Texas Ranger du Grand Fresnoy a jak sprawuja sie twoje male urwisy? Quote
panienkabubu Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Tak myślałam, że mały jest z hodowli Pol-Rot :cool3: Oprócz mnie tutaj w okolicy jest jeszcze hodowla Rojber, tam jest kilka bostonków :cool3: a tak to nic, a nic, pusteczki...... Trzeba kiedyś zorganizować wspólny spacer bostoni, tak jak zrobili to nasi forumowi przyjaciele z Łodzi :cool3: Moje małe urwisy są przesłodkie i przegrzeczne :loveu: filmiknadogo.flv video by bernardyny - Photobucket Quote
kamill_ek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 fares dopiero zaczyna tracic pierwsze zabki od dolu:p narazie niema az 2 zabkow Quote
ojsterek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 No proszę, czyli bardzo podobnie :) Lince od razu wyleciały 3 dolne jedynki, za sprawą zabawy z nową zabaweczką, a wczoraj zgubiła ostatnią i ma całkiem gołe dziąsło. Zdjęcie jest więc wieczorkiem wrzucę mojego potworka :lol: Quote
kamill_ek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 a jak sie miewa fredzik?? bo braciszek sie przeziebil i byl dzis u lekarza..okazalo sie ze na oskrzela mu poszlo i bez zastrzyku nie da rady:shake: ale dzielnie zniosl wizyte tylko musimy narazie obraniczyc spacery do minimum:/ [B]panienkabubu[/B] dziekuje za pomoc;) Quote
kamill_ek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 bylismy w sosnowieckiej filli i przyjela nas taka mloda pani doktor ale bostonek nie byl jej obcym pieskiem;) wogole zdziwila mnie waga fareska - 6kg:crazyeye: to chyba sporo jak na tak niepozorna kluske:) Quote
panienkabubu Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Krótkie włosy, długie? ;) Oni często mają styczność z bostonami:) Quote
kamill_ek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 dlugie:p czekaja nas jeszcze dwie wizyty jutro i w piatek ale juz widze lekka poprawe:multi: Quote
kamill_ek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Wrzuta.pl - zmniejszony_6344029 Wrzuta.pl - zmniejszony_4142929 Quote
ty_kwa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='kamill_ek']bylismy w sosnowieckiej filli i przyjela nas taka mloda pani doktor ale bostonek nie byl jej obcym pieskiem;) wogole zdziwila mnie waga fareska - 6kg:crazyeye: to chyba sporo jak na tak niepozorna kluske:)[/quote] To chyba rzeczywiście sporo jak na te jego 4 miesiące :lol:. Jeżeli mnie pamięć nie myli to nasz Dino w tym wieku ważył coś około 5 kg, a jest dorodnym młodzieńcem :evil_lol:. Na szczęście normy wagowe bostonów mają baaaardzo szerokie granice :multi:. A nasz Dino ma samych dużych kumpli -setera, goldeny, labradora i inne podobnych gabarytów -przy nich wydaje się naprawdę kruszynką! :lol: Quote
Joanna_B. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [url]http://img42.imageshack.us/img42/9055/dscf1910q.jpg[/url] Faresik niezły aporcik znalazł:p Quote
kamill_ek Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 "dawno sie nie widzielismy wiec CZESC" "ostatnio bawilem sie w sw.mikolaja.. ...ale znalazlem sie ..na choince.. ...ale sie szybko obudzilem przy swoim kurczaczku.. ...i chyba poloze sie dalej:P" Quote
kamill_ek Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 "znowu sie bardzo zmeczylem zabawa ze swoim kurczaczkiem.. ..az musialem sie z tego wszystkiego polozyc.. ..i przewietrzyc jezorek..; )p ..w tym kieliszku szukalem ugaszenia pragnienia ale niestety byl pusty" Quote
Polcia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ale z Faresiora facet się zrobił :) Wyrósł i zmężniał... A pamiętam go jak obgryzał mi palce u stóp ;) Taki był malusi... Quote
ojsterek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Heheh widać, że mu szampan smakował, stąd ten oczopląs ;) Wyrósł strasznie, prosimy o więcej zdjęć i częściej :D Quote
Patisa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Fares jest śliczny. Jej...naprawdę jestem pod wrażeniem. Taki masywny facecik ;] Pozdrawiam Quote
kamill_ek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 pan prezes:) http://img198.imageshack.us/img198/7135/p1240032c.jpg http://img121.imageshack.us/img121/7933/p1240031k.jpg Quote
Polcia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Od razu widać, że to bracia :) Zamiłowanie do balkonu no i to klapnięte uszko... a zapomniałabym o spojrzeniu... :evil_lol: Quote
Recommended Posts